LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR TUZLASPOR’A 2-1 YENİLDİ

Spor 01.08.2017 - 19:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR TUZLASPOR’A 2-1 YENİLDİ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında bu akşam, kendi sahasında oynadığı 3. Hazırlık maçında, 2. Lig Beyaz Grup temsilcilerinden Tuzlaspor’a 2-1 yenilmesine rağmen, ortaya koyduğu futbol ile Afyon kampı öncesinde umut verdi.

Gölcükspor’un golünü Onur Özcan atarken, Tuzlaspor’un golleri Berat Ali’den geldi.  Bu arada, Gölcükspor, 10 günlük The Ness Otel kampını bu sabah yapacağı tek antrenmanla tamamlayacak. Öğleden sonra 1.5 günlük izne çıkacak olan futbolcular, Cuma sabahı hazırlık maçları için Afyon’a gidecek   MAÇA İLGİ FAZLA OLDU Gölcükspor’un dün 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tuzlaspor ile yaptığı hazırlık maçını izleyenlerin sayısı bir hayli fazla oldu. Maçı Gölcükspor Başkan Vekili Temel Erten ile yöneticilerin tamamına yakını, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Ttuzlaspor Kulüpo Başkanı vbe yöneticileri, geçen sezon Gölcükspor>’un formasını giyen Bilal Şefşek, Kocaelispor’un ve Galatasaray’ın eski futbolcusu Cihan Haspolatlı, eski Gölcükspor idarecilerinden Adem Ellibeş ve Musa Şenol ile çok sayıda spor adamı ve sporsever izledi.   İLK YARILAR İDEAL KADROLAR Maça Gölcükspor ve Tuzlaspor takımları, ideale yakın bir kadro ile çıktılar. Maçın ilk 15 dakikalık bölümü, tamamen bir porta bsaha mücadelesi şeklinde geçti. Gölcükspor, ilk tehlikeli atağını Berke Bıyık ile yakaldı. Cenk Cengiz’in derinlemsine pasıyla ceza alanı içinde giren Berke’nin vuruşu, Tuzlaspor kalecisi Yavuz’un kucağında kaldı. İlk yarının 35. Dakikasında, kendi yarı sahasında ayağındaki topu rakibe kaptıran Cihan İlkme’nin hatasından gelişen atakta, sol taraftan ceza alanına ortalanan toa çok iyi kafa vuran Berat Ali, kaleci İlyas’ın müdahalersine rağmen topu ağlara gönderi ve durum 1-0 oldu. Bu golden 6 dakika sonra, Gölcükspor kullandığı korner atışında yaşanan karambolde, topu önünde bulan Onur Özcan, kafayla topu ağlara gönderdi ve skora eşitlik getirdi ve maçın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı.   TUZLASPOR GALİBİYETLE DÖNDÜ Maçın 2. Yarısı, her iki teknik adamın bol bol oyuncu değiştirmesiyle geçti. Oyuncu değişiklikleri oyunun tempusunu düşürürlen, Tuzlaspor, 68. Dakikada, ilk golün sahibi Ali Berat ile 2-1 öne geçti. Maçın bundan sonraki dakialarında başka gol olmadı ve maç, Tuzlaspor’un 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi. Bu arada, Gölcükspor, 10 günlük The Ness Otel kampını bu sabah yapacağı tek antrenmanla tamamlayacak. Öğleden sonra 1.5 günlük izne çıkacak olan futbolcular, Cuma sabahı 4 hazırlık maçı için Afyonkarahisar’a gidecek ve burada Budan Otel’de kampa girecek. Haber: Yıulmaz DEĞİRMENCİ.   GÖLCÜKSPOR: 1 – TUZLASPOR: 2   STAT: Şirinköy Stadı HAKEMLER: Suat Tümer **, Bahadır Girgin **, Hasan Berk Ay ** GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül ** (Tümay Yavuz **), Emre Oral ** (Musa **), Erdem Güner ** (Affan **), Onur Özcan ** (Furkan Sakı **), Murat Can Koçak ** (Furkan Özyapı **), Cenk Cengiz ** (Tolunay Bekçi **), Cihan İlkme ** (Selim Dedeoğlu **), Yunus Özdemir ** (Sefa **), Sedat Cengiz ** (Emre Kart **), Ömer Faruk Boz ** (Bahattin Saral **), Berke Bıyık ** (Ahmet Kutluer **). TUZLASPOR: Yavuz **, Kan **, Bülent **, Ferhat **, Serhat **, Hüseyin **, Sadık **, Gökçe **, Berat Ali **, Hacı **, Hakan **. GOLLER: Berat Ali (Dk. 35), Onur Özcan (Dk. 41)  
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında bu akşam, kendi sahasında oynadığı 3. Hazırlık maçında, 2. Lig Beyaz Grup temsilcilerinden Tuzlaspor’a 2-1 yenilmesine rağmen, ortaya koyduğu futbol ile Afyon kampı öncesinde umut verdi.

