LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR START VERDİ

Spor 02.12.2020 - 22:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR START VERDİ

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor geçtiğimiz hafta evinde Erokspor'a 2-0 mağlup olmasının ardından Elazız Belediyespor FK hazırlıklarına üç günlük iznin ardından çalışmalara Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde başladı.

KIRMIZI SİYAHLILAR BAY GEÇECEK Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor geçtiğimiz hafta evinde Erokspor'a 2-0 mağlup olmasının ardından bu hafta bay geçip 10 Aralık Perşembe günü deplasmanda Elazız Belediyespor FK ile mücadele edecek olan temsilcimiz üç puan ile ayrılmak istiyor. GÖLCÜKSPOR'DA ELAZIZ MESAİSİ  BAŞLADI Gölcükspor üç günlük iznin ardından dün Kavaklı tesislerinde toplanarak Elazız Belediyespor FK hazırlıklarına Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde başladı. Haftanın ilk antrenmanı Kavaklı Stadı suni çimde gerçekleştirildi. Antrenmana ise Berkan Durdu izinli olduğu için katılmadı. Kırmızı siyahlılar antrenmanı koşu ile tamamladı. GÖLCÜKSPOR YÖNETİM KURULU TAM KADRO Başkanımız Hüseyin Çardak ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerimiz takımımıza verilen iznin bitmesi ile tesislerde top başı yapan futbolcularla bir araya gelerek son derece önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Antrenman öncesi gerçekleşen toplantıda Başkan Hüseyin Çardak ve yönetim kurulu eksiksiz katılım sağladı.Başkan Çardak ;  ''Zorlu bir dönemden geçiyoruz. Kulübümüzün maddi sıkıntıları tabi ki var ancak bizler maddi sıkıntıları çözmek adına yoğun bir mücadele ederek sizlere imkan sunmaya çalışırken sizlerden aynı yoğunlukta istek ve arzuyu sahaya yansıtamadığınızı görüyorum bu andan itibaren sizlerden beyaz bir sayfa açarak istekli ve arzulu kazanmak için varını yoğunu sahada ortaya koyan üst düzey mücadele eden bir takım olmanızı istiyoruz.Bakın arkadaşlar  ilk yarının bitimine beş maçımız kaldı.Sizler ve tüm camia bir bütün olarak bu beş maçıda almak kazanmak için savaşacağız.Bizler burada güçlü ve birbirine bağlı büyük bir aile olmak zorundayız.Aile olursak başarı gelir ve bu başarıyı elde etmek sizlerin elinde son beş maça iyi odaklanıp kazanmamız lazım geçmişe değil önümüze bakacağız DÖRT FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI Gölcükspor yönetim kurulu pandemi sürecinde kısıtlamalara uygun bir şekilde telekonferans yöntemi ile bir araya gelerek gerçekleştirdiği online toplantı ile son derece önemli kararlar almıştır.Kırmızı Siyahlı kulüp yönetimi önceki gün yapılan toplantıda teknik ekibin verdiği rapor doğrultusunda takıma katkı sağlamadığı düşünülen dört isimle yollar ayrılması kararı almış bu isimlerle bugün yapılan görüşme neticesinde kadro dışı bırakıldıkları kendilerine tebliğ edilmiştir.Yapılan görüşme neticesinde takımdan Arif Acar, Tayfun Bebek , Adem Parlak ve Zekeriya Kacaroğlu ile yollar ayrıldı.
Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor geçtiğimiz hafta evinde Erokspor'a 2-0 mağlup olmasının ardından Elazız Belediyespor FK hazırlıklarına üç günlük iznin ardından çalışmalara Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde başladı.

KIRMIZI SİYAHLILAR BAY GEÇECEK

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor geçtiğimiz hafta evinde Erokspor'a 2-0 mağlup olmasının ardından bu hafta bay geçip 10 Aralık Perşembe günü deplasmanda Elazız Belediyespor FK ile mücadele edecek olan temsilcimiz üç puan ile ayrılmak istiyor.

GÖLCÜKSPOR'DA ELAZIZ MESAİ BAŞLADI

Gölcükspor üç günlük iznin ardından dün Kavaklı tesislerinde toplanarak Elazız Belediyespor FK hazırlıklarına Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde başladı. Haftanın ilk antrenmanı Kavaklı Stadı suni çimde gerçekleştirildi. Antrenmana ise Berkan Durdu izinli olduğu için katılmadı. Kırmızı siyahlılar antrenmanı koşu ile tamamladı.

GÖLCÜKSPOR YÖNETİM KURULU TAM KADRO

Başkanımız Hüseyin Çardak ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerimiz takımımıza verilen iznin bitmesi ile tesislerde top başı yapan futbolcularla bir araya gelerek son derece önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Antrenman öncesi gerçekleşen toplantıda Başkan Hüseyin Çardak ve yönetim kurulu eksiksiz katılım sağladı.Başkan Çardak ;  ''Zorlu bir dönemden geçiyoruz. Kulübümüzün maddi sıkıntıları tabi ki var ancak bizler maddi sıkıntıları çözmek adına yoğun bir mücadele ederek sizlere imkan sunmaya çalışırken sizlerden aynı yoğunlukta istek ve arzuyu sahaya yansıtamadığınızı görüyorum bu andan itibaren sizlerden beyaz bir sayfa açarak istekli ve arzulu kazanmak için varını yoğunu sahada ortaya koyan üst düzey mücadele eden bir takım olmanızı istiyoruz.Bakın arkadaşlar  ilk yarının bitimine beş maçımız kaldı.Sizler ve tüm camia bir bütün olarak bu beş maçıda almak kazanmak için savaşacağız.Bizler burada güçlü ve birbirine bağlı büyük bir aile olmak zorundayız.Aile olursak başarı gelir ve bu başarıyı elde etmek sizlerin elinde son beş maça iyi odaklanıp kazanmamız lazım geçmişe değil önümüze bakacağız

DÖRT FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI

Gölcükspor yönetim kurulu pandemi sürecinde kısıtlamalara uygun bir şekilde telekonferans yöntemi ile bir araya gelerek gerçekleştirdiği online toplantı ile son derece önemli kararlar almıştır.Kırmızı Siyahlı kulüp yönetimi önceki gün yapılan toplantıda teknik ekibin verdiği rapor doğrultusunda takıma katkı sağlamadığı düşünülen dört isimle yollar ayrılması kararı almış bu isimlerle bugün yapılan görüşme neticesinde kadro dışı bırakıldıkları kendilerine tebliğ edilmiştir.Yapılan görüşme neticesinde takımdan Arif Acar, Tayfun Bebek , Adem Parlak ve Zekeriya Kacaroğlu ile yollar ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.