LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR KENT DERBİSİNE HAZIR

Spor 05.10.2017 - 22:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR KENT DERBİSİNE HAZIR

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta 7. Hafta maçları yarın ve pazar günü oynanacak olan, 7. Hafta maçları tamamlanacak.

Temsilcimiz Gölcükspor, sezonun 7’inci maçında, Pazar günü kendi evinde saat 15.30 da başlayacak maçta, kentisi Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edek. Bu zorlu maç öncesinde, Gölcükspor’un 8, Darıca’nın 10 puanı bulunuyor. Kırmızı-Siyahlılar, bu maçın son provasını bu akşam İhsaniye Stadı’nda yapacak BU KEZ LÜTFEN KAZANIN Son 2 sezondur, Darıca Gençlerbirliği’ne şansı bir türlü tutmayan Gölcükspor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı maçta, bu kez makus talihini yenmek istiyor. Geçen hafta deplasmanda, Kayseri Erciyesspor’u yenerek büyük bir moral bulan Gölcükspor, hafta başından bu yana hazırlıklarını teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde galibiyet parolasıyla yaptı. Bu zorlu maç öncesinde, Gölcükspor’un 8, Darıca’nın 10 puanı bulunuyor. Kırmızı-Siyahlılar, bu maçın son provasını bu akşam İhsaniye Stadı’nda yapacak. Gölcükspor, ligde henüz mağlubiyeti bulunmayan Kentlisi Darıca’ya ilk yenilgisini tattırmak istiyor. Darıca Gençlerbirliği maçının bir değerlendirmesini yapan Soydaş, aynı ilin 2 güzide kulübü olan Gölcük ve Darıca maçının dosthane bir maç olması gerektiğinin altını çizerek, “Geçtiğimiz hafta deplasmanda elde ettiğimiz galibiyete gölge düşürmemek adına, Darıca maçını mutlak kazanmak zorundayız. Çünkü Darıca maçı bizim için üst sıralara sıçrama maçı olabilir. Artık takım savunmasını ve takım oyununu iyi oynamaya başladık. Ancak son vuruşlardaki eksikliğimizi en kısa zamanda gidermeliyiz. Bunun içinde, deyim yerindeyse, oyuncularımın adeta beynini yıkıyorum. İnşalllah Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçta, derbiyi kazanarak üst grup içinde yer almak istiyoruz” diye konuştu. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. ************************  
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta 7. Hafta maçları yarın ve pazar günü oynanacak olan, 7. Hafta maçları tamamlanacak.

Temsilcimiz Gölcükspor, sezonun 7’inci maçında, Pazar günü kendi evinde saat 15.30 da başlayacak maçta, kentisi Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edek. Bu zorlu maç öncesinde, Gölcükspor’un 8, Darıca’nın 10 puanı bulunuyor. Kırmızı-Siyahlılar, bu maçın son provasını bu akşam İhsaniye Stadı’nda yapacak

BU KEZ LÜTFEN KAZANIN

Son 2 sezondur, Darıca Gençlerbirliği’ne şansı bir türlü tutmayan Gölcükspor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı maçta, bu kez makus talihini yenmek istiyor. Geçen hafta deplasmanda, Kayseri Erciyesspor’u yenerek büyük bir moral bulan Gölcükspor, hafta başından bu yana hazırlıklarını teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde galibiyet parolasıyla yaptı. Bu zorlu maç öncesinde, Gölcükspor’un 8, Darıca’nın 10 puanı bulunuyor. Kırmızı-Siyahlılar, bu maçın son provasını bu akşam İhsaniye Stadı’nda yapacak. Gölcükspor, ligde henüz mağlubiyeti bulunmayan Kentlisi Darıca’ya ilk yenilgisini tattırmak istiyor.

Darıca Gençlerbirliği maçının bir değerlendirmesini yapan Soydaş, aynı ilin 2 güzide kulübü olan Gölcük ve Darıca maçının dosthane bir maç olması gerektiğinin altını çizerek, “Geçtiğimiz hafta deplasmanda elde ettiğimiz galibiyete gölge düşürmemek adına, Darıca maçını mutlak kazanmak zorundayız. Çünkü Darıca maçı bizim için üst sıralara sıçrama maçı olabilir. Artık takım savunmasını ve takım oyununu iyi oynamaya başladık. Ancak son vuruşlardaki eksikliğimizi en kısa zamanda gidermeliyiz. Bunun içinde, deyim yerindeyse, oyuncularımın adeta beynini yıkıyorum. İnşalllah Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçta, derbiyi kazanarak üst grup içinde yer almak istiyoruz” diye konuştu. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.