GÖLCÜKSPOR TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR !

Spor 23.06.2017 - 12:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR !

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, yeni sezonun kadrosunu oluştururken tedbiri elden bırakmıyor. Önceliği iç transfere veren temsilcimizde, son olark dün akşam saatlerinde defansın sağ kanadında görev yapan tecrübeli oyuncu Aydın Taşknı ile nikah tazeledi

AYDIN DÜN AKŞAM İMZALADI İç transferde daha önce kaptan Sedat Cengiz ve Bahattin Saral ile sözleşme imzalayan Gölcükspor, dün akşam saatlerinde de, tecrübeli defans oyuncusu Aydın Taşkın ile sözleşme imzalarken, kaleci İlyas Türengül ve Yunus Özdemir ile de bugün kuvvetle muhtemel sözleşme yenilemesi bekleniyor. Geçen sezon devre arasında, Samet Önger, Veysel Kılıç, Tahir Kurt ve Adem Kum ile yollarını ayıran Kırmızı-Siyahlı ekipte, sezonun bitmesiyle birliklte, Cemal Doğu, Mehmet Sayan, Bilal Şeflek, Adem Denizer, Kaan Kılcı, Sami İzcican ve Fatih Yiğen ile sözleşme imzalamayacak. Geçen sezon kiralık olarak Gölcükspor’da forma giyen Ahmet Özeri’in durumu ise belirsizliğini koruyor.   YARDIMCILAR BELLİ OLDU Öte yanda, önümüzdeki sezon takımı Ramiz Soydaş’a emanet eden Gölcükspor’da, Soydaş’ın yardımcıları da netlik kazandı. Yeni sezonda Soydaş’ın yardımcılığını Özgür Doğramacı ile kaleci antrenörü Eşref Doğmenç yapacak. Yeni sezon öncesinde hemen her gün teknik direktör Ramiz Soydaş ile toplantı yapan Başkan Ahmet Şahin ile Transfer Komitesi, yol haritasını belirlemeye çalışıyor. Gölcükspor’un Bayram sonuna kadar iç transferi büyük ölçüde halletmesi bekleniyor. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, yeni sezonun kadrosunu oluştururken tedbiri elden bırakmıyor. Önceliği iç transfere veren temsilcimizde, son olark dün akşam saatlerinde defansın sağ kanadında görev yapan tecrübeli oyuncu Aydın Taşknı ile nikah tazeledi

AYDIN DÜN AKŞAM İMZALADI

İç transferde daha önce kaptan Sedat Cengiz ve Bahattin Saral ile sözleşme imzalayan Gölcükspor, dün akşam saatlerinde de, tecrübeli defans oyuncusu Aydın Taşkın ile sözleşme imzalarken, kaleci İlyas Türengül ve Yunus Özdemir ile de bugün kuvvetle muhtemel sözleşme yenilemesi bekleniyor. Geçen sezon devre arasında, Samet Önger, Veysel Kılıç, Tahir Kurt ve Adem Kum ile yollarını ayıran Kırmızı-Siyahlı ekipte, sezonun bitmesiyle birliklte, Cemal Doğu, Mehmet Sayan, Bilal Şeflek, Adem Denizer, Kaan Kılcı, Sami İzcican ve Fatih Yiğen ile sözleşme imzalamayacak. Geçen sezon kiralık olarak Gölcükspor’da forma giyen Ahmet Özeri’in durumu ise belirsizliğini koruyor.

 

YARDIMCILAR BELLİ OLDU

Öte yanda, önümüzdeki sezon takımı Ramiz Soydaş’a emanet eden Gölcükspor’da, Soydaş’ın yardımcıları da netlik kazandı. Yeni sezonda Soydaş’ın yardımcılığını Özgür Doğramacı ile kaleci antrenörü Eşref Doğmenç yapacak. Yeni sezon öncesinde hemen her gün teknik direktör Ramiz Soydaş ile toplantı yapan Başkan Ahmet Şahin ile Transfer Komitesi, yol haritasını belirlemeye çalışıyor. Gölcükspor’un Bayram sonuna kadar iç transferi büyük ölçüde halletmesi bekleniyor. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.