LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR'UN İLK SINAVI KOCAELİ BİRLİK'LE

Spor 19.07.2017 - 09:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR'UN İLK SINAVI KOCAELİ BİRLİK'LE

Yeni sezon hazırlıklarını, Teknik Direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sürdüren Gölcükspor, 2017-2018 sezonun ilk hazırlık maçını 20 Temmuz Perşembe günü, saat 18.00 da kentimizin 2. Lig ekibi Kocaeli Birlikspor’la, Alparslan Türkeş Stadı’nda yapacak

GENÇLERİN SON DURUMUNA BAKILACAK Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz, 2017-2018 İlhan Cavcav Fytbol Sezonunun ilk hazırlık maçını, kentimizin 2. Lig ekibi Kocaeli Birlikspor’la, Alparslan Türkeş Stadı’nda yapacak. 20 Temmuz Perşembe günü saat 18.00 da oynanacak olan maç bir anlamda, seçmelerden gelen oyuncular ile takım içindeki genç oyuncuların son durumunu görmesi açısından son derece yararlı olacak bir hazırlık maçı. Yeni sezon hazırlıklarını, Teknik Direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sürdüren Gölcükspor, bu antrenman maçını oldukça önemsiyor.   SOYDAŞ ESKİ TAKIMI İLE KAPIŞACAK Geçen sezona Kocaeli Birlikspor’la başlayan Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş, bu sezonun ilk hazırlık maçını eski takımına karşı oynayacak. Kocaelispor’un eski futbolcusu Cem Sinan Vergü’ün çalıştırdığı Kocaeli Birlikspor ile Gölcükspor arasında oynanacak olan hazırlık maçı, her iki takımk açısından son derece yararlı olması bekleniyor. Teknik Direktör Soydaş’ın, genç oyuncuların son durumunu The Ness Otel kampına kadar, görmesi açısından oldukça faydalı olacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Yeni sezon hazırlıklarını, Teknik Direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sürdüren Gölcükspor, 2017-2018 sezonun ilk hazırlık maçını 20 Temmuz Perşembe günü, saat 18.00 da kentimizin 2. Lig ekibi Kocaeli Birlikspor’la, Alparslan Türkeş Stadı’nda yapacak

GENÇLERİN SON DURUMUNA BAKILACAK

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz, 2017-2018 İlhan Cavcav Fytbol Sezonunun ilk hazırlık maçını, kentimizin 2. Lig ekibi Kocaeli Birlikspor’la, Alparslan Türkeş Stadı’nda yapacak. 20 Temmuz Perşembe günü saat 18.00 da oynanacak olan maç bir anlamda, seçmelerden gelen oyuncular ile takım içindeki genç oyuncuların son durumunu görmesi açısından son derece yararlı olacak bir hazırlık maçı. Yeni sezon hazırlıklarını, Teknik Direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sürdüren Gölcükspor, bu antrenman maçını oldukça önemsiyor.

 

SOYDAŞ ESKİ TAKIMI İLE KAPIŞACAK

Geçen sezona Kocaeli Birlikspor’la başlayan Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş, bu sezonun ilk hazırlık maçını eski takımına karşı oynayacak. Kocaelispor’un eski futbolcusu Cem Sinan Vergü’ün çalıştırdığı Kocaeli Birlikspor ile Gölcükspor arasında oynanacak olan hazırlık maçı, her iki takımk açısından son derece yararlı olması bekleniyor. Teknik Direktör Soydaş’ın, genç oyuncuların son durumunu The Ness Otel kampına kadar, görmesi açısından oldukça faydalı olacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.