GÖLCÜKSPOR'UN TEK DERDİ EROKSPOR

Spor 12.10.2017 - 21:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR'UN TEK DERDİ EROKSPOR

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor’u, üst üste oynayacağı deplasman maçları stresi sardı. Gölcükspor, ilk olarak Pazar günü sezonun 8. Haftasında ligin yeni ekiplerinden İstanbul temsilcisi Erokspor ile 21 Ekim Cumartesi günü ise ligin köklü ekiplerinden Van Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. İlk olarak, Erokspor maçını kendine dert edinin Kırmızı-Siyahlılar, İstanbul’dan eli boş dönmek istemiyor

RAMİZ SOYDAŞ, BEYİN YIKIYOR Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde oynadığı Kent Derbisinde, Darıca Gençlerbirliğine 1-0 yenilerek, büyük bir moral çöküntüsü yaşayan Gölcükspor, yaralarını sarıyor. Hafta başından bu yana yapılan antrenmalarda, adeta futbolcularının beynini yıkayan, teknik direktör Ramiz Soydaş’ın oyuncularını bu maçı unutturması oldukça zor oldu. Pazar günü İstanbul Esentepe Stadı’nda ligin yeni takımnlarından Erokspor ile karşılaşacak olan Gölcükspor için, bu maç çok şey ifade ediyor. Darıca mağlubiyeti ile Erokspor maçının zorluk derecesi de arttı. Şuanda Gölcükspor 8 puanla 12. Sırada yer alırken, evsahibi Erokspor ise 11 puanla 6. Sırada yer alıyor. Erokspor maçında, dirençli bir futbol ortaya koymak zorunda olduklarının altını çizen Soydaş, “Erokspor maçı, mutlak suretle kazanmamız gereken bir maç. Bu maç 3 puandan öte bir maç olacak” dedi.    DEPLASMAN MAÇLARI BAŞLIYOR Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor’u, üst üste oynayacağı deplasman maçları stresi sardı. Gölcükspor, ilk olarak Pazar günü sezonun 8. Haftasında ligin yeni ekiplerinden İstanbul temsilcisi Erokspor ile 21 Ekim Cumartesi günü ise ligin köklü ekiplerinden Van Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. İlk olarak, Erokspor maçını kendine dert edinin Kırmızı-Siyahlılar, İstanbul’dan eli boş dönmek istemiyor. Gölcükspor ligin geride kalan 7 haftasında deplasmanda oynadığı maçlarda, Muğlaspor’a 2-1, Pazarspor’a 1-0 yenilmiş, Kayseri Erciyesspor’u ise 3-0 yenmişti.  Kırmızı Şimşekler bu zorlu 2 deplasman maçının ardından, ligin 10. Haftasında 29 Ekim Pazar günü kendi evinde İzmir temsilcisi Tire 1922 Spor’u ağırlayacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor’u, üst üste oynayacağı deplasman maçları stresi sardı. Gölcükspor, ilk olarak Pazar günü sezonun 8. Haftasında ligin yeni ekiplerinden İstanbul temsilcisi Erokspor ile 21 Ekim Cumartesi günü ise ligin köklü ekiplerinden Van Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. İlk olarak, Erokspor maçını kendine dert edinin Kırmızı-Siyahlılar, İstanbul’dan eli boş dönmek istemiyor

RAMİZ SOYDAŞ, BEYİN YIKIYOR

Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde oynadığı Kent Derbisinde, Darıca Gençlerbirliğine 1-0 yenilerek, büyük bir moral çöküntüsü yaşayan Gölcükspor, yaralarını sarıyor. Hafta başından bu yana yapılan antrenmalarda, adeta futbolcularının beynini yıkayan, teknik direktör Ramiz Soydaş’ın oyuncularını bu maçı unutturması oldukça zor oldu. Pazar günü İstanbul Esentepe Stadı’nda ligin yeni takımnlarından Erokspor ile karşılaşacak olan Gölcükspor için, bu maç çok şey ifade ediyor. Darıca mağlubiyeti ile Erokspor maçının zorluk derecesi de arttı. Şuanda Gölcükspor 8 puanla 12. Sırada yer alırken, evsahibi Erokspor ise 11 puanla 6. Sırada yer alıyor. Erokspor maçında, dirençli bir futbol ortaya koymak zorunda olduklarının altını çizen Soydaş, “Erokspor maçı, mutlak suretle kazanmamız gereken bir maç. Bu maç 3 puandan öte bir maç olacak” dedi.   

DEPLASMAN MAÇLARI BAŞLIYOR
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor’u, üst üste oynayacağı deplasman maçları stresi sardı. Gölcükspor, ilk olarak Pazar günü sezonun 8. Haftasında ligin yeni ekiplerinden İstanbul temsilcisi Erokspor ile 21 Ekim Cumartesi günü ise ligin köklü ekiplerinden Van Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. İlk olarak, Erokspor maçını kendine dert edinin Kırmızı-Siyahlılar, İstanbul’dan eli boş dönmek istemiyor. Gölcükspor ligin geride kalan 7 haftasında deplasmanda oynadığı maçlarda, Muğlaspor’a 2-1, Pazarspor’a 1-0 yenilmiş, Kayseri Erciyesspor’u ise 3-0 yenmişti.  Kırmızı Şimşekler bu zorlu 2 deplasman maçının ardından, ligin 10. Haftasında 29 Ekim Pazar günü kendi evinde İzmir temsilcisi Tire 1922 Spor’u ağırlayacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.