LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR ÖLÜP ÖLÜP DİRİLDİ

Spor 25.11.2017 - 17:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR ÖLÜP ÖLÜP DİRİLDİ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta ligin 17. Sırasında bulunan Kırıkhanspor ile oynayan Gölcükspor, adeta ölüp ölüp dirildiği maçı 2-1 kazanarak 18 puan çıktı ve bu sezon ilk üstüste 2 maç kazandı. İlk yarısı golsüz tamamlanan maçın ikinci yarısında, Sedat Cengiz ve Oktay Balcı'nın golleri ile galibiyeti yakalayan kırmızı-siyahlılar, derin bir nefes aldı. Bu arada, maçın 88. Dakikasında, bir faul pozisyonu sonrasında saha içinde 2 takım oyuncuları arasında çıkan gerginlik sonucu, Gölcükspor'dan Selim Dedekoç, Kırıkhanspor'dan ise Hasan Demir Kırmızı Kartl oyun dışı kalınca, 2 takım maçı 10'ar kişi tamamladı

İLK YARI TATSIZ TUTSUZ GEÇTİ Şirinköy Stadı'nda oynanan maça 2 takım oyuncuları üzerinde, “Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun” yazan TFF'nin pankartıyla çıktılar. İki takımında kazanmak zorunda olduğu maçın ilk yarısı kontrollü ve orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Kırmızı-Siyahlılar, kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında baskı kuramayınca, rakip takım atakları daha çok seyredildi. İlk yarısı tatsız tutsuz geçen maçın ilk 45 dakikası golsüz tamamlandı.  KULÜBEDEN GELENLER KATKI KOYDU Gölcükspor teknik heyeti, golsüz giden maçı lehlerine çevirmek adına, 55. Dakika 2 oyuncu değişikliği birden yaptı. Bu dakikada, Cenk Cengiz'in yerine Berke Bıyık, Ahmet Kutluer'in yerine de Ömer Faruk Boz girdi. Niteklim bu değişiklik beraberinde golü getirdi. Ömer Faruk'un düşürülmesiyle kazanılan frikik atışında topun başına geçen kaptan Faruk düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Bu golden 2 dakika sonra, gelişen Kırıkhansopor atağında, ceza alanı içinde topla buluşan Semih Durmuş, güzel bir vuruşla topu ağlara göndererek skora denge getirdi. Ancak, son haftların genç golcüsü Oktay Balcı attığı golle takımına 3 puan getiren golü attı.  SON DAKİKALARDA GERGİNLİK YAŞANDI Bu arada, maçın 88. Dakikasında, bir faul pozisyonu sonrasında saha içinde 2 takım oyuncuları arasında çıkan gerginlik sonucu, Gölcükspor'dan Selim Dedekoç, Kırıkhanspor'dan ise Hasan Demir Kırmızı Kartl oyun dışı kalınca, 2 takım maçı 10'ar kişi tamamladı. Sahada ki gerginlik tribünlere yansıyınca, Kırıkhanspor yedek kulübesi ile taraftarlar arasında çıkan gerginliği polis ekipleri yatıştırdı. Maçın hakemi tarafından 5 dakika uzatılan maçın so0n dakikaları tam bir sinir harbi şeklinde geçti ve bu sinir harbin kazanan takım Gölcükspor oldu.   Öte yandan, Kırıkhanspor'u 2-1 yenen kırmızı-siyahlılar, hafta sonu Yeşil Bursaspor'a konuk olacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  GÖLCÜKSPOR: 2– KIRIKHANSPOR: 1 STAT: Şirinköy Stadı HAKEMLER: Volkan Cindemir **, Hakan Eygül **, Erdem Altaş **. GÖLCÜKSPOR: Sercan Yılmaz **, Furkan Sakı **,Yunus Özdemir **, Bahattin Saral * (Dk. 73 Ahmet Özer *)*, Sedat Cengiz **, Ahmet Kutluer ** (Dk. 55 Ömer Faruk Boz **), Oktay Balcı ***, Cenk Cengiz ** (Dk. 55 Berke Bıyık **), Selim Dedekoç **, Onur Özcan **, Devrim Aksongur **.  KIRIKHANSPOR: Mustafa Arslan **, Okan Aslan **,  Mustafa Acar **, Hasan Demir **, Ahmet Karaman **, Semih  Durmuş * (Dk. 71 Mustafa Sevim *),  Mehmet Akif Şerifoğlu **, Egecan Çevir * (Dk. 64 Taylan Özgün *), Doğancan Topal **, Mertcan Dursun **, Yusuf Turhan **. GOLLER: Sedat Cengiz (Dk. 60), Semih Durmuş (Dk. 62), Oktay Balcı (Dk. 85). KIRMIZI KARTLAR: Selim Dedekoç (Dk. 88), Hasan Demir (Dk. 88)
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta ligin 17. Sırasında bulunan Kırıkhanspor ile oynayan Gölcükspor, adeta ölüp ölüp dirildiği maçı 2-1 kazanarak 18 puan çıktı ve bu sezon ilk üstüste 2 maç kazandı. İlk yarısı golsüz tamamlanan maçın ikinci yarısında, Sedat Cengiz ve Oktay Balcı'nın golleri ile galibiyeti yakalayan kırmızı-siyahlılar, derin bir nefes aldı. Bu arada, maçın 88. Dakikasında, bir faul pozisyonu sonrasında saha içinde 2 takım oyuncuları arasında çıkan gerginlik sonucu, Gölcükspor'dan Selim Dedekoç, Kırıkhanspor'dan ise Hasan Demir Kırmızı Kartl oyun dışı kalınca, 2 takım maçı 10'ar kişi tamamladı

