LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR'U YENERSEK 30 BİN KİŞİYE OYNARIZ

Spor 04.09.2018 - 18:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR'U YENERSEK 30 BİN KİŞİYE OYNARIZ

Kocaelispor teknik sorumlusu Galip Gündoğdu haftanın ilk antrenmanın sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Gündoğdu çok zorlu bir maçı iyi atlattıklarını belirterek, “Bu hafta da kazanırsak, Turgutluspor maçını 30 bin taraftarımız önünde oynayacağımızı düşünüyorum” dedi. Gündoğdu kadro dışı olan Kadir ile ilgili, “Zamana bıraktık, herkes yaptığınız sonucuna katlanacak” dedi.

Kocaelispor teknik sorumlusu Galip Gündoğdu haftanın ilk antrenmanın sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Gündoğdu çok zorlu bir maçı iyi atlattıklarını belirterek, “Bu hafta da kazanırsak, Turgutluspor maçını 30 bin taraftarımız önünde oynayacağımızı düşünüyorum” dedi. Gündoğdu kadro dışı olan Kadir ile ilgili, “Zamana bıraktık, herkes yaptığınız sonucuna katlanacak” dedi.Gündoğdu’nun açıklamaları şöyle:  “ZOR MAÇI İYİ ATLATTIK” “Teknik adam olarak tarihi bir güne şahitlik ettim. Küllerinden doğan bir kulüp için çok önemli bir gündü. Futbolcular da yanıma geldi, sanki Şampiyonlar Ligindeyiz dediler. Zaten statta herkes o motive ile maça geldi. Kendi sahamızda böylesine bir taraftar önünde avantajlı olmak için önde baskılı ve coşkulu olmamız gerekiyordu. Biz de öyle yaptık. 10 dakika bocaladık. Ama dengeyi yakalayınca önce oyun anlamında üstünlük sağladık, 4 tane karşı karşıya pozisyon kaçırdık. Dakika 70’te de onların bir pozisyonu oldu, ofsayt verildi. Abuzer atılan topa hareketlendi, hakem ona verdi. Hareketsiz kalsa ofsayt yoktu, itiraz ettiler. Skor olarak biz aynı yerde olsak biz de aynı tepkiyi verirdik. Futbolcular gerçekten tatlı bir heyecan yaşadılar. Oranın büyüsüne kapıldılar. Ama zor maçı iyi atlattık”  “KADİR’İ ZAMANA BIRAKTIK” “Gölcükspor çok genç ve dinamik bir takım. Zor olacak ama o maçı kazanmak istiyoruz. Eğer istediğimizi alırsak sonraki hafta 30 bin taraftar önünde oynayacağımızı düşünüyorum. Mesut’un durumu iyi ama ishal olduğu için antrenmana almadık. Berk’in de bir haftası kaldı. Geçen sezondan kalan sakatlığı geçti sandı, ama geçmemiş. Ama şanssızlık kampta çok iyi çalışan bir futbolcuydu, ona güvenimiz yüksek. Genç oyuncuların tümüne güvenimiz tam. Ben onlara söyledim. Oyuna girince bu adam çıkar mı dedirtmedikleri sürece iyi yoldalardır. Kadir’i zamana bıraktık. Yönetimden özür diledi mi dilemedi mi bilmiyorum. Kadir çok iyi çalıştı, çok memnunduk ondan ama bir hata yaptı. Kim yaparsa yapsın ben ya da bir futbolcu sonucuna katlanacak
Kocaelispor teknik sorumlusu Galip Gündoğdu haftanın ilk antrenmanın sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Gündoğdu çok zorlu bir maçı iyi atlattıklarını belirterek, “Bu hafta da kazanırsak, Turgutluspor maçını 30 bin taraftarımız önünde oynayacağımızı düşünüyorum” dedi. Gündoğdu kadro dışı olan Kadir ile ilgili, “Zamana bıraktık, herkes yaptığınız sonucuna katlanacak” dedi.

Kocaelispor teknik sorumlusu Galip Gündoğdu haftanın ilk antrenmanın sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Gündoğdu çok zorlu bir maçı iyi atlattıklarını belirterek, “Bu hafta da kazanırsak, Turgutluspor maçını 30 bin taraftarımız önünde oynayacağımızı düşünüyorum” dedi. Gündoğdu kadro dışı olan Kadir ile ilgili, “Zamana bıraktık, herkes yaptığınız sonucuna katlanacak” dedi.Gündoğdu’nun açıklamaları şöyle:
 “ZOR MAÇI İYİ ATLATTIK”
“Teknik adam olarak tarihi bir güne şahitlik ettim. Küllerinden doğan bir kulüp için çok önemli bir gündü. Futbolcular da yanıma geldi, sanki Şampiyonlar Ligindeyiz dediler. Zaten statta herkes o motive ile maça geldi. Kendi sahamızda böylesine bir taraftar önünde avantajlı olmak için önde baskılı ve coşkulu olmamız gerekiyordu. Biz de öyle yaptık. 10 dakika bocaladık. Ama dengeyi yakalayınca önce oyun anlamında üstünlük sağladık, 4 tane karşı karşıya pozisyon kaçırdık. Dakika 70’te de onların bir pozisyonu oldu, ofsayt verildi. Abuzer atılan topa hareketlendi, hakem ona verdi. Hareketsiz kalsa ofsayt yoktu, itiraz ettiler. Skor olarak biz aynı yerde olsak biz de aynı tepkiyi verirdik. Futbolcular gerçekten tatlı bir heyecan yaşadılar. Oranın büyüsüne kapıldılar. Ama zor maçı iyi atlattık” 
“KADİR’İ ZAMANA BIRAKTIK”
“Gölcükspor çok genç ve dinamik bir takım. Zor olacak ama o maçı kazanmak istiyoruz. Eğer istediğimizi alırsak sonraki hafta 30 bin taraftar önünde oynayacağımızı düşünüyorum. Mesut’un durumu iyi ama ishal olduğu için antrenmana almadık. Berk’in de bir haftası kaldı. Geçen sezondan kalan sakatlığı geçti sandı, ama geçmemiş. Ama şanssızlık kampta çok iyi çalışan bir futbolcuydu, ona güvenimiz yüksek. Genç oyuncuların tümüne güvenimiz tam. Ben onlara söyledim. Oyuna girince bu adam çıkar mı dedirtmedikleri sürece iyi yoldalardır. Kadir’i zamana bıraktık. Yönetimden özür diledi mi dilemedi mi bilmiyorum. Kadir çok iyi çalıştı, çok memnunduk ondan ama bir hata yaptı. Kim yaparsa yapsın ben ya da bir futbolcu sonucuna katlanacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.