GÖLCÜKSPOR'UN ŞAMPİYON GENÇLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Spor 24.12.2019 - 16:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR'UN ŞAMPİYON GENÇLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Gölcükspor U-14 takımı grubunu şampiyon bitirmenin gururunu yaşıyor. Alt yapı Sorumlusu Yönetici Ertuğrul Eren tarafından futbolculara ve teknik ekibe keyf cafe’de sabah kahvaltısı verildi.

Ertuğrul Eren’e ait Değirmendere’de ceyf Cafede gerçekleştirilen Kahvaltı Programına; Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak, Kulüp İkinci Başkanı Ahmet Arık,  A Takım Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Altyapı Koordinatörleri Adil Kuru, Teknik Heyet Yaşar Nalbantoğlu katıldı.  Başkan Çardak ve Teknik Patron Tekelioğlu gençleri tebrik etti U-14 liginde grubunda fırtına gibi esen Gölcükspor grubunu da şampiyon olarak tamamladı. Futbolcuların başarıları teknik heyeti oldukça memnun etti. Kahvaltı programında U-14 Futbolcularını ve teknik ekibi kutlayan Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak ve A Takım Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu takıma başarı temennilerini iletti. Kahvaltı programı oldukça güzel ve renkli geçerken, gelecek planlamalarının anlatıldığı kahvaltıda ayrıca veliler ile istişare edildi. Program çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdiş. 
Gölcükspor U-14 takımı grubunu şampiyon bitirmenin gururunu yaşıyor. Alt yapı Sorumlusu Yönetici Ertuğrul Eren tarafından futbolculara ve teknik ekibe keyf cafe’de sabah kahvaltısı verildi.

Ertuğrul Eren’e ait Değirmendere’de ceyf Cafede gerçekleştirilen Kahvaltı Programına; Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak, Kulüp İkinci Başkanı Ahmet Arık,  A Takım Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Altyapı Koordinatörleri Adil Kuru, Teknik Heyet Yaşar Nalbantoğlu katıldı. 

Başkan Çardak ve Teknik Patron Tekelioğlu gençleri tebrik etti
U-14 liginde grubunda fırtına gibi esen Gölcükspor grubunu da şampiyon olarak tamamladı. Futbolcuların başarıları teknik heyeti oldukça memnun etti. Kahvaltı programında U-14 Futbolcularını ve teknik ekibi kutlayan Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak ve A Takım Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu takıma başarı temennilerini iletti. Kahvaltı programı oldukça güzel ve renkli geçerken, gelecek planlamalarının anlatıldığı kahvaltıda ayrıca veliler ile istişare edildi. Program çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdiş. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.