LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR KONGRE KARARI ALDI ŞAHİN ADAY OLMADI

19.06.2019 - 12:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR KONGRE KARARI ALDI ŞAHİN ADAY OLMADI

İlçemizi yıllardır TFF 3. Lig'de temsil eden Gölcükspor'da, bu sabah saatlerinden oldukça hareketli saatler yaşandı. 2 Yıl önce yapılan kongrede kulübün başkanlığına seçilen Ahmet Şahin, bugün olağanüstü kongre kararı aldığını ve başkanlığa aday olmadığını açıkladı.

AHMET ŞAHİN: "ADAY OLMAYACAĞIM" Geçtiğimiz sezonu son maçta kazanarak kümede kalmayı başaran TFF 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor'da bu sabah oldukça hareketli saatler yaşandı. Özellikle geride bıraktığımız sezonda, alınan başarısız sonuçlar ile ismi oldukça tartışılan kulüp başkanı Ahmet Şahin, olağanüstü kongre kararı aldı. Kendisiyle telefonda görüştüğümüz Başkan Şahin, artık çok yıprandığını ve Gölcükspor'da bir kan değişikliğine ihtiyaç oldoğu için böyle bir karar aldığının altını çizerek, yapılacak olan kongrede aday olmayacağını söyledi. Gölcükspor'da ki olağanüstü kongrenin Temmuz ayının ilk haftasında yapılması bekleniyor.   YAŞAR: "ADAY ÇIKMAZSA BEN ADAYIM" Bu arada, son günlerde Gölcükspor'da konre kararı yapılacağının dillendirilmesinin ardından, adı sosyal medaya yeni Başkan Adayı dolaşan, Gölcükspor yönetim kurulu üyesi MRY Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Mehmet Yaşar, oalağanüstü genel kurulda, aday çıkmaması durumunda, bu görevi seve seve kabul edeceğini ifade ederek, "Gölcük Belediye Başkanı Yıldırım Sezer ne derse o olur" diyerek, başkanlık için yeşil ışık yaptı. Bu ahfta içinde, hem mevcut Başkan Ahmet Şahin'in, hem de Başkan Adayı Yaşar'ın kamuoyun açıklama yapmaları bekleniyor.  
İlçemizi yıllardır TFF 3. Lig'de temsil eden Gölcükspor'da, bu sabah saatlerinden oldukça hareketli saatler yaşandı. 2 Yıl önce yapılan kongrede kulübün başkanlığına seçilen Ahmet Şahin, bugün olağanüstü kongre kararı aldığını ve başkanlığa aday olmadığını açıkladı.

AHMET ŞAHİN: "ADAY OLMAYACAĞIM"

Geçtiğimiz sezonu son maçta kazanarak kümede kalmayı başaran TFF 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor'da bu sabah oldukça hareketli saatler yaşandı. Özellikle geride bıraktığımız sezonda, alınan başarısız sonuçlar ile ismi oldukça tartışılan kulüp başkanı Ahmet Şahin, olağanüstü kongre kararı aldı. Kendisiyle telefonda görüştüğümüz Başkan Şahin, artık çok yıprandığını ve Gölcükspor'da bir kan değişikliğine ihtiyaç oldoğu için böyle bir karar aldığının altını çizerek, yapılacak olan kongrede aday olmayacağını söyledi.

Gölcükspor'da ki olağanüstü kongrenin Temmuz ayının ilk haftasında yapılması bekleniyor.

 

YAŞAR: "ADAY ÇIKMAZSA BEN ADAYIM"

Bu arada, son günlerde Gölcükspor'da konre kararı yapılacağının dillendirilmesinin ardından, adı sosyal medaya yeni Başkan Adayı dolaşan, Gölcükspor yönetim kurulu üyesi MRY Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Mehmet Yaşar, oalağanüstü genel kurulda, aday çıkmaması durumunda, bu görevi seve seve kabul edeceğini ifade ederek, "Gölcük Belediye Başkanı Yıldırım Sezer ne derse o olur" diyerek, başkanlık için yeşil ışık yaptı.

Bu ahfta içinde, hem mevcut Başkan Ahmet Şahin'in, hem de Başkan Adayı Yaşar'ın kamuoyun açıklama yapmaları bekleniyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.