GÖLCÜKSPOR RİZE'YE GİDİYOR

Spor 03.10.2019 - 12:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR RİZE'YE GİDİYOR

3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, yarın Rize deplasmanında karşılaşacağı Pazarspor maçı için bugün havayoluyla önce Trabzon’a oradan da karayolu ile Rize Pazar’a geçecek.

Gölcükspor Pazar maçına Diyarbekir maçının galibiyetinin verdiği morali ile çıkacak. Saat 14.30 da Pazar İlçe Stadı’nda başlayacak maçı Çorum Bölgesi’nden, Celal Bayraklı yönetecek. Maç öncesinde 2 takımında 6’şar puanı bulunuyor.   TFF 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor, yarın Rize deplasmanında karşılaşacağı Pazarspor maçı için bugün havayoluyla önce Trabzon’a oradan da karayolu ile Rize Pazar’a geçerek, maç saatini beklemeye başlayacak. Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde Diyarbekirspor’u yenerek derin bir nefes alan Gölcükspor Pazar maçına bu galibiyetin morali ile çıkacak. Saat 14.30 da Pazar İlçe Stadı’nda başlayacak maçı Çorum Bölgesi’nden, Celal Bayraklı yönetecek. Bayraklı’nın yardımcılıklarını Ankara Bölgesinden Özgür Fatih Kalaycı ile Azad İlhan yapacak. Maçın 4’üncü hakemi ise Kırıkkale Bölgesinden Dursun Can. Bu zorlu maç öncesinde 2 takımında ligde 6’şar puanı bulunuyor.   Sezon başından bu yana, ligde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet 3 yenilgi alan Gölcükspor, yarın deplasmanda oynayacağı Pazarspor maçını kazanarak, galibiyet sayısını mağlubiyet sayısıyla eşitlemek istiyor. Hafta içinde, çalışmalarını yüksek moralle ve galibiyet parolası üstüne yapan kırmızı-siyahlılar, Rize’den eli boş dönmek istemiyor. Teknik direktör Taner Gülleri, oyuncularına adeta Pazarspor’u ezberleterek, “Gerçek gücünüzü Pazarspor maçında gösterirseniz, galibiyetle ayrılırsınız. İnşallah Pazarspor maçını kazanarak, düzlüğe çıkacağız” diyerek oyuncularını motive etti.   Gölcükspor’da sakat olan Sercan Bıyıklı ve Volkan Özcan ile kart cezalısı Furkan Özyapı kadroda yer almıyor.   6. HAFTANIN MAÇ PROGRAMI 5 EKİM CUMARTESİ 14.30 Pazarspor-Gölcükspor 15.00 Nevşehir Bld.-Modafen 15.00 Altındağ Bld.-Yozgatspor 15.00 Osmaniyespor-Malatya Yeşilyurt 15.30 Darıca G.B.-Batman Petrolspor 15.30 Somaspor-1954 Kelkit Bld. 15.30 Karacabey Bld.-Halide Edip Adıvar 15.30 Bayrampaşa-Nazilli Belediyespor 19.00 Diyarbekirspor-Muğlaspor
3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, yarın Rize deplasmanında karşılaşacağı Pazarspor maçı için bugün havayoluyla önce Trabzon’a oradan da karayolu ile Rize Pazar’a geçecek.

Gölcükspor Pazar maçına Diyarbekir maçının galibiyetinin verdiği morali ile çıkacak. Saat 14.30 da Pazar İlçe Stadı’nda başlayacak maçı Çorum Bölgesi’nden, Celal Bayraklı yönetecek. Maç öncesinde 2 takımında 6’şar puanı bulunuyor.

 

TFF 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor, yarın Rize deplasmanında karşılaşacağı Pazarspor maçı için bugün havayoluyla önce Trabzon’a oradan da karayolu ile Rize Pazar’a geçerek, maç saatini beklemeye başlayacak. Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde Diyarbekirspor’u yenerek derin bir nefes alan Gölcükspor Pazar maçına bu galibiyetin morali ile çıkacak. Saat 14.30 da Pazar İlçe Stadı’nda başlayacak maçı Çorum Bölgesi’nden, Celal Bayraklı yönetecek. Bayraklı’nın yardımcılıklarını Ankara Bölgesinden Özgür Fatih Kalaycı ile Azad İlhan yapacak. Maçın 4’üncü hakemi ise Kırıkkale Bölgesinden Dursun Can.

Bu zorlu maç öncesinde 2 takımında ligde 6’şar puanı bulunuyor.

 

Sezon başından bu yana, ligde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet 3 yenilgi alan Gölcükspor, yarın deplasmanda oynayacağı Pazarspor maçını kazanarak, galibiyet sayısını mağlubiyet sayısıyla eşitlemek istiyor. Hafta içinde, çalışmalarını yüksek moralle ve galibiyet parolası üstüne yapan kırmızı-siyahlılar, Rize’den eli boş dönmek istemiyor. Teknik direktör Taner Gülleri, oyuncularına adeta Pazarspor’u ezberleterek, “Gerçek gücünüzü Pazarspor maçında gösterirseniz, galibiyetle ayrılırsınız. İnşallah Pazarspor maçını kazanarak, düzlüğe çıkacağız” diyerek oyuncularını motive etti.   Gölcükspor’da sakat olan Sercan Bıyıklı ve Volkan Özcan ile kart cezalısı Furkan Özyapı kadroda yer almıyor.

 

6. HAFTANIN MAÇ PROGRAMI

5 EKİM CUMARTESİ

14.30 Pazarspor-Gölcükspor

15.00 Nevşehir Bld.-Modafen

15.00 Altındağ Bld.-Yozgatspor

15.00 Osmaniyespor-Malatya Yeşilyurt

15.30 Darıca G.B.-Batman Petrolspor

15.30 Somaspor-1954 Kelkit Bld.

15.30 Karacabey Bld.-Halide Edip Adıvar

15.30 Bayrampaşa-Nazilli Belediyespor

19.00 Diyarbekirspor-Muğlaspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.