LASTİK İŞ
ismail

''GÖLCÜKSPOR'UN HOCASI SADİ TEKELİOĞLU'DUR ''

Spor 25.11.2019 - 21:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''GÖLCÜKSPOR'UN HOCASI SADİ TEKELİOĞLU'DUR ''

Gölcükspor da, hafta sonu oynanan Muğlaspor maçında takımın başına Taner Yılmaz'ın çıkması üzerine başlayan spekülasyonlara kulüp yönetiminden cevap geldi. " Gölcükspor'un teknik direktörü Sadi Tekelioğlu'dur"denilen açıklama şöyle

'' Muğlaspor maçı sonrası Hocamız Sayın Sadi Tekelioğlu ile ilgili bazı haber sitelerinde yer alan ve kamuoyunu yanlış bilgilendiren haberlere ilişkin Kulübümüz bir açıklama yapma gereği duymuştur. Öncelikle Gölcükspor kulübümüzün teknik direktörü Sayın Sadi Tekelioğlu’dur. Geçtiğimiz hafta yöneticilerimiz ve Sayın Tekelioğlu ile Trabzon’da yapılan görüşme neticesinde her konuda karşılıklı anlaşma sağlanmıştır.Buna müteakiben Sayın Tekelioğlu 21 Kasım 2019 Perşembe günü Gölcük’e gelerek tesislerimizde oyuncularımızla ve kulüp personellerimizle tanışma gerçekleştirmiş olup akabindede sizlerinde bildiği üzere atkısını boynuna takmış şanlı Gölcükspor bayrağımızın önündede başkanımız ile birlikte fotoğraf vererek tüm spor kamuoyuna Gölcüksporun yeni teknik patronu olduğunu net bir biçimde deklare etmiştir. Muğlaspor maçında Sayın Tekelioğlu’nun yerine takımın başında Kulübede sahaya çıkan Sayın Taner Yılmaz Sadi hocamızın yaklaşık 15 yıldır yardımcı hocalığını yapmakta olan yakın çalışma arkadaşıdır. Taner hocanın takımın başında sahaya çıkması sonrası bazı çevrelerce  “Gölcükspor takımın başına Sadi Tekelioğlu’numu Taner Yılmaz’ımı getirdi” şeklinde eleştiri ve spekülasyonda bulunulmuştur.  Takımımızın teknik patronu Türk Futbol tarihinde saygın bir yeri olan taraflı tarafsız her kesimin sevgi ve saygısına mazhar olmuş Sayın Sadi Tekelioğlu’dur.Sayın hocamız takımımızın başında tüm antrenmanlara çıkmakta, takımın oluşumunu, antrenman planını ve teknik programı bizzat kendisi belirlemektedir.Hocamız anlaşma esnasında yönetimimize kardeşinin sağlığına kavuşması için gerekli ağır tedavi süreciyle zaman mefhumu gözetmeksizin bizzat ilgilenmek zorunda olduğunu beyan etmiş ve bu durumu göz önünde bulundurarakta (kesin olmamakla birlikte olası üst üste iki maç sahada olamama ihtimalinde federasyon tarafından kulübümüze herhangi bir cezai işlem yaşanmasına karşın) yönetimimizden özel izin talebinde bulunmuştur yönetimimizde hocamıza  bu hususta anlayış göstermiştir. Gölcükspor yönetim olarak göreve başladığımız ilk günden bugüne dek şeffaf bir yönetim anlayışı sergilemiş olup bundan sonraki süreçte de her türlü gelişme ve bilgiyi siz değerli spor kamuoyu ve Gölcükspor sevdalıları ile paylaşarak bilgilendirmeye devam edeceğiz.Saygılarımızla...22
Gölcükspor da, hafta sonu oynanan Muğlaspor maçında takımın başına Taner Yılmaz'ın çıkması üzerine başlayan spekülasyonlara kulüp yönetiminden cevap geldi. " Gölcükspor'un teknik direktörü Sadi Tekelioğlu'dur"denilen açıklama şöyle

'' Muğlaspor maçı sonrası Hocamız Sayın Sadi Tekelioğlu ile ilgili bazı haber sitelerinde yer alan ve kamuoyunu yanlış bilgilendiren haberlere ilişkin Kulübümüz bir açıklama yapma gereği duymuştur.

Öncelikle Gölcükspor kulübümüzün teknik direktörü Sayın Sadi Tekelioğlu’dur.
Geçtiğimiz hafta yöneticilerimiz ve Sayın Tekelioğlu ile Trabzon’da yapılan görüşme neticesinde her konuda karşılıklı anlaşma sağlanmıştır.Buna müteakiben Sayın Tekelioğlu 21 Kasım 2019 Perşembe günü Gölcük’e gelerek tesislerimizde oyuncularımızla ve kulüp personellerimizle tanışma gerçekleştirmiş olup akabindede sizlerinde bildiği üzere atkısını boynuna takmış şanlı Gölcükspor bayrağımızın önündede başkanımız ile birlikte fotoğraf vererek tüm spor kamuoyuna Gölcüksporun yeni teknik patronu olduğunu net bir biçimde deklare etmiştir.

Muğlaspor maçında Sayın Tekelioğlu’nun yerine takımın başında Kulübede sahaya çıkan Sayın Taner Yılmaz Sadi hocamızın yaklaşık 15 yıldır yardımcı hocalığını yapmakta olan yakın çalışma arkadaşıdır.
Taner hocanın takımın başında sahaya çıkması sonrası bazı çevrelerce  “Gölcükspor takımın başına Sadi Tekelioğlu’numu Taner Yılmaz’ımı getirdi” şeklinde eleştiri ve spekülasyonda bulunulmuştur. 
Takımımızın teknik patronu Türk Futbol tarihinde saygın bir yeri olan taraflı tarafsız her kesimin sevgi ve saygısına mazhar olmuş Sayın Sadi Tekelioğlu’dur.Sayın hocamız takımımızın başında tüm antrenmanlara çıkmakta, takımın oluşumunu, antrenman planını ve teknik programı bizzat kendisi belirlemektedir.Hocamız anlaşma esnasında yönetimimize kardeşinin sağlığına kavuşması için gerekli ağır tedavi süreciyle zaman mefhumu gözetmeksizin bizzat ilgilenmek zorunda olduğunu beyan etmiş ve bu durumu göz önünde bulundurarakta (kesin olmamakla birlikte olası üst üste iki maç sahada olamama ihtimalinde federasyon tarafından kulübümüze herhangi bir cezai işlem yaşanmasına karşın) yönetimimizden özel izin talebinde bulunmuştur yönetimimizde hocamıza  bu hususta anlayış göstermiştir.
Gölcükspor yönetim olarak göreve başladığımız ilk günden bugüne dek şeffaf bir yönetim anlayışı sergilemiş olup bundan sonraki süreçte de her türlü gelişme ve bilgiyi siz değerli spor kamuoyu ve Gölcükspor sevdalıları ile paylaşarak bilgilendirmeye devam edeceğiz.Saygılarımızla...22

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.