LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR LİDERE HAZIRLANIYOR

Spor 13.10.2020 - 10:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR LİDERE HAZIRLANIYOR

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor üç haftanın ardından üç puanı aldı. Geçtiğimiz hafta Lider Batman Petrolspor ile karşılaştı. Kırmızı Siyahlılar  deplasmananda 2-1 galibiyet ile evine döndü. Temsilcimiz evinde Cumartesi günü oynayacağı İçel İdmanyurduspor karşılaşmasının hazırlıklarına Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştiriyor.  GÖLCÜKSPOR LİDERE HAZIRLANIYOR 3.Lig 3.Grup temsilcimiz geçtiğimiz hafta Batman deplasmanın üç puan ile evinde dönerek üç haftanın ardından üç puana kavuştu. Temsilcilmiz evinde Cumartesi günü oynayacağı lider İçel İdmanyurdu haftanın ilk antrenmanı ile çalışmalara başladı. Haftanın ilk antrenmanında ise Batman Petrol maçında ilk onbir oynayanlar koşu çalışması yaparken  yedekler ve kadro dışı kalanlar ise taktik çalışması ve penaltı çalışması yaptı. Gölcükspor  bugün deplasmanda Ziraat Türkiye Kupasında  Kırıkkale Büyük Anadoluspor-ile mücadele edecek. Temsilcimiz dün  sabah antrenmanın ardından Kırıkkale'ye hareket etti.  EKSİK ÇALIŞTILAR Kırmızı Siyahlılar dünkü antrenmanda ilk onbir oynayanlar koşu çalışması yaparken kadroda olmayanlar ise  taktik çalışması ve penaltı çalışması yaptılar. İlk antrenmanda ise Berkan Durdu'nun kasığında hafif ağrısı nedeni ile takımdan ayrı çalıştı. Selçuk Çalışır ayağında sakatlığı nedeni ile iki gün iznin ardından ise koşu çalışması yaptı. Batman PEtrol maçında ilk golümüzü atan Oğuzhan Türkmen bileğinde ki sakatlıktan dolayı antrenmana katılamadı.

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor üç haftanın ardından üç puanı aldı. Geçtiğimiz hafta Lider Batman Petrolspor ile karşılaştı. Kırmızı Siyahlılar  deplasmananda 2-1 galibiyet ile evine döndü. Temsilcimiz evinde Cumartesi günü oynayacağı İçel İdmanyurduspor karşılaşmasının hazırlıklarına Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştiriyor. 

GÖLCÜKSPOR LİDERE HAZIRLANIYOR

3.Lig 3.Grup temsilcimiz geçtiğimiz hafta Batman deplasmanın üç puan ile evinde dönerek üç haftanın ardından üç puana kavuştu. Temsilcilmiz evinde Cumartesi günü oynayacağı lider İçel İdmanyurdu haftanın ilk antrenmanı ile çalışmalara başladı. Haftanın ilk antrenmanında ise Batman Petrol maçında ilk onbir oynayanlar koşu çalışması yaparken  yedekler ve kadro dışı kalanlar ise taktik çalışması ve penaltı çalışması yaptı. Gölcükspor  bugün deplasmanda Ziraat Türkiye Kupasında  Kırıkkale Büyük Anadoluspor-ile mücadele edecek. Temsilcimiz dün  sabah antrenmanın ardından Kırıkkale'ye hareket etti. 

EKSİK ÇALIŞTILAR

Kırmızı Siyahlılar dünkü antrenmanda ilk onbir oynayanlar koşu çalışması yaparken kadroda olmayanlar ise  taktik çalışması ve penaltı çalışması yaptılar. İlk antrenmanda ise Berkan Durdu'nun kasığında hafif ağrısı nedeni ile takımdan ayrı çalıştı. Selçuk Çalışır ayağında sakatlığı nedeni ile iki gün iznin ardından ise koşu çalışması yaptı. Batman PEtrol maçında ilk golümüzü atan Oğuzhan Türkmen bileğinde ki sakatlıktan dolayı antrenmana katılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.