LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR KENDİ İPİNİ ÇEKTİ

08.10.2017 - 17:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR KENDİ İPİNİ ÇEKTİ

Darıca Gençlerbirliği’ne karşı bir türlü şansı tutmayan Gölcükspor, bu sezon kendi evinde oynadığı 4’üncü maçta 7’inci puanını kaybetti. Darıca Gençlerv-birliği golsüz berabere kalarak, büyük bir hayal kırıklığı daha yaratan Gölcükspor için tehlike çanları erken çalmaya başladı. Darıca mağlubiyeti ile iki takım arasındaki puan farkı, 5’e çıktı. Gölcükpor, ligin 8 hafta maçında 15 Ekim Pazar günü İstanbul temsilcisi Erokspor’a konuk olacak.

İLK YARI GOLSÜZ TAMAMLANDI Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta 7. Hafta maçında kentlşsş Darıca Gençlerbirliğini  konuk eden temsilcimiz Gölcükspor, mutlak kazanmak zorunda olduğu maçın ilk yarısını golsüz berabere tamamladı. Teknik direktör Ramiz Soydaş, geçen hafta kazan maçın kadrosundan sadece Furkan Öztürk’ün yerine Ahmet Kutluer’le maça başlayarak, forveti güçlendirmeyi planlasa da bu plan ilk 45 dakikada tutmadı ve ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi. Ancak ilk yarının son 5-6 dakikasında. Darıca kalesini abluka altına alan Gölcükspor, olası bir galibiyet golünü bulamayınca soyunma odasına golsüz beraberlikle girdi.   DEVRİM KALELERİ ŞAŞIRDI Maçın ikinci yarısına Gölcükspor’a nazaran daha iyi başlayan rakip Darıca Gençlerbirliği, aradığı golü, Gölcükspor’lu devrim’in 58. Dakikasında kendi kalesine attığı golle buldu. Bu dakikada ceza alanına gelen topta, kaleleri şaşıran Devrim Aksongur, talihsiz bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi.Bu golden 10 dakika sonra oyuna müdahale eden teknik direktör Soydaş, Cihan’ın yerine Cenk Cengiz’i, Ahmet Kutluer’in yerine de Yolcu Mansız’ı oyuna dahil etti. Ancak dakikalar kısaldıkça gol bulmakta zorlanan kırmızı-siyahlılar, aradığı golü bulamayınca, bu sezon kendi evinde oynadığı 4’üncü maçında 7’inci puanını kaybetti. Gölcükpor, ligin 8 hafta maçında 15 Ekim Pazar günü İstanbul temsilcisi Erokspor’a konuk olacak.   GÖLCÜKSPOR: 0 – DARICA G.B.: 1   STAT: Şirinköy Stadı HAKEMLER: Önder Turgay Demirdak **, Barış Sun **, Muratcan Ilgaz **. GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül **, Emre Oral **, Devrim Aksongur **, Onur Özcan **, Selim Dedekoç **, Sedat Cengiz **, Cihan İlkme * (Dk. 69 Cenk Cengiz *), Yunus Özdemir **, Ömer Faruk Boz **, Ahmet Kutluer **- (Dk. 69 Yolcu Mansız *), Berke Bıyık **. DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: Gökhan Köstereli **, Alper Tursun **, Yusuf Orhan **, Emrullah Kokoç ** Dk. 46 Bünyamin Karataş *), Cafercan Aksu **, Aziz Kızılgün **, Ömer Yalçın **, Mehmet Yeniler **, Doğancan Aynacı **, Hayrullah Bilazer **, Halil Çelik **. GOL: Devrim Aksongur (Dk. 58 K.K.) 
Darıca Gençlerbirliği’ne karşı bir türlü şansı tutmayan Gölcükspor, bu sezon kendi evinde oynadığı 4’üncü maçta 7’inci puanını kaybetti. Darıca Gençlerv-birliği golsüz berabere kalarak, büyük bir hayal kırıklığı daha yaratan Gölcükspor için tehlike çanları erken çalmaya başladı. Darıca mağlubiyeti ile iki takım arasındaki puan farkı, 5’e çıktı. Gölcükpor, ligin 8 hafta maçında 15 Ekim Pazar günü İstanbul temsilcisi Erokspor’a konuk olacak.

İLK YARI GOLSÜZ TAMAMLANDI

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta 7. Hafta maçında kentlşsş Darıca Gençlerbirliğini  konuk eden temsilcimiz Gölcükspor, mutlak kazanmak zorunda olduğu maçın ilk yarısını golsüz berabere tamamladı. Teknik direktör Ramiz Soydaş, geçen hafta kazan maçın kadrosundan sadece Furkan Öztürk’ün yerine Ahmet Kutluer’le maça başlayarak, forveti güçlendirmeyi planlasa da bu plan ilk 45 dakikada tutmadı ve ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi. Ancak ilk yarının son 5-6 dakikasında. Darıca kalesini abluka altına alan Gölcükspor, olası bir galibiyet golünü bulamayınca soyunma odasına golsüz beraberlikle girdi.

 

DEVRİM KALELERİ ŞAŞIRDI

Maçın ikinci yarısına Gölcükspor’a nazaran daha iyi başlayan rakip Darıca Gençlerbirliği, aradığı golü, Gölcükspor’lu devrim’in 58. Dakikasında kendi kalesine attığı golle buldu. Bu dakikada ceza alanına gelen topta, kaleleri şaşıran Devrim Aksongur, talihsiz bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi.Bu golden 10 dakika sonra oyuna müdahale eden teknik direktör Soydaş, Cihan’ın yerine Cenk Cengiz’i, Ahmet Kutluer’in yerine de Yolcu Mansız’ı oyuna dahil etti. Ancak dakikalar kısaldıkça gol bulmakta zorlanan kırmızı-siyahlılar, aradığı golü bulamayınca, bu sezon kendi evinde oynadığı 4’üncü maçında 7’inci puanını kaybetti. Gölcükpor, ligin 8 hafta maçında 15 Ekim Pazar günü İstanbul temsilcisi Erokspor’a konuk olacak.

 

GÖLCÜKSPOR: 0 – DARICA G.B.: 1

 

STAT: Şirinköy Stadı

HAKEMLER: Önder Turgay Demirdak **, Barış Sun **, Muratcan Ilgaz **.

GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül **, Emre Oral **, Devrim Aksongur **, Onur Özcan **, Selim Dedekoç **, Sedat Cengiz **, Cihan İlkme * (Dk. 69 Cenk Cengiz *), Yunus Özdemir **, Ömer Faruk Boz **, Ahmet Kutluer **- (Dk. 69 Yolcu Mansız *), Berke Bıyık **.

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: Gökhan Köstereli **, Alper Tursun **, Yusuf Orhan **, Emrullah Kokoç ** Dk. 46 Bünyamin Karataş *), Cafercan Aksu **, Aziz Kızılgün **, Ömer Yalçın **, Mehmet Yeniler **, Doğancan Aynacı **, Hayrullah Bilazer **, Halil Çelik **.

GOL: Devrim Aksongur (Dk. 58 K.K.) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.