GÖLCÜKSPOR'UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Spor 27.08.2020 - 17:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR'UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

TFF 3. Ligde gruplar, bugün TFF nin İstanbul daki Riva Tesislerinde çekildi. Temsilcimiz Gölcükspor, geçen sezon olduğu gibi, yine 3 Grupta yer aldı.

4 TANE MAÇ HAFTA İÇİ İstanbul da yapılan fikstür çekiminde Gölcükspor kulüp başkanı Hüseyin Çardak temsil etti. 3. Grupta yer alan gölcüksporun grubunda şu takımlar yer aldı. Altındağ Belediyespor Arhavispor Batmanspor Cizrespor Çarşambaspor Çatalcaspor Elazığ Karakoçan FK Erbaaspor Esenler Erokspor Isparta 32 Spor İçel idmanyurduspor Karşıyaka Osmaniyespor Somaspor Şile Yıldızspor Yalovaspor. Çekilen fikstür çekiminde 58 takım 17 şerli 4 grupta yer alırken, 6,10, 23 ve 27. Hafta maçları Hafta içinde oynanacak.  Çardak Fikstürü değerlendirdi İstanbul daki fikstür çekiminden sonra bir açıklama yapan Başkan Çardak, şunları söyledi. Öncelikle tüm takımlara başarılar diliyorum. Grupta yeni takımlar var, bazıları ise geçen sezondan rakiplerimiz. Bu nedenle denk takımların buluştuğu bir grup olarak gözüküyor. İnşallah elimizdeki imkan ve kadro ile elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız dedi.
TFF 3. Ligde gruplar, bugün TFF nin İstanbul daki Riva Tesislerinde çekildi. Temsilcimiz Gölcükspor, geçen sezon olduğu gibi, yine 3 Grupta yer aldı.

4 TANE MAÇ HAFTA İÇİ

İstanbul da yapılan fikstür çekiminde Gölcükspor kulüp başkanı Hüseyin Çardak temsil etti. 3. Grupta yer alan gölcüksporun grubunda şu takımlar yer aldı.
Altındağ Belediyespor
Arhavispor
Batmanspor
Cizrespor
Çarşambaspor
Çatalcaspor
Elazığ Karakoçan FK
Erbaaspor
Esenler Erokspor
Isparta 32 Spor
İçel idmanyurduspor
Karşıyaka
Osmaniyespor
Somaspor
Şile Yıldızspor
Yalovaspor.
Çekilen fikstür çekiminde 58 takım 17 şerli 4 grupta yer alırken, 6,10, 23 ve 27. Hafta maçları Hafta içinde oynanacak. 

Çardak Fikstürü değerlendirdi

İstanbul daki fikstür çekiminden sonra bir açıklama yapan Başkan Çardak, şunları söyledi. Öncelikle tüm takımlara başarılar diliyorum. Grupta yeni takımlar var, bazıları ise geçen sezondan rakiplerimiz. Bu nedenle denk takımların buluştuğu bir grup olarak gözüküyor. İnşallah elimizdeki imkan ve kadro ile elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.