LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR SERİYE BAĞLADI

Spor 27.11.2017 - 20:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR SERİYE BAĞLADI

Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde konuk ettiği ligin son sıra takımlarından Kırıkhanspor’u zorlu bir 90 dakika sonunda 2-1 yenerek, bu sezon ilk kez üstüste maç kazanan Gölcükspor, bu hafta bu seriyi deplasmanda oynayacağı, Yeşil Bursaspor maçında 3 maça çıkarmak istiyor.

Kırıkhanspor galibiyetiyle üzerindeki ölü toprağını atan Gölcükspor, ilk yarıyı 24 ila 25 puan arasında tamamlamayı hedefliyor. 2 gün izin yapan kırmızı-siyahlılar, Yeşil Bursaspor maçının hazırlıklarına bugün yapacağı tek çalışma ile başlayacak   YEŞİL BURSA MESAİSİ BAŞLIYOR Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ilk yarının son 3 haftasına girilirken, 18 puanla 11. Sırada yer alan Gölcükspor’un, play-off hattıyla arasında sadece 6 puan kaldı. Temsilcimiz  Gölcükspor’un kalan maçlarını Yeşil Bursaspor, Anadolu Bağcılarspor ve Erzincanspor ile oynayacağını düşünürsek, ligi 24 yada 25 puanla kapatması hiç de zor gözükmüyor.  Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde konuk ettiği, ligin son sıra takımlarından Kırıkhanspor’u zorlu bir 90 dakika sonunda 2-1 yenerek, bu sezon ilk kez üstüste maç kazanan Gölcükspor, bu hafta bu seriyi deplasmanda oynayacağı, Yeşil Bursaspor maçında 3 maça çıkarmak istiyor. Kırıkhanspor maçından sonra, teknik heyet tarafından 2 günlük izinle ödüllendirilen kırmızı-siyahlılar, 3 Aralık Pazar günü deplasmanda oynayacağı, Yeşil Bursaspor maçının hazırlıklarına, bugün yapacağı tek çalışma ile start verecek.   2 CEZALI, 1 SAKAT OYUNCU VAR Yeşil Bursaspor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak olan Gölcükspor’da, bu zorlu maç öncesinde kart cezalıları kaleci İlyas Türengül ile son Kırıkhanspor maçının son dakikalarında kırmızı kart gören Selim Dedekoç ile sakatlığı süren Emre Oral, Yeşil Bursaspor maçında forma giyemeyecekler. Bu maçla birlikte İlyas’ın 3 maçlık cezası da sona erecek. Gölcükspor Kulüp Başkanı, sezon başından beri takıma kefil olduğunun altını çizerek, “Tire Maçından sona alınan beralık sonrasında bu takımın ligin ilk yarısını 24-25 puan arasında bitireceğini söylemiştim. Halen de söylediğim lafın arkasındayım. Bizim alt sıralar ile bir ilgimiz yok. Bizim işimiz play-off hattı ile. Ben inanıyorum ki, bu takıma devre arasında yapacağımız 1-2 dokunuşla, sezon sonunda kendşmize play-off potası içinde yer bulabiliriz. Ama hep söylediğim gibi, iç saha maçlarında ki en büyük handikabımız, taraftar sayısının ve desteğinin az oluşu” diyerek üstü kapalı sitemde bulundu. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. ************************  
Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde konuk ettiği ligin son sıra takımlarından Kırıkhanspor’u zorlu bir 90 dakika sonunda 2-1 yenerek, bu sezon ilk kez üstüste maç kazanan Gölcükspor, bu hafta bu seriyi deplasmanda oynayacağı, Yeşil Bursaspor maçında 3 maça çıkarmak istiyor.

Kırıkhanspor galibiyetiyle üzerindeki ölü toprağını atan Gölcükspor, ilk yarıyı 24 ila 25 puan arasında tamamlamayı hedefliyor. 2 gün izin yapan kırmızı-siyahlılar, Yeşil Bursaspor maçının hazırlıklarına bugün yapacağı tek çalışma ile başlayacak

 

YEŞİL BURSA MESAİSİ BAŞLIYOR

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ilk yarının son 3 haftasına girilirken, 18 puanla 11. Sırada yer alan Gölcükspor’un, play-off hattıyla arasında sadece 6 puan kaldı. Temsilcimiz  Gölcükspor’un kalan maçlarını Yeşil Bursaspor, Anadolu Bağcılarspor ve Erzincanspor ile oynayacağını düşünürsek, ligi 24 yada 25 puanla kapatması hiç de zor gözükmüyor.  Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde konuk ettiği, ligin son sıra takımlarından Kırıkhanspor’u zorlu bir 90 dakika sonunda 2-1 yenerek, bu sezon ilk kez üstüste maç kazanan Gölcükspor, bu hafta bu seriyi deplasmanda oynayacağı, Yeşil Bursaspor maçında 3 maça çıkarmak istiyor. Kırıkhanspor maçından sonra, teknik heyet tarafından 2 günlük izinle ödüllendirilen kırmızı-siyahlılar, 3 Aralık Pazar günü deplasmanda oynayacağı, Yeşil Bursaspor maçının hazırlıklarına, bugün yapacağı tek çalışma ile start verecek.

 

2 CEZALI, 1 SAKAT OYUNCU VAR

Yeşil Bursaspor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak olan Gölcükspor’da, bu zorlu maç öncesinde kart cezalıları kaleci İlyas Türengül ile son Kırıkhanspor maçının son dakikalarında kırmızı kart gören Selim Dedekoç ile sakatlığı süren Emre Oral, Yeşil Bursaspor maçında forma giyemeyecekler. Bu maçla birlikte İlyas’ın 3 maçlık cezası da sona erecek. Gölcükspor Kulüp Başkanı, sezon başından beri takıma kefil olduğunun altını çizerek, “Tire Maçından sona alınan beralık sonrasında bu takımın ligin ilk yarısını 24-25 puan arasında bitireceğini söylemiştim. Halen de söylediğim lafın arkasındayım. Bizim alt sıralar ile bir ilgimiz yok. Bizim işimiz play-off hattı ile. Ben inanıyorum ki, bu takıma devre arasında yapacağımız 1-2 dokunuşla, sezon sonunda kendşmize play-off potası içinde yer bulabiliriz. Ama hep söylediğim gibi, iç saha maçlarında ki en büyük handikabımız, taraftar sayısının ve desteğinin az oluşu” diyerek üstü kapalı sitemde bulundu. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.