GÖLCÜKSPOR KENDİNE GELDİ

Spor 25.09.2016 - 18:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKSPOR KENDİNE GELDİ

Bu sezon şampiyonluk umudu ile başladığı ligde ilk üç maçta 1 puan alabilen Gölcükspor, bugün sahasında konuk ettiği Kızılcabölükspor karşısında galibiyete son dakikalarda ulaştı.

 Maçın ilk yarısında pozisyona bile giremeyen Kırmızı-Siyahlı ekip, etkisiz bir oyun ortaya koydu, devre 0-0 sona erdi. SON DAKİKALARDA GELEN GALİBİYET İlk yarısı 0-0 biten maçta konuk ekip ikinci yarıda 71’de Emirhan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Gölcükspor, bu gole hemen Tahir ile cevap verdi. Fatih’in yerine oyuna giren Tahir, bir dakika sonra Sami’nin ortasında kafayla skoru eşitledi. 82’de ise Cemal, Gölcükspor’a 3 puanı getiren golü attı. Tecrübeli oyuncunun şutu defanstan döndü, önüne düşen topa tekrar vurdu topu filelere gönderdi. Gölcükspor, 4’ncü maçında ilk galibiyetini aldı, çok büyük sevinç yaşadı.  
Bu sezon şampiyonluk umudu ile başladığı ligde ilk üç maçta 1 puan alabilen Gölcükspor, bugün sahasında konuk ettiği Kızılcabölükspor karşısında galibiyete son dakikalarda ulaştı.

 Maçın ilk yarısında pozisyona bile giremeyen Kırmızı-Siyahlı ekip, etkisiz bir oyun ortaya koydu, devre 0-0 sona erdi.

SON DAKİKALARDA GELEN GALİBİYET

İlk yarısı 0-0 biten maçta konuk ekip ikinci yarıda 71’de Emirhan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Gölcükspor, bu gole hemen Tahir ile cevap verdi. Fatih’in yerine oyuna giren Tahir, bir dakika sonra Sami’nin ortasında kafayla skoru eşitledi. 82’de ise Cemal, Gölcükspor’a 3 puanı getiren golü attı. Tecrübeli oyuncunun şutu defanstan döndü, önüne düşen topa tekrar vurdu topu filelere gönderdi. Gölcükspor, 4’ncü maçında ilk galibiyetini aldı, çok büyük sevinç yaşadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.