LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR TEMİZ ÇIKTI

27.11.2020 - 06:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR TEMİZ ÇIKTI

Gölcükspor bu hafta evinde Erokspor ile mücadele edecek.Kırmızı Siyahlılar da yapılan COVİD-19 testleri sonucunda personel , futbolcular , teknik heyette ve yönetimde test sonuçları temiz çıktı.

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde Cumartesi günü Erokspor'u ağırlayacak. Kırmızı Siyahlılar önceki günkü antrenmanı Teknik Direktör nezaretinde Gölcük Şehir Stadında  yapıldı.  ÇİFT KALE MAÇ YAPTILAR Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde Cumartesi günü Erokspor ile mücadele edecek olan temsicimiz önceki gün Gölcük Şehir Stadında Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde çift kale maçı yaptılar. Çift kale maçında futbolcuların moralleri ve motivasyonları yüksekti. Erokspor karşısında Veli Ortakçı dört sarı kartı dolduması nedeni ile Erıokspor maçında görev alamayacak.    İYİ Kİ DOĞDUN BERKAN DURDU Kırmızı Siyahlılar önceki günkü çift kale antrenmanın ardından tecrübeli futbolcusu Berkan Durdu'nun takım arkadaşları tarafından kutlandı. 22 yaşına giren Berkan  Durdunun kafasına  yumurta ve un dökerken neşeli anlar yaşandı. . Bizlerde Berkan Durdunun yeni yaşını kutlarız.   MADLEN KORNET'TEN TAKIMA TATLI İKRAMI 1980 yılındanberi Gölcük'te hizmetveren Madlen Kornet'ins ahibi Yusuf Güner, Gölcükspor'a tatlıi kramında bulundu. İkram öncesi antrenmanı takip eden Yusuf Güner antrenman sonrası futbolculara ve teknik heyete başarılar diledi. GÖLCÜKSPOR TEMİZ ÇIKTI Gölcükspor evinde Erokspor ile mücadelyapılan COVİD-19 testleri sonucunda personel , futbolcular , teknik heyette ve yönetimde test sonuçları temiz çıktı. Sosyal medya hesabından ise ''Takımımız Erokspor maçı öncesinde yapılan COVİD-19 test sonuçları  personel , futbolcular , teknike edecek. Kırmızı Siyahlılar dün Gölcük Devlet Hastanesinde  heyette temiz çıkmıştır'' paylaşımını gerçekleştirdi.    
Gölcükspor bu hafta evinde Erokspor ile mücadele edecek.Kırmızı Siyahlılar da yapılan COVİD-19 testleri sonucunda personel , futbolcular , teknik heyette ve yönetimde test sonuçları temiz çıktı.

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde Cumartesi günü Erokspor'u ağırlayacak. Kırmızı Siyahlılar önceki günkü antrenmanı Teknik Direktör nezaretinde Gölcük Şehir Stadında  yapıldı.

 ÇİFT KALE MAÇ YAPTILAR

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde Cumartesi günü Erokspor ile mücadele edecek olan temsicimiz önceki gün Gölcük Şehir Stadında Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde çift kale maçı yaptılar. Çift kale maçında futbolcuların moralleri ve motivasyonları yüksekti. Erokspor karşısında Veli Ortakçı dört sarı kartı dolduması nedeni ile Erıokspor maçında görev alamayacak. 

 

İYİ Kİ DOĞDUN BERKAN DURDU

Kırmızı Siyahlılar önceki günkü çift kale antrenmanın ardından tecrübeli futbolcusu Berkan Durdu'nun takım arkadaşları tarafından kutlandı. 22 yaşına giren Berkan  Durdunun kafasına  yumurta ve un dökerken neşeli anlar yaşandı. . Bizlerde Berkan Durdunun yeni yaşını kutlarız.

 

MADLEN KORNET'TEN TAKIMA TATLI İKRAMI

1980 yılındanberi Gölcük'te hizmetveren Madlen Kornet'ins ahibi Yusuf Güner, Gölcükspor'a tatlıi kramında bulundu. İkram öncesi antrenmanı takip eden Yusuf Güner antrenman sonrası futbolculara ve teknik heyete başarılar diledi.

GÖLCÜKSPOR TEMİZ ÇIKTI

Gölcükspor evinde Erokspor ile mücadelyapılan COVİD-19 testleri sonucunda personel , futbolcular , teknik heyette ve yönetimde test sonuçları temiz çıktı. Sosyal medya hesabından ise ''Takımımız Erokspor maçı öncesinde yapılan COVİD-19 test sonuçları  personel , futbolcular , teknike edecek. Kırmızı Siyahlılar dün Gölcük Devlet Hastanesinde  heyette temiz çıkmıştır'' paylaşımını gerçekleştirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.