GÖLCÜKSPOR KAZANMAK İSTİYOR

Spor 09.02.2018 - 09:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR KAZANMAK İSTİYOR

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz, cumartesi günü kendi sahasında konuk edeceği Pazarspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Kayhan Çubuklu nezaretinde sürdüren Kırmızı-Siyahlılar, bu maçı kazanarak ligde yükselmek istiyor.

Gölcükspor, sezonun ikinci yarısına lider Yeni Ordu deplasmanında 1-0’lık yenilgiyle başlamasına rağmen, lider karşısında iyi direndi. Kırmızı Siyahlılar, ardından Muğlaspor ile iç sahada oynadığı maçı Ömer Faruk Boz’un golüyle 1-0 kazandı. Bu galibiyet sonrası üzerine teknik direktör Kayhan Çubuklu üzerindeki soru işaretleri de dağıldı. Çubuklu yönetimindeki Gölcükspor, geçtiğimiz pazar günü deplasmanda Ergene Velimeşe takımıyla berabere kalarak, çıkışını sürdürdü. Hedef, bu yıl da unvanı korumak olarak belirlenirken, Play-Off ile de arasında çok mesafe bulunmaması, iştahı artırıyor.  DARICA GÖLCÜK’TEN İYİ HABER BEKLİYOR Cumartesi günü kendi sahasında konuk edeceği Pazarspor maçının hazırlıklarını sürdüren Gölcükspor, bu maçı hem kendisi için oynayacak hem de kentlisi grup lideri Darıca Gençlerbirliği için oynayacak. Pazarspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Kayhan Çubuklu nezaretinde sürdüren Kırmızı-Siyahlılar, bu maçı kazanarak ligde çıkış trendi yaşamak istiyor. Ligde oldukça istikrarsız sonuçlar alarak, taraftarlarını ve camiasını hayal kırıklığına uğratan Gölcükspor, Pazarspor maçıyla birlikte, kendi evinde oynayacağı maçlarda puan kaybetmek istemiyor. Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Pazarspor maçını kazanarak, haftaya Çarşamba deplasmanda oynayacakları Ankara Demirspor maçına, moralli gitmek istediklerini söyledi.
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz, cumartesi günü kendi sahasında konuk edeceği Pazarspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Kayhan Çubuklu nezaretinde sürdüren Kırmızı-Siyahlılar, bu maçı kazanarak ligde yükselmek istiyor.

Gölcükspor, sezonun ikinci yarısına lider Yeni Ordu deplasmanında 1-0’lık yenilgiyle başlamasına rağmen, lider karşısında iyi direndi. Kırmızı Siyahlılar, ardından Muğlaspor ile iç sahada oynadığı maçı Ömer Faruk Boz’un golüyle 1-0 kazandı. Bu galibiyet sonrası üzerine teknik direktör Kayhan Çubuklu üzerindeki soru işaretleri de dağıldı. Çubuklu yönetimindeki Gölcükspor, geçtiğimiz pazar günü deplasmanda Ergene Velimeşe takımıyla berabere kalarak, çıkışını sürdürdü. Hedef, bu yıl da unvanı korumak olarak belirlenirken, Play-Off ile de arasında çok mesafe bulunmaması, iştahı artırıyor. 

DARICA GÖLCÜK’TEN İYİ HABER BEKLİYOR
Cumartesi günü kendi sahasında konuk edeceği Pazarspor maçının hazırlıklarını sürdüren Gölcükspor, bu maçı hem kendisi için oynayacak hem de kentlisi grup lideri Darıca Gençlerbirliği için oynayacak. Pazarspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Kayhan Çubuklu nezaretinde sürdüren Kırmızı-Siyahlılar, bu maçı kazanarak ligde çıkış trendi yaşamak istiyor. Ligde oldukça istikrarsız sonuçlar alarak, taraftarlarını ve camiasını hayal kırıklığına uğratan Gölcükspor, Pazarspor maçıyla birlikte, kendi evinde oynayacağı maçlarda puan kaybetmek istemiyor. Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Pazarspor maçını kazanarak, haftaya Çarşamba deplasmanda oynayacakları Ankara Demirspor maçına, moralli gitmek istediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.