GÖLCÜKSPOR ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI 2-0

29.09.2019 - 17:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI 2-0

Oynadığı 2 iç saha maçında puan alamayan Gölcükspor, bugün kendi evinde konuk ettiği Diyarbakırspor'u ilk yarıdaki 2 golle yenmeyi başardı.

3. Lig 3. grupta mücadele eden Gölcküspor sahasında konuk ettiği Diyarbekirspor karşısında Barış Şen ve Barış Kazer’in attığı gollerle rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Aynı grupta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği deplasmanda karşılaştığı Muğlaspor’a 2-0 malup olarak haftayı puansız geçirdi. Ligde geride kalan 4 hafta sadece 3 puan alabilen temsilcimiz Gölcükspor sahasında oynadığı maçta Diyarbekirspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda rakibine oranla çok daha iyi bir görüntü ortaya koyan temsilcimiz maçın henüz 11.dakikasında Barış Şen’in attığı golle öne geçmeyi başardı. Golden önce  Barış Şen'in Kafa vuruşu sonucu top direkte patlamıştı. Kırmızı şimşekler bu kez 43.dakikada geliştirdiği atakta bu kez Barış Kazer ile skoru 2-0’a getirdi ve devreyi önde kapattı. Furkan kızardı Temsilcimiz Gölcükspor karşılaşmanın ikinci yarısında oyunu tutmaya ve skoru korumaya yönelik bir oyun oynadı. Rakip takım ataklarında kalesinde golü kapatan temsilcimiz skoru korumayı başardı ve mücadeleyi 2-0 kazanarak sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Kırmızı şimşeklerde 61. dakikada Furkan Özyapı gördüğü kırmızı kartın ardından oyundan atıldı. Gölcükspor bu galibiyetle derin bir nefes aldı.Gölcüksporla taraftarlar maçın hakemi Emre Yüksel'e tepki gösterdi.  Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer maç sonrası futbolcu ve teknik adamları kutladı Sezer "Diyarbekirspor karşılaşmasından 2-0'lık galibiyetle ayrılan Gölcüksporumuzun futbolcularını ve teknik heyetini can-ı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. "dedi  
Oynadığı 2 iç saha maçında puan alamayan Gölcükspor, bugün kendi evinde konuk ettiği Diyarbakırspor'u ilk yarıdaki 2 golle yenmeyi başardı.

3. Lig 3. grupta mücadele eden Gölcküspor sahasında konuk ettiği Diyarbekirspor karşısında Barış Şen ve Barış Kazer’in attığı gollerle rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Aynı grupta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği deplasmanda karşılaştığı Muğlaspor’a 2-0 malup olarak haftayı puansız geçirdi.

Ligde geride kalan 4 hafta sadece 3 puan alabilen temsilcimiz Gölcükspor sahasında oynadığı maçta Diyarbekirspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda rakibine oranla çok daha iyi bir görüntü ortaya koyan temsilcimiz maçın henüz 11.dakikasında Barış Şen’in attığı golle öne geçmeyi başardı.

Golden önce  Barış Şen'in Kafa vuruşu sonucu top direkte patlamıştı. Kırmızı şimşekler bu kez 43.dakikada geliştirdiği atakta bu kez Barış Kazer ile skoru 2-0’a getirdi ve devreyi önde kapattı. Furkan kızardı Temsilcimiz Gölcükspor karşılaşmanın ikinci yarısında oyunu tutmaya ve skoru korumaya yönelik bir oyun oynadı.

Rakip takım ataklarında kalesinde golü kapatan temsilcimiz skoru korumayı başardı ve mücadeleyi 2-0 kazanarak sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Kırmızı şimşeklerde 61. dakikada Furkan Özyapı gördüğü kırmızı kartın ardından oyundan atıldı. Gölcükspor bu galibiyetle derin bir nefes aldı.Gölcüksporla taraftarlar maçın hakemi Emre Yüksel'e tepki gösterdi. 

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer maç sonrası futbolcu ve teknik adamları kutladı Sezer "Diyarbekirspor karşılaşmasından 2-0'lık galibiyetle ayrılan Gölcüksporumuzun futbolcularını ve teknik heyetini can-ı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. "dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.