LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR KÖMÜRÜ YAKTI

Spor 12.08.2016 - 12:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKSPOR KÖMÜRÜ YAKTI

3. Lig 1. Grup'taki temsilcilerimizden Gölcükspor, Ankara Kızılcahamam kampındaki ilk hazırlık maçında 2. Lig takımlarından Zonguldak Kömürspor'u 2-1 mağlup etti.

 Gölcükspor, Kömür'ü YAKTI!.. "2-1" Patalya Otel 1 No'lu sahada oynanan maçta Kırmızı Siyahlılar mükemmel bir futbol ortaya koydu ve karşılaşmayı Bahattin'in golleri ile 2-1 kazanarak göz doldurdu. ONUR ÖZCAN DA KATILDI Dakika bulan tüm futbolcuların başarılı bir şekilde mücadele ettiği Gölcükspor'da özellikle Adem, Bilal, Cenk, Samet ve golleri atan Bahattin dikkat çeken isimlerin başında yer aldı. Gölcükspor'da yeni transfer Onur Özcan saha etrafında düz koşu yaparken, iki takım da hemen hemen tüm futbolcular ter döktü. SIRADAKİ RAKİP ANKARAGÜCÜ Gölcükspor 16 Ağustos Salı günü Kızılcahamam İlçe Stadı'nda 2. Lig takımlarından Ankaragücü ile 19 Ağustos'ta da yine ikinci lig takımlarından Niğde Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 23'ünde de maç yapmak için rakip arayan temsilcimiz 28 Ağustos'ta İnegölspor'un sezon açılışına katılmak üzere Bursa'ya gidecek. HAZIRLIK MAÇI GÖLCÜKSPOR: 2 - ZONGULDAK KÖMÜRSPOR:1 HAKEMLER: Suat Onay***, Ümit Ramazan***, Şaban Kocatürk*** SAHA: Ankara Kızılcahmam Patalya Otel 1 No'lu Saha  GÖLCÜKSPOR: Fırat*** (Dk. 60 İlyas Türengül***), Kaan*** (Dk. 46 Aydın***), Cenk*** (Dk. 46 Mehmet**, Dk. 70 Erdem**), Samet*** (Dk. 53 Koray**), Murat*** (Dk. 46 Fatih***), Bilal*** (Dk. 46 Furkan***), Adem*** (Dk. 55 Tolunay**), Sami ? (Dk. 14 Bahattin****, Dk. 75 Oğuzhan**), Yunus*** (Dk.46 Cemal***), Veysel*** (Dk. 46 Sedat***), Tahir** (Dk. 40 Berke***) ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Ferdi** (Dk. 46 Mustafa**), Burak** (Miril**), Safa** (Dk.40 Emir**), Serkan** (Dk. 46 Osman**), Ali** (Dk. 46 Ercan**), Batuhan**, Mert (Dk. 46 Sefa**), Berkan***, Onur** (Dk. 46 Bedri**), Turan** (Dk. 46 Furkan**), Okan** (Dk. 46 Sinan**) GOLLER: Dk. 29 ve 45 Bahattin (Gölcükspor), Dk. 35 (P) Berkan (Z. Kömür) SARI KART: Dk. 65 Fatih Sandallı (Gölcükspor)    
3. Lig 1. Grup'taki temsilcilerimizden Gölcükspor, Ankara Kızılcahamam kampındaki ilk hazırlık maçında 2. Lig takımlarından Zonguldak Kömürspor'u 2-1 mağlup etti.

 Gölcükspor, Kömür'ü YAKTI!.. "2-1"

Patalya Otel 1 No'lu sahada oynanan maçta Kırmızı Siyahlılar mükemmel bir futbol ortaya koydu ve karşılaşmayı Bahattin'in golleri ile 2-1 kazanarak göz doldurdu.

ONUR ÖZCAN DA KATILDI

Dakika bulan tüm futbolcuların başarılı bir şekilde mücadele ettiği Gölcükspor'da özellikle Adem, Bilal, Cenk, Samet ve golleri atan Bahattin dikkat çeken isimlerin başında yer aldı. Gölcükspor'da yeni transfer Onur Özcan saha etrafında düz koşu yaparken, iki takım da hemen hemen tüm futbolcular ter döktü.

SIRADAKİ RAKİP ANKARAGÜCÜ

Gölcükspor 16 Ağustos Salı günü Kızılcahamam İlçe Stadı'nda 2. Lig takımlarından Ankaragücü ile 19 Ağustos'ta da yine ikinci lig takımlarından Niğde Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 23'ünde de maç yapmak için rakip arayan temsilcimiz 28 Ağustos'ta İnegölspor'un sezon açılışına katılmak üzere Bursa'ya gidecek.

HAZIRLIK MAÇI

GÖLCÜKSPOR: 2 - ZONGULDAK KÖMÜRSPOR:1

HAKEMLER: Suat Onay***, Ümit Ramazan***, Şaban Kocatürk***

SAHA: Ankara Kızılcahmam Patalya Otel 1 No'lu Saha 

GÖLCÜKSPOR: Fırat*** (Dk. 60 İlyas Türengül***), Kaan*** (Dk. 46 Aydın***), Cenk*** (Dk. 46 Mehmet**, Dk. 70 Erdem**), Samet*** (Dk. 53 Koray**), Murat*** (Dk. 46 Fatih***), Bilal*** (Dk. 46 Furkan***), Adem*** (Dk. 55 Tolunay**), Sami ? (Dk. 14 Bahattin****, Dk. 75 Oğuzhan**), Yunus*** (Dk.46 Cemal***), Veysel*** (Dk. 46 Sedat***), Tahir** (Dk. 40 Berke***)

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Ferdi** (Dk. 46 Mustafa**), Burak** (Miril**), Safa** (Dk.40 Emir**), Serkan** (Dk. 46 Osman**), Ali** (Dk. 46 Ercan**), Batuhan**, Mert (Dk. 46 Sefa**), Berkan***, Onur** (Dk. 46 Bedri**), Turan** (Dk. 46 Furkan**), Okan** (Dk. 46 Sinan**)

GOLLER: Dk. 29 ve 45 Bahattin (Gölcükspor), Dk. 35 (P) Berkan (Z. Kömür)

SARI KART: Dk. 65 Fatih Sandallı (Gölcükspor)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.