LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR MUĞLA'YA HAREKET ETTİ

Spor 09.09.2017 - 12:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR MUĞLA'YA HAREKET ETTİ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, bu sezonun ilk deplasman maçını Muğlaspor ile oynamak üzere, bugün havayoluyla Muğla’ya gitti. Gölcükspor’da kafile başkanlığını Genel Kaptan Temel Erten yapacak. Muğlaspor Gölcükspor maçı, yarın saat 16.30 da Atatürk Stadı’nda oynanacak ve maçı Konya Bölgesi hakemleri yönetecek

SABAH TER ANTRENMANI YAPTILAR Gölcükspor 2017-2018 futbol sezonunun ilk deplasman maçı olan Muğlaspor maçı için, bugün öğlen saatlerinde Muğla’ya hareket etti. Sabah, teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde hafif bir ter antrenmanı yapan kırmızı-siyahlılar, öğlen yemeğinin ardından, kulüp otobüsüyle, Muğla’ya gitmek üzere İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na gitti. Gölcükspor kafilesi saat 15.25 Uçağı ile Sabiha Gökçen Havalimanından Muğla’ya hareket edilecek. Kırmızı-Siyahlılar, Muğla’da Demiroğlu Otel’de konaklayacak. Gölcükspor yarun saat 16.30 da Muğla Atatürk Stadı’nda oynanacak olan maçın ardından, kamp yapılan otele geçecek gece 22.30 uçağı ile İstanbul’a dönüş yapacak. Muğlaspor ile Gölcükspor arasında yarın saat 16.30 da oynanacak olan maçı Konya Bölgesi hakemlerinden, Hasan Eruğan, Hilmi Göktürk İmamoğlu ve Abdülhamit Söyler yönetecek. Maçın dördüncü hakemi ise Raşit Yorgancılar.   MUHTEMEL MAÇ KADROSU İlyas Türengül, Sercan Yılmaz, Emre Oral, Aydın Taşkın, Onur Özcan, Devrim Aksongur, Erdem Korkmaz Güner, Muratcan Koçak, Selim Dedekoç, Sedat Cengiz, Cihan İlkme, Cenk Cengiz, Yolcu Mansız, Ömer Faruk Boz, Yiğitali Bayrak, Yunus Özdemir, Ahmet Kutluer ve Berke Bıyık. Gölcükspor’un son dakika transferleri olan Enes Cebeci ve Furkan Öztürk, henüz hazır olmadıkları gerekçesiyle, teknik direktör Ramiz Soydaş maç kadrosuna dahil etmedi.  
Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, bu sezonun ilk deplasman maçını Muğlaspor ile oynamak üzere, bugün havayoluyla Muğla’ya gitti. Gölcükspor’da kafile başkanlığını Genel Kaptan Temel Erten yapacak. Muğlaspor Gölcükspor maçı, yarın saat 16.30 da Atatürk Stadı’nda oynanacak ve maçı Konya Bölgesi hakemleri yönetecek

SABAH TER ANTRENMANI YAPTILAR

Gölcükspor 2017-2018 futbol sezonunun ilk deplasman maçı olan Muğlaspor maçı için, bugün öğlen saatlerinde Muğla’ya hareket etti. Sabah, teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde hafif bir ter antrenmanı yapan kırmızı-siyahlılar, öğlen yemeğinin ardından, kulüp otobüsüyle, Muğla’ya gitmek üzere İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na gitti. Gölcükspor kafilesi saat 15.25 Uçağı ile Sabiha Gökçen Havalimanından Muğla’ya hareket edilecek. Kırmızı-Siyahlılar, Muğla’da Demiroğlu Otel’de konaklayacak. Gölcükspor yarun saat 16.30 da Muğla Atatürk Stadı’nda oynanacak olan maçın ardından, kamp yapılan otele geçecek gece 22.30 uçağı ile İstanbul’a dönüş yapacak.

Muğlaspor ile Gölcükspor arasında yarın saat 16.30 da oynanacak olan maçı Konya Bölgesi hakemlerinden, Hasan Eruğan, Hilmi Göktürk İmamoğlu ve Abdülhamit Söyler yönetecek. Maçın dördüncü hakemi ise Raşit Yorgancılar.

 

MUHTEMEL MAÇ KADROSU

İlyas Türengül, Sercan Yılmaz, Emre Oral, Aydın Taşkın, Onur Özcan, Devrim Aksongur, Erdem Korkmaz Güner, Muratcan Koçak, Selim Dedekoç, Sedat Cengiz, Cihan İlkme, Cenk Cengiz, Yolcu Mansız, Ömer Faruk Boz, Yiğitali Bayrak, Yunus Özdemir, Ahmet Kutluer ve Berke Bıyık.

Gölcükspor’un son dakika transferleri olan Enes Cebeci ve Furkan Öztürk, henüz hazır olmadıkları gerekçesiyle, teknik direktör Ramiz Soydaş maç kadrosuna dahil etmedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.