LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR TRANSFERDE ATAĞA KALKTI

Spor 05.07.2017 - 14:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR TRANSFERDE ATAĞA KALKTI

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, 10 Temmuz günü açacağı sezon öncesinde iç ve dış transfer çalışmalarını, teknik direktör Ramiz Soydaş’ın raporu doğrultusunda sürdürüyor. Gölcükspor iç transferde orta saha oyuncusu Yunus Özdemir ile nikah tazeleyerek, yuvada kalmasını sağladı.

 Daha sonra dış transferde anlaşmaya varılan, Bergamaspor’dan ön Libero Cihan İlkme ve Derince Demirspor’dan sol kanat oyuncusu Yğitali Bayrak ile sözleşme imzaladı. İmzalar Başkan Ahmet Şahin ve Genel Kaptan Temel Erten nezaretinde atıldı   YUNUS ÖZDEMİR YUVADA KALDI Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gölcükspor’da, dün öğlen saatlerindee oldukça hareketli saatler yaşandı. Transferde önceliği iç transfere veren Gölcükspor yönetimi, dün son olarak geçen sezonun başarılı ismi Yunus Özdemir ile sözleşme imzalayarak, iç transfere son  nokttayı koydu. Başkan Ahmet Şahin ve Genel Kaptan Temel Erten nezaretinde imza atan Yunus’u ilk tebriik eden isim yine Gölcükspor Başkanı Şahin oldu. Gölcükspor’da kaldığı için mutlu olduğunu ifade eden Yunus, “Bu sezon daha çok çalışarak, geçen sezonu geride bırakacağım. Gölcükspor’da kaldığım için çok mutluyum. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Bu sezon Ramiz Hocamla birlikte, Gölcükspor’u 2. Lige çıkarmak için herşeyimizi ortaya koyacağız” diyerek memnuniyetini dile getirdi.   BERGAMA’DAN CİHAN, DEMİRSPOR’DAN YİĞİTALİ Gölcükspor Başkanı Şahin ve Genel Kaptan Erten, Yunus Özdemir’in imzasından sonra, dış transferde bir süredir görüştükleri ve prensip anlaşmasına vardıkları, Bergamaspor’dan ön Libero Cihan İlkme ve Derince Demirspor’dan sol kanat oyuncusu Yğitali Bayrak ile sözleşme imzaladı. Her 2 oyuncuda, Gölcükspor’a başarılı olmak  ve katkı sağlamak için geldiklerinin altını çizerek, kendilerine güvenenleri mahçup etmeyeceklerini söylediler. Kavaklı’daki ttesislerde düzenlenen imza töreninde, oldukça mutlu oldukları gözlenen Cihan ve Yiğitali, Gölcükspor’da uzun süre kalmak istediklerini sözlerine eklediler. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, 10 Temmuz günü açacağı sezon öncesinde iç ve dış transfer çalışmalarını, teknik direktör Ramiz Soydaş’ın raporu doğrultusunda sürdürüyor. Gölcükspor iç transferde orta saha oyuncusu Yunus Özdemir ile nikah tazeleyerek, yuvada kalmasını sağladı.

 Daha sonra dış transferde anlaşmaya varılan, Bergamaspor’dan ön Libero Cihan İlkme ve Derince Demirspor’dan sol kanat oyuncusu Yğitali Bayrak ile sözleşme imzaladı. İmzalar Başkan Ahmet Şahin ve Genel Kaptan Temel Erten nezaretinde atıldı

 

YUNUS ÖZDEMİR YUVADA KALDI

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gölcükspor’da, dün öğlen saatlerindee oldukça hareketli saatler yaşandı. Transferde önceliği iç transfere veren Gölcükspor yönetimi, dün son olarak geçen sezonun başarılı ismi Yunus Özdemir ile sözleşme imzalayarak, iç transfere son  nokttayı koydu. Başkan Ahmet Şahin ve Genel Kaptan Temel Erten nezaretinde imza atan Yunus’u ilk tebriik eden isim yine Gölcükspor Başkanı Şahin oldu. Gölcükspor’da kaldığı için mutlu olduğunu ifade eden Yunus, “Bu sezon daha çok çalışarak, geçen sezonu geride bırakacağım. Gölcükspor’da kaldığım için çok mutluyum. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Bu sezon Ramiz Hocamla birlikte, Gölcükspor’u 2. Lige çıkarmak için herşeyimizi ortaya koyacağız” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 

BERGAMA’DAN CİHAN, DEMİRSPOR’DAN YİĞİTALİ

Gölcükspor Başkanı Şahin ve Genel Kaptan Erten, Yunus Özdemir’in imzasından sonra, dış transferde bir süredir görüştükleri ve prensip anlaşmasına vardıkları, Bergamaspor’dan ön Libero Cihan İlkme ve Derince Demirspor’dan sol kanat oyuncusu Yğitali Bayrak ile sözleşme imzaladı. Her 2 oyuncuda, Gölcükspor’a başarılı olmak  ve katkı sağlamak için geldiklerinin altını çizerek, kendilerine güvenenleri mahçup etmeyeceklerini söylediler. Kavaklı’daki ttesislerde düzenlenen imza töreninde, oldukça mutlu oldukları gözlenen Cihan ve Yiğitali, Gölcükspor’da uzun süre kalmak istediklerini sözlerine eklediler. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.