GÖLCÜKSPOR KONDÜSYON DEPOLUYOR

Spor 17.07.2017 - 12:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR KONDÜSYON DEPOLUYOR

Spor Toto 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Gölcükspor, yeni sezon hazırlıklarını, Teknik Direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sabah ve akşam olmak üzere, günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Geçen sezonun flaş ve gölcü ismi Berke Bıyık'ın da takımda kalmasıyla moral bulan temsilcimizde, bu hafta antrenman dozlarının artması bekleniyor. Soydaş ve yardımcıları ile futbolcuları arasındaki uyum sürecinin çabuk geçmesi, takım içindeki birlik ve beraberliğin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

BU HAFTA TEMPO ARTACAK 2017-2018 İlhan Cavcav sezonunu geçen hafta ortasında açarak, yeni sezon hazırlıklarına start veren 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor'da, takımın uyum içinde olması, yüzleri güldürüyor. Gölcükspor, yeni sezon hazırlıklarını, Teknik Direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sabah ve akşam olmak üzere, günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Geçen zeonun flaş ve gölcü ismi Berke Bıyık'ın da takımda kalmasıyla moral bulan temsilcimizde, bu hafta antrenman dozlarının artması bekleniyor. Bu hafta içinde sabah antrenmanlarını Yuvacık Barajı etrafında kros yaparak geçirecek olan kırmızı-siyahlı futbolcular, 2. Etap kampına kadar hazır hale gelmek istiyor. Soydaş ve yardımcıları ile futbolcuları arasınmdaki uyum sürecinin çabuk geçmesi, takım içindeki birlik ve beraberliğin bir gösttergesi olarak kabul ediliyor. Futbolcuların ağır antrenmalara rağmen şikayetçi olmamaları ise teknik heyeti muttlu ediyor.  ONUR KATILDI, BERKE YARIN KATILACAK  Ramazan Bayramı'nın 3'üncü günü hayatını İzmir'de, Esra Danişan ile birleştiren ve teknik heyeten 3 gün izin alan, başarılı defans oyuncusu Onur Özcan takımının hafta sonları yaptığı antrenmalarına katılırken, geçen sezonun en golcü ve başarılı forvet oyuncusu Berke Bıyık ise yarın sabahtan itibaren takımla birlikte çalışmalarına başlayacak. Berke'nin bugün Karagümrük ile ilşikisini kesecek olmasından dolayı, İstanbul'da olacağı için, bu akşam yapılacak olan çalışmaya katılmayacak. Dün teknik direktör Ramiz Soydaş tarafından bir gün izin verilen oyuncular, bu akşam toplanarak, çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek olan kırmızı-siyahlılar, yarın sabahtan itibaren, yine günde çift antrenman serinin startını verecek. 4 günlük çalışma temposundan memnun olduğunun altını altını çizen Teknik Direktör Soydaş, daha iyi olacaklarının sinnyalini verdi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Spor Toto 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Gölcükspor, yeni sezon hazırlıklarını, Teknik Direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sabah ve akşam olmak üzere, günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Geçen sezonun flaş ve gölcü ismi Berke Bıyık'ın da takımda kalmasıyla moral bulan temsilcimizde, bu hafta antrenman dozlarının artması bekleniyor. Soydaş ve yardımcıları ile futbolcuları arasındaki uyum sürecinin çabuk geçmesi, takım içindeki birlik ve beraberliğin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

BU HAFTA TEMPO ARTACAK
2017-2018 İlhan Cavcav sezonunu geçen hafta ortasında açarak, yeni sezon hazırlıklarına start veren 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor'da, takımın uyum içinde olması, yüzleri güldürüyor. Gölcükspor, yeni sezon hazırlıklarını, Teknik Direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sabah ve akşam olmak üzere, günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Geçen zeonun flaş ve gölcü ismi Berke Bıyık'ın da takımda kalmasıyla moral bulan temsilcimizde, bu hafta antrenman dozlarının artması bekleniyor. Bu hafta içinde sabah antrenmanlarını Yuvacık Barajı etrafında kros yaparak geçirecek olan kırmızı-siyahlı futbolcular, 2. Etap kampına kadar hazır hale gelmek istiyor. Soydaş ve yardımcıları ile futbolcuları arasınmdaki uyum sürecinin çabuk geçmesi, takım içindeki birlik ve beraberliğin bir gösttergesi olarak kabul ediliyor. Futbolcuların ağır antrenmalara rağmen şikayetçi olmamaları ise teknik heyeti muttlu ediyor. 

ONUR KATILDI, BERKE YARIN KATILACAK 
Ramazan Bayramı'nın 3'üncü günü hayatını İzmir'de, Esra Danişan ile birleştiren ve teknik heyeten 3 gün izin alan, başarılı defans oyuncusu Onur Özcan takımının hafta sonları yaptığı antrenmalarına katılırken, geçen sezonun en golcü ve başarılı forvet oyuncusu Berke Bıyık ise yarın sabahtan itibaren takımla birlikte çalışmalarına başlayacak. Berke'nin bugün Karagümrük ile ilşikisini kesecek olmasından dolayı, İstanbul'da olacağı için, bu akşam yapılacak olan çalışmaya katılmayacak. Dün teknik direktör Ramiz Soydaş tarafından bir gün izin verilen oyuncular, bu akşam toplanarak, çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek olan kırmızı-siyahlılar, yarın sabahtan itibaren, yine günde çift antrenman serinin startını verecek. 4 günlük çalışma temposundan memnun olduğunun altını altını çizen Teknik Direktör Soydaş, daha iyi olacaklarının sinnyalini verdi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.