GÖLCÜKSPOR SEÇMELERİ BAŞLADI

Spor 04.07.2017 - 18:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR SEÇMELERİ BAŞLADI

Spor Toto 3. Ligde mücadele temsilcimiz Gölcükspor, 10 Temmuz'da açacağı sezon öncesinde, işe oyuncu seçmeleriyle başladı. Önceki akşam, İhsaniye Stadında yapılan seçmeler, teknik direktör Ramiz Soydaş ve yardımcıları ile altyapı antrenörlerinin gözetiminde yapıldı. Yaklaşık 60 oyuncunun katıldığı seçmeleri, Başkan Ahmet Şahin ve pek çok yönetici de takip etti. İlk gün seçmelerinde göze batan oyuncu çıkmadı

Spor Toto 3. Ligde mücadele temsilcimiz Gölcükspor, 10 Temmuz'da açacağı sezon öncesinde, işe oyuncu seçmeleriyle başladı. Önceki akşam, İhsaniye Stadı'nda yapılan seçmeler, teknik direktör Ramiz Soydaş ve yardımcıları ile altyapı antrenörlerinin gözetiminde yapıldı. Yaklaşık 60 youncunun katıldığı seçmeleri, Başkan Ahmet Şahin ve pek çok yönetici de takip etti. İlk gün seçmelerinde göze batan oyuncu çıkmadı İLK GÜN GÖZE BATAN İSİM ÇIKMADI Gölcükspor Kulübüne genç ve yetenekli oyuncular kazandırmak amacıyla, hemen her sene, sezon öncesinde yapılan, oyuncu seçmelerinin ilk günü, önceki akşam ihsaniye Stadı'nda gerçekleştirildi. İhsaniye Stadı'nda yapılan seçmeler, teknik direktör Ramiz Soydaş ve yardımcıları ile altyapı antrenörlerinin gözetiminde yapıldı. Seçme öncesi yardımcı antrenörler, tüm oyuncuların bilgilerini alarak, mevkilerine 6 farklı takım oluşturdular. İlk gün seçmelerine, bölgemizden bölge dışından yaklaşık 60 sporcu katıldı. Seçme öncesinde oyunculara hitaben bir konuşma yapan teknik diretör Soydaş, genç oyunculardan birbirlerine saygı göstermelerini isteyerek, en ufak bir sakatlıkta oyunu terk etmeleri istedi Soydaş, bu seçmelerin bir spor olduğunun altını çizerek, “İçinizden biri veya birileri bizlere faydalı olabilir. Sizlerden rticam, şahsi oynadan kendinizi ispat etmeniz. Bende sizler gibi bu seçmelerden bugünlere geldim” diyerek, tüm oyunculara başarılar diledi. Ancak, ilk gün yapılan seçmelerde göze batan bir isim çıkmadı.  SEÇMELERE İLGİ YOĞUN OLDU Gölcükspor için İhsaniye Stadı'nda yapılan seçmelere ilgi büyük oldu. Yaşları 16 ile 22 arasında 60 oyuncu grubu ilk gün seçmelerine katıldı. Seçmeleri, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ile yöneticilerden Semih Sofu, Olcay Balaban, Murat Ağacan ve Akın Dilaver ile Değirmenderespor Antrenörü Yaşar Yıldız ile ilçemizden ve ilimizden pek çok spor adamı ile sporcu velileri izledi. Ancak, pek çok yeteneksiz oyuncunun seçmelere katılması, seçmelere gölge düşürdü. Dün akşam yapılan ve bu akşam da devam edecek olan oyuncu seçmeleri, Cuma akşamı sona erecek.   
Spor Toto 3. Ligde mücadele temsilcimiz Gölcükspor, 10 Temmuz'da açacağı sezon öncesinde, işe oyuncu seçmeleriyle başladı. Önceki akşam, İhsaniye Stadında yapılan seçmeler, teknik direktör Ramiz Soydaş ve yardımcıları ile altyapı antrenörlerinin gözetiminde yapıldı. Yaklaşık 60 oyuncunun katıldığı seçmeleri, Başkan Ahmet Şahin ve pek çok yönetici de takip etti. İlk gün seçmelerinde göze batan oyuncu çıkmadı

Spor Toto 3. Ligde mücadele temsilcimiz Gölcükspor, 10 Temmuz'da açacağı sezon öncesinde, işe oyuncu seçmeleriyle başladı. Önceki akşam, İhsaniye Stadı'nda yapılan seçmeler, teknik direktör Ramiz Soydaş ve yardımcıları ile altyapı antrenörlerinin gözetiminde yapıldı. Yaklaşık 60 youncunun katıldığı seçmeleri, Başkan Ahmet Şahin ve pek çok yönetici de takip etti. İlk gün seçmelerinde göze batan oyuncu çıkmadı

İLK GÜN GÖZE BATAN İSİM ÇIKMADI
Gölcükspor Kulübüne genç ve yetenekli oyuncular kazandırmak amacıyla, hemen her sene, sezon öncesinde yapılan, oyuncu seçmelerinin ilk günü, önceki akşam ihsaniye Stadı'nda gerçekleştirildi. İhsaniye Stadı'nda yapılan seçmeler, teknik direktör Ramiz Soydaş ve yardımcıları ile altyapı antrenörlerinin gözetiminde yapıldı. Seçme öncesi yardımcı antrenörler, tüm oyuncuların bilgilerini alarak, mevkilerine 6 farklı takım oluşturdular. İlk gün seçmelerine, bölgemizden bölge dışından yaklaşık 60 sporcu katıldı. Seçme öncesinde oyunculara hitaben bir konuşma yapan teknik diretör Soydaş, genç oyunculardan birbirlerine saygı göstermelerini isteyerek, en ufak bir sakatlıkta oyunu terk etmeleri istedi Soydaş, bu seçmelerin bir spor olduğunun altını çizerek, “İçinizden biri veya birileri bizlere faydalı olabilir. Sizlerden rticam, şahsi oynadan kendinizi ispat etmeniz. Bende sizler gibi bu seçmelerden bugünlere geldim” diyerek, tüm oyunculara başarılar diledi. Ancak, ilk gün yapılan seçmelerde göze batan bir isim çıkmadı. 

SEÇMELERE İLGİ YOĞUN OLDU
Gölcükspor için İhsaniye Stadı'nda yapılan seçmelere ilgi büyük oldu. Yaşları 16 ile 22 arasında 60 oyuncu grubu ilk gün seçmelerine katıldı. Seçmeleri, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ile yöneticilerden Semih Sofu, Olcay Balaban, Murat Ağacan ve Akın Dilaver ile Değirmenderespor Antrenörü Yaşar Yıldız ile ilçemizden ve ilimizden pek çok spor adamı ile sporcu velileri izledi. Ancak, pek çok yeteneksiz oyuncunun seçmelere katılması, seçmelere gölge düşürdü. Dün akşam yapılan ve bu akşam da devam edecek olan oyuncu seçmeleri, Cuma akşamı sona erecek. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.