LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR KENDİ SAHASINDA YENİLDİ

Spor 04.10.2020 - 17:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR KENDİ SAHASINDA YENİLDİ

Misli.com 3. Lig 3. grupta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor sezonun üçüncü maçında sahasında ağırladığı Karşıyaka maçından 2-1 mağlubiyetle ayrılarak 3 puan hasretini sürdürdü

İSMAİL MAÇA GELDİ Sezona sahasında Çarşambaspor ve deplasmanda Somaspor karşısında aldığı mağlubiyetlerle kötü başlangıç yapan Gölcükspor yine taraftarlarından yoksun olarak konuk ettiği Karşıyaka maçına galibiyet hasretine son vermek için çıktı. Gölcükspor’un karşılaşmasını Fenerbahçe’ye transfer olan Kocaelispor’a transferi gündemde olan fakat bu transferi gerçekleşmeyen İsmail Yüksek’te tribünden takip etti. Gölcükspor maça hızlı ve etkili başlarken 7. dakikada Gölcükspor’un kazandığı serbest atışta ceza sahası içinde kaleciden dönen topa Oğuzhan kafa vuruşuyla topu fililere gönderdi 1-0. KARŞILIKLI GOLLER Gölcük Şehir Stadı’nda maçın 29. dakikasında Karşıyaka atağında topa defans oyuncusunun elle müdahalesine maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Karşıyaka’nın kazandığı penaltı atışını Doğukan gole çevirerek maçta eşitliği sağladı. 1-1. Maçın ilk yarısı beraberlikle tamamlandı. Maçın 54. dakikasında konuk ekip Karşıyaka atağında Hakan düzgün bir vuruşla maçta takımını 2-1 öne geçirdi ve maç bu skorla sona erdi. Gölcükspor bu sonuçla 3 puan hasretini sürdürdü.  Gölcükspor hafta sonunda deplasmanda Batman Petrolspor ile karşılaşacak. DARICA, ADANA’DA MAĞLUP Darıca Gençlerbirliği deplasmanda karşılaştığı Ceyhanspor maçında iyi mücadele verirken maçın 45+1. dakikasında Nebi’nin attığı golle iylk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Maçın 47. dakikasında ev sahibi Ceyhanspor Ercan’ın golü ile maçta eşitliği sağladı 1-1. Ev sahibi ekip 64. dakikada Muhammed’in golü ile 2-1 öne geçti. Maç bu skorla tamamlanınca sarı yeşilli temsilcimiz Adana deplasmanından eli boş döndü. Darıca Gençlerbirliği hafta sonunda sahasında Kahta 02 takımını konuk edecek. 
Misli.com 3. Lig 3. grupta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor sezonun üçüncü maçında sahasında ağırladığı Karşıyaka maçından 2-1 mağlubiyetle ayrılarak 3 puan hasretini sürdürdü

İSMAİL MAÇA GELDİ

Sezona sahasında Çarşambaspor ve deplasmanda Somaspor karşısında aldığı mağlubiyetlerle kötü başlangıç yapan Gölcükspor yine taraftarlarından yoksun olarak konuk ettiği Karşıyaka maçına galibiyet hasretine son vermek için çıktı. Gölcükspor’un karşılaşmasını Fenerbahçe’ye transfer olan Kocaelispor’a transferi gündemde olan fakat bu transferi gerçekleşmeyen İsmail Yüksek’te tribünden takip etti. Gölcükspor maça hızlı ve etkili başlarken 7. dakikada Gölcükspor’un kazandığı serbest atışta ceza sahası içinde kaleciden dönen topa Oğuzhan kafa vuruşuyla topu fililere gönderdi 1-0.

KARŞILIKLI GOLLER

Gölcük Şehir Stadı’nda maçın 29. dakikasında Karşıyaka atağında topa defans oyuncusunun elle müdahalesine maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Karşıyaka’nın kazandığı penaltı atışını Doğukan gole çevirerek maçta eşitliği sağladı. 1-1. Maçın ilk yarısı beraberlikle tamamlandı. Maçın 54. dakikasında konuk ekip Karşıyaka atağında Hakan düzgün bir vuruşla maçta takımını 2-1 öne geçirdi ve maç bu skorla sona erdi. Gölcükspor bu sonuçla 3 puan hasretini sürdürdü.  Gölcükspor hafta sonunda deplasmanda Batman Petrolspor ile karşılaşacak.

DARICA, ADANA’DA MAĞLUP

Darıca Gençlerbirliği deplasmanda karşılaştığı Ceyhanspor maçında iyi mücadele verirken maçın 45+1. dakikasında Nebi’nin attığı golle iylk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Maçın 47. dakikasında ev sahibi Ceyhanspor Ercan’ın golü ile maçta eşitliği sağladı 1-1. Ev sahibi ekip 64. dakikada Muhammed’in golü ile 2-1 öne geçti. Maç bu skorla tamamlanınca sarı yeşilli temsilcimiz Adana deplasmanından eli boş döndü. Darıca Gençlerbirliği hafta sonunda sahasında Kahta 02 takımını konuk edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.