Gölcükspor’un golünü Onur Özcan atarken, Tuzlaspor’un golleri Berat Ali’den geldi.  Bu arada, Gölcükspor, 10 günlük The Ness Otel kampını bu sabah yapacağı tek antrenmanla tamamlayacak. Öğleden sonra 1.5 günlük izne çıkacak olan futbolcular, Cuma sabahı hazırlık maçları için Afyon’a gidecek

 

MAÇA İLGİ FAZLA OLDU

Gölcükspor’un dün 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tuzlaspor ile yaptığı hazırlık maçını izleyenlerin sayısı bir hayli fazla oldu. Maçı Gölcükspor Başkan Vekili Temel Erten ile yöneticilerin tamamına yakını, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Ttuzlaspor Kulüpo Başkanı vbe yöneticileri, geçen sezon Gölcükspor>’un formasını giyen Bilal Şefşek, Kocaelispor’un ve Galatasaray’ın eski futbolcusu Cihan Haspolatlı, eski Gölcükspor idarecilerinden Adem Ellibeş ve Musa Şenol ile çok sayıda spor adamı ve sporsever izledi.

 

İLK YARILAR İDEAL KADROLAR

Maça Gölcükspor ve Tuzlaspor takımları, ideale yakın bir kadro ile çıktılar. Maçın ilk 15 dakikalık bölümü, tamamen bir porta bsaha mücadelesi şeklinde geçti. Gölcükspor, ilk tehlikeli atağını Berke Bıyık ile yakaldı. Cenk Cengiz’in derinlemsine pasıyla ceza alanı içinde giren Berke’nin vuruşu, Tuzlaspor kalecisi Yavuz’un kucağında kaldı. İlk yarının 35. Dakikasında, kendi yarı sahasında ayağındaki topu rakibe kaptıran Cihan İlkme’nin hatasından gelişen atakta, sol taraftan ceza alanına ortalanan toa çok iyi kafa vuran Berat Ali, kaleci İlyas’ın müdahalersine rağmen topu ağlara gönderi ve durum 1-0 oldu. Bu golden 6 dakika sonra, Gölcükspor kullandığı korner atışında yaşanan karambolde, topu önünde bulan Onur Özcan, kafayla topu ağlara gönderdi ve skora eşitlik getirdi ve maçın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı.

 

TUZLASPOR GALİBİYETLE DÖNDÜ

Maçın 2. Yarısı, her iki teknik adamın bol bol oyuncu değiştirmesiyle geçti. Oyuncu değişiklikleri oyunun tempusunu düşürürlen, Tuzlaspor, 68. Dakikada, ilk golün sahibi Ali Berat ile 2-1 öne geçti. Maçın bundan sonraki dakialarında başka gol olmadı ve maç, Tuzlaspor’un 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

Bu arada, Gölcükspor, 10 günlük The Ness Otel kampını bu sabah yapacağı tek antrenmanla tamamlayacak. Öğleden sonra 1.5 günlük izne çıkacak olan futbolcular, Cuma sabahı 4 hazırlık maçı için Afyonkarahisar’a gidecek ve burada Budan Otel’de kampa girecek. Haber: Yıulmaz DEĞİRMENCİ.

 

GÖLCÜKSPOR: 1 – TUZLASPOR: 2

 

STAT: Şirinköy Stadı

HAKEMLER: Suat Tümer **, Bahadır Girgin **, Hasan Berk Ay **

GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül ** (Tümay Yavuz **), Emre Oral ** (Musa **), Erdem Güner ** (Affan **), Onur Özcan ** (Furkan Sakı **), Murat Can Koçak ** (Furkan Özyapı **), Cenk Cengiz ** (Tolunay Bekçi **), Cihan İlkme ** (Selim Dedeoğlu **), Yunus Özdemir ** (Sefa **), Sedat Cengiz ** (Emre Kart **), Ömer Faruk Boz ** (Bahattin Saral **), Berke Bıyık ** (Ahmet Kutluer **).

TUZLASPOR: Yavuz **, Kan **, Bülent **, Ferhat **, Serhat **, Hüseyin **, Sadık **, Gökçe **, Berat Ali **, Hacı **, Hakan **.

GOLLER: Berat Ali (Dk. 35), Onur Özcan (Dk. 41)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.