LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR SOMA'DAN 3 PUAN İSTİYOR !

Spor 23.01.2020 - 17:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR SOMA'DAN 3 PUAN İSTİYOR !

Gölcükspor, geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde konuk ettiği Bayrampaşaspor ile 2-2 berabere kalarak, büyük bir avantaj kaybetmişti. Gölcükspor bu maçtaki kaybını, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Somaspor maçında telafi etmek istiyor.

Hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdüren Gölcükspor’da, sakatlıkları süren Barış Şen, Serdar Yazıcı ve kaleci İlyas Türengül, sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer alamayacaklar. GÖLCÜKSPOR’DA 3 OYUNCU SAKAT Geçtiğimiz hafta sonu Bayrampaşaspor ile kendi sahasında berabere kalarak, büyük bir avantaj kaybeden Gölcükspor bu maçtaki kaybını, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Somaspor maçında telafi etmek istiyor. Hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdüren Gölcükspor’da, sakatlıkları süren Barış Şen, Serdar Yazıcı ve kaleci İlyas Türengül, sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer alamayacaklar. SOMA’YA CUMARTESİ GÜNÜ OTOBÜSLE Bu arada, Gölcükspor’un Soma deplasmanı programı belli oldu. Gölcükspor, Cumartesi sabahı bir ter antrenmanı yaptıktan sonra, maç kadrosu, yenilecek öğle yemeğnin ardından kulüp otobüsü ile Soma’ya hareket edecek. Soma’da Ramada Otel’de konaklayacak olan Gölcükspor, maçın ardından yine kulüp otobüsüyle Gölcük’e geri dönecek. MAÇIN HAKEM TRİOSU MUŞ VE DİYARBAKIR’DAN TFF 3. Lig 3. Grup’ta Pazar günü saat 13.30 da, Somaspor ile Gölcükspor arasında, Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak maçı, Muş Bölgesinden Mehmet Şükrü Közcü yönetecek. Közcü’nün yardımcılıklarını Muş Bölgesinden İsmail Emre ile Diyarbakır Bölgesi’nden Çağrı Ateş yapacak. Maçın Dördüncü hakemi ise Muş’tan Gürkan Tanoğlu. Bu zorlu maç öncesinde grupta, Somaspor 32 puanla 2. Sırada yer alırken, Gölcükspor ise 22 puanla 14. Sırada yer alıyor. Bu arada, 3. Lig 3. Grup’ta, seznun 20. Haftasında oynanacak olan maçların programı şöyle: 20. HAFTANIN MAÇ PROGRAMI 25 OCAK CUMARTESİ 13.30 Altındağ Bld.-Batman Petrolspor 13.30 Bayrampaşaspor-Muğlaspor 26 OCAK PAZAR 13.00 Pazarspor-Modafen 13.00 Diyarbekirspor-HEA Spor 13.30 Somaspor-Gölcükspor 13.30 Karacabey Bld.-Yozgatspor 13.30 Darıca G.B.-Yeşilyurt Bld. 13.30 Osmaniyespor-Nevşehir Bld. 13.30 Nazilli Bld.-Kelkit Bld
Gölcükspor, geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde konuk ettiği Bayrampaşaspor ile 2-2 berabere kalarak, büyük bir avantaj kaybetmişti. Gölcükspor bu maçtaki kaybını, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Somaspor maçında telafi etmek istiyor.

Hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdüren Gölcükspor’da, sakatlıkları süren Barış Şen, Serdar Yazıcı ve kaleci İlyas Türengül, sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer alamayacaklar.

GÖLCÜKSPOR’DA 3 OYUNCU SAKAT

Geçtiğimiz hafta sonu Bayrampaşaspor ile kendi sahasında berabere kalarak, büyük bir avantaj kaybeden Gölcükspor bu maçtaki kaybını, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Somaspor maçında telafi etmek istiyor. Hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdüren Gölcükspor’da, sakatlıkları süren Barış Şen, Serdar Yazıcı ve kaleci İlyas Türengül, sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer alamayacaklar.

SOMA’YA CUMARTESİ GÜNÜ OTOBÜSLE

Bu arada, Gölcükspor’un Soma deplasmanı programı belli oldu. Gölcükspor, Cumartesi sabahı bir ter antrenmanı yaptıktan sonra, maç kadrosu, yenilecek öğle yemeğnin ardından kulüp otobüsü ile Soma’ya hareket edecek. Soma’da Ramada Otel’de konaklayacak olan Gölcükspor, maçın ardından yine kulüp otobüsüyle Gölcük’e geri dönecek.

MAÇIN HAKEM TRİOSU MUŞ VE DİYARBAKIR’DAN

TFF 3. Lig 3. Grup’ta Pazar günü saat 13.30 da, Somaspor ile Gölcükspor arasında, Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak maçı, Muş Bölgesinden Mehmet Şükrü Közcü yönetecek. Közcü’nün yardımcılıklarını Muş Bölgesinden İsmail Emre ile Diyarbakır Bölgesi’nden Çağrı Ateş yapacak. Maçın Dördüncü hakemi ise Muş’tan Gürkan Tanoğlu. Bu zorlu maç öncesinde grupta, Somaspor 32 puanla 2. Sırada yer alırken, Gölcükspor ise 22 puanla 14. Sırada yer alıyor.

Bu arada, 3. Lig 3. Grup’ta, seznun 20. Haftasında oynanacak olan maçların programı şöyle:

20. HAFTANIN MAÇ PROGRAMI

25 OCAK CUMARTESİ

13.30 Altındağ Bld.-Batman Petrolspor

13.30 Bayrampaşaspor-Muğlaspor

26 OCAK PAZAR

13.00 Pazarspor-Modafen

13.00 Diyarbekirspor-HEA Spor

13.30 Somaspor-Gölcükspor

13.30 Karacabey Bld.-Yozgatspor

13.30 Darıca G.B.-Yeşilyurt Bld.

13.30 Osmaniyespor-Nevşehir Bld.

13.30 Nazilli Bld.-Kelkit Bld

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.