GÖLCÜKSPOR'UN RAKİBİ ALTINDAĞSPOR

Spor 06.08.2017 - 18:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR'UN RAKİBİ ALTINDAĞSPOR

Üçüncü etap hazırlık kampını Afyonkarahisar'de sürdüren, Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, Afyon kampında bugün 2'inci hazırlık maçını 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Yeni Altındağspor ile yapacak.

Gölcükspor, Afyon kampındaki ilk hazırlık maçında, BAL Ligi ekiplerinden Leventspor'u 2-1 yenilmişti.. Kırmızı-Siyahlılar, hazırlık maçları serisi dışında, günü çift antrenman yaparak geçiriyor. Teknik Direktör Ramiz Soydaş, hazırlık maçlarında skordan ziyade, ortaya konan futbola önem verdiğini söyledi AFYON'DA KUSURSUZ KAMP Spor Toto 3. Lig 2. Grup'taki temsilcimiz, yeni sezon hazırlıklarının 3'üncü etabını, geçtiğimiz Cuma günü gittiği Afyonkarahisar'da sürdürüyor. Hazırlık maçları oynamak üzere Afyon'a giden kırmızı-siyahlılar, 26 futbolcu ile bir yandan antrenmanlarını yapıyor, bir yandan da hazırlık maçı oynuyor. Afyon Budan otel'de kamp yapan Gölcükspor, ilk hazırlık maçında, BAL Ligi ekiplerinden İstanbul Leventspor'u 2-1 yenilmişti. Kırmızı-Siyahlılar, hazırlık maçları serisi dışında, günü çift antrenman yaparak geçiriyor. Afyon'da kusursuz bir kamp geçiren kırmızı-siyahlılar, Afyon kampında bugün 2'inci hazırlık maçını 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Yeni Altındağspor ile yapacak. SOYDAŞ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş, Afyon kampının mükemmel geçtiğinin altını çizerek, “Burada gerçekten hava ve saha şartları son derece mükemmel. Ben yapı itibariyle, hazırlık maçlarından alınan skordan çok, ortaya konan futbola ve mücadele gücüne bakarım. İşte bu yüzden Afyon'dayız zaten. Oyuncularımın hırsından ve performansından memnunum. İnşallah yeni gelecek oyuncular ile birlikte, lig başlayana kadar hazır hale geleceğiz. Hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan, lig mücadelesine başlayacağız. Bu yüzden Afyon kampını çok iyi değerlendirmek zorundayız. İnşallah ben ekibimle birlikte, camianın beklentilerine cevap vermek adına, elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.
Üçüncü etap hazırlık kampını Afyonkarahisar'de sürdüren, Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, Afyon kampında bugün 2'inci hazırlık maçını 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Yeni Altındağspor ile yapacak.

Gölcükspor, Afyon kampındaki ilk hazırlık maçında, BAL Ligi ekiplerinden Leventspor'u 2-1 yenilmişti.. Kırmızı-Siyahlılar, hazırlık maçları serisi dışında, günü çift antrenman yaparak geçiriyor. Teknik Direktör Ramiz Soydaş, hazırlık maçlarında skordan ziyade, ortaya konan futbola önem verdiğini söyledi

AFYON'DA KUSURSUZ KAMP
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'taki temsilcimiz, yeni sezon hazırlıklarının 3'üncü etabını, geçtiğimiz Cuma günü gittiği Afyonkarahisar'da sürdürüyor. Hazırlık maçları oynamak üzere Afyon'a giden kırmızı-siyahlılar, 26 futbolcu ile bir yandan antrenmanlarını yapıyor, bir yandan da hazırlık maçı oynuyor. Afyon Budan otel'de kamp yapan Gölcükspor, ilk hazırlık maçında, BAL Ligi ekiplerinden İstanbul Leventspor'u 2-1 yenilmişti. Kırmızı-Siyahlılar, hazırlık maçları serisi dışında, günü çift antrenman yaparak geçiriyor. Afyon'da kusursuz bir kamp geçiren kırmızı-siyahlılar, Afyon kampında bugün 2'inci hazırlık maçını 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Yeni Altındağspor ile yapacak.

SOYDAŞ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş, Afyon kampının mükemmel geçtiğinin altını çizerek, “Burada gerçekten hava ve saha şartları son derece mükemmel. Ben yapı itibariyle, hazırlık maçlarından alınan skordan çok, ortaya konan futbola ve mücadele gücüne bakarım. İşte bu yüzden Afyon'dayız zaten. Oyuncularımın hırsından ve performansından memnunum. İnşallah yeni gelecek oyuncular ile birlikte, lig başlayana kadar hazır hale geleceğiz. Hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan, lig mücadelesine başlayacağız. Bu yüzden Afyon kampını çok iyi değerlendirmek zorundayız. İnşallah ben ekibimle birlikte, camianın beklentilerine cevap vermek adına, elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.