GÖLCÜKSPOR TURP GİBİ ÇIKTI

Spor 26.07.2017 - 12:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR TURP GİBİ ÇIKTI

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, dün sabah saatlerinde Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Teknik heyet ve 28 futbolcu, girdikleri sağlık kontrollerinde herhengi bir sağlık problemine rastlanmadı.

SAĞLIK PROBLEMİNE RASTLANMADI Yeni sezo​n hazırlıklarının 2. Etabını The Ness Otel ka​mpında sürdüren Gölcükspor, dün sabah saatlerinde Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Teknik heyet ve 28 futbolcu, girdikleri sağlık kontrollerinde herhengi bir sağlık problemine rastlanmadı. Kulüp Müdürü İshak Tarcan nezaretinde kulüp otobüsüyle, Devlet Hastanesine giden teknik direktör Ramiz Soydaş ve yardımcıları ile futbolcular, kulak, burun, boğaz, EKG, Kardiyoloji, kan verme gibi kontrollerden sonra, sağlıklı bir şekilde kamp yaptıkları The Ness Otel'e d öndüler. Kontroller sonrası, kulüp müdürü Tarcan, gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı, Başhekim Opr. Dr. Yüksel Pehlşevan'a, teşekür etti. Futbolcuların, kontrolleri sırasında, oyuncuların birbirlerine esprili şekilde davranmaları, ortaya renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.     
Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, dün sabah saatlerinde Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Teknik heyet ve 28 futbolcu, girdikleri sağlık kontrollerinde herhengi bir sağlık problemine rastlanmadı.

SAĞLIK PROBLEMİNE RASTLANMADI
Yeni sezo​n hazırlıklarının 2. Etabını The Ness Otel ka​mpında sürdüren Gölcükspor, dün sabah saatlerinde Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Teknik heyet ve 28 futbolcu, girdikleri sağlık kontrollerinde herhengi bir sağlık problemine rastlanmadı. Kulüp Müdürü İshak Tarcan nezaretinde kulüp otobüsüyle, Devlet Hastanesine giden teknik direktör Ramiz Soydaş ve yardımcıları ile futbolcular, kulak, burun, boğaz, EKG, Kardiyoloji, kan verme gibi kontrollerden sonra, sağlıklı bir şekilde kamp yaptıkları The Ness Otel'e d

öndüler. Kontroller sonrası, kulüp müdürü Tarcan, gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı, Başhekim Opr. Dr. Yüksel Pehlşevan'a, teşekür etti. Futbolcuların, kontrolleri sırasında, oyuncuların birbirlerine esprili şekilde davranmaları, ortaya renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.