LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR NEVŞEHİR’E HAZIRLANIYOR

Spor 26.02.2020 - 17:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR NEVŞEHİR’E HAZIRLANIYOR

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve ligde zor günler geçiren temsilcimiz Gölcükspor deplasmanda oynayacağı Nevşehir Belediyespor maçının hazırlıkları devam ediyor

Ligde son oynadığı karşılaşmada dramatik bir şekilde rakibine kaybeden temsilcimiz Gölcükspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Nevşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Saat 11.00’da kendi tesislerinde yapacağı çalışmayla bu maçın hazırlıklarına devam eden temsilcimiz Gölcükspor bu müsabakadan en azından 1 puanla dönmek istiyor. ŞOKU ATLATMAYA ÇALIŞIYOR Geride kalan haftada mücadele 1-1 devam ederken penaltı kaçıran ve golü de iptal edilen temsilcimiz Gölcükspor pozisyonun devamında kalesinde golü görmüş ve maçı kaybetmişti. Temsilcimiz bu maçın şokunu üzerinden atarak tamamen Nevşehir maçına konsantre olmak istiyor. Gölcükspor’da bu kritik maçın hazırlıkları hafta boyunca devam edecek. 
3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve ligde zor günler geçiren temsilcimiz Gölcükspor deplasmanda oynayacağı Nevşehir Belediyespor maçının hazırlıkları devam ediyor

Ligde son oynadığı karşılaşmada dramatik bir şekilde rakibine kaybeden temsilcimiz Gölcükspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Nevşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Saat 11.00’da kendi tesislerinde yapacağı çalışmayla bu maçın hazırlıklarına devam eden temsilcimiz Gölcükspor bu müsabakadan en azından 1 puanla dönmek istiyor.
ŞOKU ATLATMAYA ÇALIŞIYOR
Geride kalan haftada mücadele 1-1 devam ederken penaltı kaçıran ve golü de iptal edilen temsilcimiz Gölcükspor pozisyonun devamında kalesinde golü görmüş ve maçı kaybetmişti. Temsilcimiz bu maçın şokunu üzerinden atarak tamamen Nevşehir maçına konsantre olmak istiyor. Gölcükspor’da bu kritik maçın hazırlıkları hafta boyunca devam edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.