GÖLCÜKSPOR NEFES ALDI

Spor 10.03.2020 - 16:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR NEFES ALDI

3. Lig 3. Grup’ta yer alan Gölcükspor, kritik maçta Modafenspor’u 2-0 yenerek derin bir nefes aldı. Temsilcimiz ateş hattının 4 puan uzağında yer alıyor

ÜÇ PUANI KAPTIK Bu sezon korkulu rüya görmek istemeyen Gölcükspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta Modafenspor’u 2-0 yenerek haftayı üç puanla kapadı. Grupta son sırada yer alan İstanbul temsilcisini mağlup eden kırmızı şimşekler bu galibiyetle derin nefes aldı. Temsilcimiz çıkışını bu hafta deplasmanda oynayacağı maçta da devam ettirmek istiyor. 14. SIRADA Maçın ilk yarısında vasat oynayan temsilcimiz üst üste bulduğu iki golle rakibinin direncini kırdı. Kritik maçta sahadan galibiyetle ayrılan Gölcükspor 28 puanla 14.sırada bulunuyor.Kırmızı-siyahlı bu hafta cumartesi günü deplasmanda Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacak. Gölcükspor bu maçın hazırlıklarına hafta boyunca yapacağı çalışmalarla devam edecek. Kırmızı şimşeklerin başarılı genç teknik direktörü Ömer Faruk Uzuner karşılaşma sonrasında 90 dakikayı değerlendirdi. Kendileri adına kritik bir karşılaşmayı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden teknik adam konuşmasında, “Sadece futbolun konuşulduğu centilmence bir mücadeleyi geride bıraktık.Öncelikle futbolcularımı maçta göstermiş oldukları üstün performans , mücadele ve neticesinde gelen galibiyetten ötürü tebrik ediyorum” TEŞEKKÜR ETTİ İlk günden beri desteğini esirgemeyip, her zaman yanımızda olan Gölcük Kaymakamımız sayın Cengiz Karabulut’a ,Belediye Başkanımız sayın Ali Yıldırım Sezer’e, İlçe Protokolü, Sivil Toplum Örgütleri, Kulüp Başkanım Hüseyin Çardak’a ve Yönetim Kurulumuza, bizlere koşulsuz şartsız destek olan taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.Bizi bekleyen bu zorlu süreçte, sizlerin eşsiz desteği ve inancıyla hep birlikte omuz omuza nice zaferler yaşayacağımıza inancımız tam” dedi.
3. Lig 3. Grup’ta yer alan Gölcükspor, kritik maçta Modafenspor’u 2-0 yenerek derin bir nefes aldı. Temsilcimiz ateş hattının 4 puan uzağında yer alıyor

ÜÇ PUANI KAPTIK
Bu sezon korkulu rüya görmek istemeyen Gölcükspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta Modafenspor’u 2-0 yenerek haftayı üç puanla kapadı. Grupta son sırada yer alan İstanbul temsilcisini mağlup eden kırmızı şimşekler bu galibiyetle derin nefes aldı. Temsilcimiz çıkışını bu hafta deplasmanda oynayacağı maçta da devam ettirmek istiyor.

14. SIRADA
Maçın ilk yarısında vasat oynayan temsilcimiz üst üste bulduğu iki golle rakibinin direncini kırdı. Kritik maçta sahadan galibiyetle ayrılan Gölcükspor 28 puanla 14.sırada bulunuyor.Kırmızı-siyahlı bu hafta cumartesi günü deplasmanda Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacak. Gölcükspor bu maçın hazırlıklarına hafta boyunca yapacağı çalışmalarla devam edecek.

Kırmızı şimşeklerin başarılı genç teknik direktörü Ömer Faruk Uzuner karşılaşma sonrasında 90 dakikayı değerlendirdi. Kendileri adına kritik bir karşılaşmayı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden teknik adam konuşmasında, “Sadece futbolun konuşulduğu centilmence bir mücadeleyi geride bıraktık.Öncelikle futbolcularımı maçta göstermiş oldukları üstün performans , mücadele ve neticesinde gelen galibiyetten ötürü tebrik ediyorum”

TEŞEKKÜR ETTİ
İlk günden beri desteğini esirgemeyip, her zaman yanımızda olan Gölcük Kaymakamımız sayın Cengiz Karabulut’a ,Belediye Başkanımız sayın Ali Yıldırım Sezer’e, İlçe Protokolü, Sivil Toplum Örgütleri, Kulüp Başkanım Hüseyin Çardak’a ve Yönetim Kurulumuza, bizlere koşulsuz şartsız destek olan taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.Bizi bekleyen bu zorlu süreçte, sizlerin eşsiz desteği ve inancıyla hep birlikte omuz omuza nice zaferler yaşayacağımıza inancımız tam” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.