İLK YARI TATSIZ TUTSUZ GEÇTİ
Şirinköy Stadı'nda oynanan maça 2 takım oyuncuları üzerinde, “Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun” yazan TFF'nin pankartıyla çıktılar. İki takımında kazanmak zorunda olduğu maçın ilk yarısı kontrollü ve orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Kırmızı-Siyahlılar, kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında baskı kuramayınca, rakip takım atakları daha çok seyredildi. İlk yarısı tatsız tutsuz geçen maçın ilk 45 dakikası golsüz tamamlandı. 

KULÜBEDEN GELENLER KATKI KOYDU
Gölcükspor teknik heyeti, golsüz giden maçı lehlerine çevirmek adına, 55. Dakika 2 oyuncu değişikliği birden yaptı. Bu dakikada, Cenk Cengiz'in yerine Berke Bıyık, Ahmet Kutluer'in yerine de Ömer Faruk Boz girdi. Niteklim bu değişiklik beraberinde golü getirdi. Ömer Faruk'un düşürülmesiyle kazanılan frikik atışında topun başına geçen kaptan Faruk düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Bu golden 2 dakika sonra, gelişen Kırıkhansopor atağında, ceza alanı içinde topla buluşan Semih Durmuş, güzel bir vuruşla topu ağlara göndererek skora denge getirdi. Ancak, son haftların genç golcüsü Oktay Balcı attığı golle takımına 3 puan getiren golü attı. 

SON DAKİKALARDA GERGİNLİK YAŞANDI
Bu arada, maçın 88. Dakikasında, bir faul pozisyonu sonrasında saha içinde 2 takım oyuncuları arasında çıkan gerginlik sonucu, Gölcükspor'dan Selim Dedekoç, Kırıkhanspor'dan ise Hasan Demir Kırmızı Kartl oyun dışı kalınca, 2 takım maçı 10'ar kişi tamamladı. Sahada ki gerginlik tribünlere yansıyınca, Kırıkhanspor yedek kulübesi ile taraftarlar arasında çıkan gerginliği polis ekipleri yatıştırdı. Maçın hakemi tarafından 5 dakika uzatılan maçın so0n dakikaları tam bir sinir harbi şeklinde geçti ve bu sinir harbin kazanan takım Gölcükspor oldu.  
Öte yandan, Kırıkhanspor'u 2-1 yenen kırmızı-siyahlılar, hafta sonu Yeşil Bursaspor'a konuk olacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

GÖLCÜKSPOR: 2– KIRIKHANSPOR: 1
STAT: Şirinköy Stadı
HAKEMLER: Volkan Cindemir **, Hakan Eygül **, Erdem Altaş **.
GÖLCÜKSPOR: Sercan Yılmaz **, Furkan Sakı **,Yunus Özdemir **, Bahattin Saral * (Dk. 73 Ahmet Özer *)*, Sedat Cengiz **, Ahmet Kutluer ** (Dk. 55 Ömer Faruk Boz **), Oktay Balcı ***, Cenk Cengiz ** (Dk. 55 Berke Bıyık **), Selim Dedekoç **, Onur Özcan **, Devrim Aksongur **. 
KIRIKHANSPOR: Mustafa Arslan **, Okan Aslan **,  Mustafa Acar **, Hasan Demir **, Ahmet Karaman **, Semih  Durmuş * (Dk. 71 Mustafa Sevim *),  Mehmet Akif Şerifoğlu **, Egecan Çevir * (Dk. 64 Taylan Özgün *), Doğancan Topal **, Mertcan Dursun **, Yusuf Turhan **.
GOLLER: Sedat Cengiz (Dk. 60), Semih Durmuş (Dk. 62), Oktay Balcı (Dk. 85).
KIRMIZI KARTLAR: Selim Dedekoç (Dk. 88), Hasan Demir (Dk. 88)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.