LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR VAN PROVASINI İHSANİYE DE YAPTI

Spor 19.10.2017 - 18:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR VAN PROVASINI İHSANİYE DE YAPTI

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor’da, önceki gün yaşanan teknik direktör Ramiz Soydaş ve yardımcılarının istifasının ardından, takımı yarın deplasmanda oynayacağı Van Büyükşehir Belediyespor maçına, Gölcükspor Altyapı Koordinatörü Hüseyin Gülister hazırladı.

Gülister nezaretinde Van maçının son provasını dün İhsaniye Stadı’nda yapan kırmızı-siyahlılar, bu maçın son provasını yarın saat 14.00 da Van’da yapacak SON PROVAYI İHSANİYE’DE YAPTILAR Hafta içinde yaşanan teknik direktör istifaları kısa süreli bir kriz yaşayan Gölcükspor, bu şoku üzerinden çabuk atmışa benziyor. Önceki gün görevlerinden istifa eden Ramiz Soydaş ve yardımcılarının yerine, takımın başına getirilmek istenen, teknik direktör Ümit Metin Yıldız’la yapılan ilk tur görüşmelerinden sonuç alınamayınca, Gölcükspor yönetimi takımı Altyapı Koordinatörü şimdilik Hüseyin Gülister’e teslim etti. Gülister’in yardımcılıklarını ise altyapı hocalarından, Adil Kuru, Mustafa Çelik ve Adem Aydemir yapıyor. Soydaş ve yardımcılarının istifasının ardından, takımı yarın deplasmanda oynayacağı Van Büyükşehir Belediyespor maçına, Gölcükspor Altyapı Koordinatörü Hüseyin Gülister hazırladı.  Gülister nezaretinde Van maçının son provasını, dün İhsaniye Stadı’nda yapan kırmızı-siyahlılar, bu maçın son çalışmasını yarın saat 14.00 da Van’da yapacak.​ ANTRENMAN BİR HAYLİ KEYİFLİYDİ Yarın saat 14.0 da Van Atatürk Stadı’nda 13 puanlı Van Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Gölcükspor’un dünkü antrenmanında futbolcuların neşeli oldukları gözlerden kaçmadı. Antrenman öncesi futbolcuları ile konuşan teknik sorumlu Gülister, oyunculardan sahaya karakterli bir futbol ortaya koymalarını isteyerek, “Siz Van’ı yenecek güçtesiniz” diyerek moral vermeye çalıştı. “KAZANAN KADROYU BOZMAYACAĞIM” Van Büyükşehir Belediyespor maçının bir değerlendirmesini, arkadaşımız Yılmaz Değirmenci’ye yapan Gülister, “Şimdi ortada geçen hafta deplasmanda kazanmış bir takım var. Sakat ve cezalı oyuncu da olduğuna göre, kazanan kadroyu bozmek istemiyorum. Neticede, bizler Gölcükspor’un başına geçici olarak gelmiş insanlarız. Bunun için, bize verilen görevi en iyi şekilde yaparak, gelecek teknik adama kazanmış bir takım hediye etmek istiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. ************************  
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor’da, önceki gün yaşanan teknik direktör Ramiz Soydaş ve yardımcılarının istifasının ardından, takımı yarın deplasmanda oynayacağı Van Büyükşehir Belediyespor maçına, Gölcükspor Altyapı Koordinatörü Hüseyin Gülister hazırladı.

Gülister nezaretinde Van maçının son provasını dün İhsaniye Stadı’nda yapan kırmızı-siyahlılar, bu maçın son provasını yarın saat 14.00 da Van’da yapacak

SON PROVAYI İHSANİYE’DE YAPTILAR

Hafta içinde yaşanan teknik direktör istifaları kısa süreli bir kriz yaşayan Gölcükspor, bu şoku üzerinden çabuk atmışa benziyor. Önceki gün görevlerinden istifa eden Ramiz Soydaş ve yardımcılarının yerine, takımın başına getirilmek istenen, teknik direktör Ümit Metin Yıldız’la yapılan ilk tur görüşmelerinden sonuç alınamayınca, Gölcükspor yönetimi takımı Altyapı Koordinatörü şimdilik Hüseyin Gülister’e teslim etti. Gülister’in yardımcılıklarını ise altyapı hocalarından, Adil Kuru, Mustafa Çelik ve Adem Aydemir yapıyor. Soydaş ve yardımcılarının istifasının ardından, takımı yarın deplasmanda oynayacağı Van Büyükşehir Belediyespor maçına, Gölcükspor Altyapı Koordinatörü Hüseyin Gülister hazırladı.  Gülister nezaretinde Van maçının son provasını, dün İhsaniye Stadı’nda yapan kırmızı-siyahlılar, bu maçın son çalışmasını yarın saat 14.00 da Van’da yapacak.

ANTRENMAN BİR HAYLİ KEYİFLİYDİ

Yarın saat 14.0 da Van Atatürk Stadı’nda 13 puanlı Van Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Gölcükspor’un nkü antrenmanında futbolcuların neşeli oldukları gözlerden kaçmadı. Antrenman öncesi futbolcuları ile konuşan teknik sorumlu Gülister, oyunculardan sahaya karakterli bir futbol ortaya koymalarını isteyerek, “Siz Van’ı yenecek güçtesiniz” diyerek moral vermeye çalıştı.

“KAZANAN KADROYU BOZMAYACAĞIM”

Van Büyükşehir Belediyespor maçının bir değerlendirmesini, arkadaşımız Yılmaz Değirmenci’ye yapan Gülister, “Şimdi ortada geçen hafta deplasmanda kazanmış bir takım var. Sakat ve cezalı oyuncu da olduğuna göre, kazanan kadroyu bozmek istemiyorum. Neticede, bizler Gölcükspor’un başına geçici olarak gelmiş insanlarız. Bunun için, bize verilen görevi en iyi şekilde yaparak, gelecek teknik adama kazanmış bir takım hediye etmek istiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.