GÖLCÜKSPOR'UN 11 GOLÜNDE 5 FUTBOLCUNUN İMZASI VAR

Spor 02.11.2017 - 12:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR'UN 11 GOLÜNDE 5 FUTBOLCUNUN İMZASI VAR

Gölcükspor'un sezon başından bu yana oynadığı 10 maçta rakip fileleri 11 kez havalandırıken kendi kalesinde 12 gol gördü. 10 maçta sadece 2 maçı golsüz berabere bitiren Gölcükspor'da en golcü isim attığı 4 golle Berke Bıyık olarak ön plana çıkıyor

EN GOLCÜ 4 GOLLE BERKE BIYIK Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Gölcükspor, yeni sezona kendi evinde oynadığı Yeni Orduspor maçıyla başladı ve bu maçı golsüz berabere tamamladı. İlk deplasman maçında, 3-1 yenildiği Muğlaspor maçında takımının ve sezonun ilk golünü Berke Bıyık attı. Ligin 3. Maçında iç sahada 2-1 kazandığımız Ergene Velimeşespor maçını gollerini Berke Bıyık ve Ömer Faruk Boz attı. 4. Maçta 2-1 yeldiğimiz Pazaspor maçında atılan golde kaptan Sedat Cengiz'in imzası bulunuyor. 6. Haftada ki Ankara Demirspor maçından gol sesi çıkmadı. Deplasmanda 3-0 yendiğimiz Erciyespor maçının gollerini Berke, Ömer ve Sedat attı. 7. Hafta da Darıca maçında golcüler sessiz kaldı. 8. Haftada deplasmanda oynadığımız Erokspor'u, Onur Özcan ve Sedat'ın golleriyle 2-1 yendik. Van deplasmanında tek golümüzü yine Berke Bıyık atarak, gol sayısını 4'e çıkardı. Gölcükspor'un son golünü Tire maçında Devrim Aksongur attı.  Bu tabloya bakıldığı zaman Berke Bıyık 4 golle en golcü oyuncu olurken, kendisini 3 golle takım kaptanı Sedat Cengiz attı. Ömer Faruk Boz'un 2 golde imzası bulunurken, diğer 2 gol defansın kuleleri Onur Özcan ve Devrim Aksongur'dan geldi.  Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.
Gölcükspor'un sezon başından bu yana oynadığı 10 maçta rakip fileleri 11 kez havalandırıken kendi kalesinde 12 gol gördü. 10 maçta sadece 2 maçı golsüz berabere bitiren Gölcükspor'da en golcü isim attığı 4 golle Berke Bıyık olarak ön plana çıkıyor

EN GOLCÜ 4 GOLLE BERKE BIYIK
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Gölcükspor, yeni sezona kendi evinde oynadığı Yeni Orduspor maçıyla başladı ve bu maçı golsüz berabere tamamladı. İlk deplasman maçında, 3-1 yenildiği Muğlaspor maçında takımının ve sezonun ilk golünü Berke Bıyık attı. Ligin 3. Maçında iç sahada 2-1 kazandığımız Ergene Velimeşespor maçını gollerini Berke Bıyık ve Ömer Faruk Boz attı. 4. Maçta 2-1 yeldiğimiz Pazaspor maçında atılan golde kaptan Sedat Cengiz'in imzası bulunuyor. 6. Haftada ki Ankara Demirspor maçından gol sesi çıkmadı. Deplasmanda 3-0 yendiğimiz Erciyespor maçının gollerini Berke, Ömer ve Sedat attı. 7. Hafta da Darıca maçında golcüler sessiz kaldı. 8. Haftada deplasmanda oynadığımız Erokspor'u, Onur Özcan ve Sedat'ın golleriyle 2-1 yendik. Van deplasmanında tek golümüzü yine Berke Bıyık atarak, gol sayısını 4'e çıkardı. Gölcükspor'un son golünü Tire maçında Devrim Aksongur attı. 
Bu tabloya bakıldığı zaman Berke Bıyık 4 golle en golcü oyuncu olurken, kendisini 3 golle takım kaptanı Sedat Cengiz attı. Ömer Faruk Boz'un 2 golde imzası bulunurken, diğer 2 gol defansın kuleleri Onur Özcan ve Devrim Aksongur'dan geldi. 
Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.