LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR’U GTH AKLADI PAKLADI…

Gölcük 19.07.2017 - 09:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR’U GTH AKLADI PAKLADI…

Kısa GTH, açılımı Gölcük Temizlik Hizmeti, sahipleri ilçemizin genç müteşebbislerinden Ali Aktepe ile Arzu Kural Yılmaz. Ali Bey ve Arzu Hanım, geçtiğimiz yılın Mayıs ayında kurdukları şirket ile kısa zamanda büyük yol aldılar. Özellikle kurumsal firmalar ve büyük fabrikalar ile iş yapan GTH, son olarak, geçtiğimiz hafta sonu, tadilat ve bakımdan geçen, Gölcükspor’un Kavaklı Tesisleri’ni akladılar pakladılar. Aktepe önderliğindeki temizlik Timi, tesisleri adeta deyim yerindeyse kırkladılar. Her yeri pırıl pırıl yapan bay ve bayan temizlik hizmetleri, yönetimin ve futbolcuların büyük bir takdirini kazandı. GTH elemanları, yaptıkları temizlik ile adeta tesislerin çehresini değiştirerek, işlerinin hakkını vererek, neden tercih edildiklerini kanıtladılar. Julağımıza gelenlere göre GTH, şimdi Başiskele Sahili’nde kurulan ve açılış için gün sayan, Lastik İş Sendikası’nın Oteli’ni temizliyormuş. Ne diyelim, insan işini iyi yaparsa taliplileri de çoğalıyor. Eliniz Sağlık Arkadaşlar, Kolay Gelsin… 

Kısa GTH, açılımı Gölcük Temizlik Hizmeti, sahipleri ilçemizin genç müteşebbislerinden Ali Aktepe ile Arzu Kural Yılmaz. Ali Bey ve Arzu Hanım, geçtiğimiz yılın Mayıs ayında kurdukları şirket ile kısa zamanda büyük yol aldılar.

Özellikle kurumsal firmalar ve büyük fabrikalar ile iş yapan GTH, son olarak, geçtiğimiz hafta sonu, tadilat ve bakımdan geçen, Gölcükspor’un Kavaklı Tesisleri’ni akladılar pakladılar.

Aktepe önderliğindeki temizlik Timi, tesisleri adeta deyim yerindeyse kırkladılar. Her yeri pırıl pırıl yapan bay ve bayan temizlik hizmetleri, yönetimin ve futbolcuların büyük bir takdirini kazandı.

GTH elemanları, yaptıkları temizlik ile adeta tesislerin çehresini değiştirerek, işlerinin hakkını vererek, neden tercih edildiklerini kanıtladılar.

Julağımıza gelenlere göre GTH, şimdi Başiskele Sahili’nde kurulan ve açılış için gün sayan, Lastik İş Sendikası’nın Oteli’ni temizliyormuş.

Ne diyelim, insan işini iyi yaparsa taliplileri de çoğalıyor. Eliniz Sağlık Arkadaşlar, Kolay Gelsin… 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.