LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR LİGE DÖNDÜ !

Spor 04.01.2016 - 19:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKSPOR LİGE DÖNDÜ !

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, devre arası kampını Antalya’da tamamladıktan sonra, önceki gün Gölcük’e geri döndü.

12 günlük kampını başarıyla tamamlayan kırmızı-siyahlılar, gün izin yaptıktan sonra, bugün 2. yarının ilk maçı olan Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına dün yaptığı tek çalışma ile start verdi   LİG HAFTASI GELDİ ÇATTI Ligin ilk yarısını 25 puanla 8. sırada tamamlayan Gölcükspor, ligin 2’inci yarısına kentlisi Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçıyla start verecek. 12 günlük Antalya kampını başarıyla tamamlayan kırmızı-siyahlılar, 2 gün izin yaptıktan sonra, 2. yarının ilk maçı olan Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına dün yaptığı tek çalışma ile start verdi. Ligin ilk yarısında Şirinköy Stadı’nda oynanan ligin ilk maçında, Darıca Gençlerbirliği Gölcükspor’u 3-2 yenmişti. Temsilcimizin amacı, hem bu maçı kazanarak ligin 2. Yarısına galibiyetle başlamak, hem de kentlisi Darıca’dan rövanşı almak. Ligde hadefini play-off olarak belirleyen Gölcükspor, Darıca maçının hazırlığına bugün de yapacağı tek antrenman ile devam edecek.   TOKUŞ EKİBİNE GÜVENİYOR Gölcükspor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, devre arası kampının çok iyi geçtiğine dikkat çekerek, hafta sonu başlayacak olan 2. Yarıda, telafisi mümkün olmayacak maçlar oynayacaklarını söyledi. Her fırsatta ekibine güvendiğinin altını çizen genç teknik adam Tokuş, ligin 2. Yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ve önerlindeki ilk hedefin Darıca Gençlerbirliği maçı olduğunun altını çizerek, “Bundan oynayacağımız her maç final havasında geçecek. Ligde zayıf takım diye bir şey yok. Her takım her takımı yenebilecek güçte. Bu nedenle, hedefimiz olan play-off’a kalabilmek için az puan kaybederek, çok puan toplamalıyız. Ligin ilk yarısında kaybedilen şanssız maçları, 2. Yarıda kaybetmezsek, amacımıza rahat ulaşabiliriz. Ben ekibim sezon sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.  
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, devre arası kampını Antalya’da tamamladıktan sonra, önceki gün Gölcük’e geri döndü.

12 günlük kampını başarıyla tamamlayan kırmızı-siyahlılar, gün izin yaptıktan sonra, bugün 2. yarının ilk maçı olan Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına dün yaptığı tek çalışma ile start verdi

 

LİG HAFTASI GELDİ ÇATTI

Ligin ilk yarısını 25 puanla 8. sırada tamamlayan Gölcükspor, ligin 2’inci yarısına kentlisi Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçıyla start verecek. 12 günlük Antalya kampını başarıyla tamamlayan kırmızı-siyahlılar, 2 gün izin yaptıktan sonra, 2. yarının ilk maçı olan Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına dün yaptığı tek çalışma ile start verdi. Ligin ilk yarısında Şirinköy Stadı’nda oynanan ligin ilk maçında, Darıca Gençlerbirliği Gölcükspor’u 3-2 yenmişti. Temsilcimizin amacı, hem bu maçı kazanarak ligin 2. Yarısına galibiyetle başlamak, hem de kentlisi Darıca’dan rövanşı almak. Ligde hadefini play-off olarak belirleyen Gölcükspor, Darıca maçının hazırlığına bugün de yapacağı tek antrenman ile devam edecek.

 

TOKUŞ EKİBİNE GÜVENİYOR

Gölcükspor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, devre arası kampının çok iyi geçtiğine dikkat çekerek, hafta sonu başlayacak olan 2. Yarıda, telafisi mümkün olmayacak maçlar oynayacaklarını söyledi. Her fırsatta ekibine güvendiğinin altını çizen genç teknik adam Tokuş, ligin 2. Yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ve önerlindeki ilk hedefin Darıca Gençlerbirliği maçı olduğunun altını çizerek, “Bundan oynayacağımız her maç final havasında geçecek. Ligde zayıf takım diye bir şey yok. Her takım her takımı yenebilecek güçte. Bu nedenle, hedefimiz olan play-off’a kalabilmek için az puan kaybederek, çok puan toplamalıyız. Ligin ilk yarısında kaybedilen şanssız maçları, 2. Yarıda kaybetmezsek, amacımıza rahat ulaşabiliriz. Ben ekibim sezon sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.