LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR RAHAT KAZANDI 1-3

Spor 15.12.2019 - 13:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR RAHAT KAZANDI 1-3

3.Lig 3.grup temsilcimiz Gölcükspor bugün deplasmanda lig de 3. durumda bulunan Nazilli Belediye ile karşı karşıya geldi. Gölcükspor maçın ilk yarısında rakip ağlara gönderdiği 3 golle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. .

Nazilli deplasmanında Nazilli Belediye ile karşılaşan ekibimiz ilk yarıda 2 gol birden attı. Gölcükspor'un ilk golü 20. dakika da Barış Kazer'in ayağından gelirken, 2. golü Barış Şen rakip filelere yolladı. Rakip bu golden 9 dakika sonra skoru 1-2 yaptı. Dakika 42 de Nazillispor lu Yusuf'un attığı gol ofsayf gerekçesiyle geçerli sayılmadı.İlk yarının son dakikasında Kırmızı Siyahlılar İsmail'in golüyle durumu 1-3 yaptı. İkinci yarı, ev sahibi Nazilli Belediyespor'un baskılı oyununa sahne oldu. Gölcükspor'un defansda adeta kale kurduğu karşılaşmanın 2. yarısında her iki takım da golü bulamadı.  Karşılaşma Kırmızı Siyahlı ekibimizin 3-1 galibiyeti ile sonuçlandı. Takımımız ligin ilk yarısını da 21 puanla tamamlayarak 13.sırada yer buldu...
3.Lig 3.grup temsilcimiz Gölcükspor bugün deplasmanda lig de 3. durumda bulunan Nazilli Belediye ile karşı karşıya geldi. Gölcükspor maçın ilk yarısında rakip ağlara gönderdiği 3 golle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. .

Nazilli deplasmanında Nazilli Belediye ile karşılaşan ekibimiz ilk yarıda 2 gol birden attı. Gölcükspor'un ilk golü 20. dakika da Barış Kazer'in ayağından gelirken, 2. golü Barış Şen rakip filelere yolladı. Rakip bu golden 9 dakika sonra skoru 1-2 yaptı. Dakika 42 de Nazillispor lu Yusuf'un attığı gol ofsayf gerekçesiyle geçerli sayılmadı.İlk yarının son dakikasında Kırmızı Siyahlılar İsmail'in golüyle durumu 1-3 yaptı. İkinci yarı, ev sahibi Nazilli Belediyespor'un baskılı oyununa sahne oldu. Gölcükspor'un defansda adeta kale kurduğu karşılaşmanın 2. yarısında her iki takım da golü bulamadı. 

Karşılaşma Kırmızı Siyahlı ekibimizin 3-1 galibiyeti ile sonuçlandı. Takımımız ligin ilk yarısını da 21 puanla tamamlayarak 13.sırada yer buldu...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.