LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR YARINKİ MAÇA HAZIR

Spor 07.03.2020 - 12:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR YARINKİ MAÇA HAZIR

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, yarın saat 14.30’da sahasında oynanacak maçta lig sonuncusu Modafen’i konuk edecek. Maç öncesi futbolculara moral için Estabien cafede Ufuk Çakmak, Cemre Kurtuluş kahvaltı verdi.

KAZANIRSA RAHATLAYACAK Ligde iki maç aranın ardından geçtiğimiz haftayı deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak 28 puanda kapatan ve düşme hattının 1 puan önüne çıkan Gölcükspor, yarın sahasında 24 puanla son sırada yer alan İstanbul ekibi Modafen’i konuk edecek. Hafta boyunca bu maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlılar, bugün yapacağı son taktik antrenmanın ardından önce  Estabien cafede Ufuk Çakmak, Cemre Kurtulu^’un verdiği  kahvaltıda bir araya geldiler. HAKEM TRABZON’DAN Rahat bir nefes almak isteyen Gölcükspor’un yarın saat 14.30’da Gölcük Şehir Stadı’nda oynayacağı bu kritik karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemlerinden Furkan Aksuoğlu yönetecek. Aksuoğlu’nun yardımcılıklarını Halil Altun ve Zafer Gayretli üstlenecek. Ömür Bozkurt’un dördüncü hakem olarak görev alacağı maçta Mehmet Uğur Alptekin gözlemci, Koray Bakış ile Necdet Yeşildal da temsilci olarak yer alacaklar. Gölcük ekibi, tüm ilçe halkını maçta destek olmaya davet etti.
3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, yarın saat 14.30’da sahasında oynanacak maçta lig sonuncusu Modafen’i konuk edecek. Maç öncesi futbolculara moral için Estabien cafede Ufuk Çakmak, Cemre Kurtuluş kahvaltı verdi.

KAZANIRSA RAHATLAYACAK

Ligde iki maç aranın ardından geçtiğimiz haftayı deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak 28 puanda kapatan ve düşme hattının 1 puan önüne çıkan Gölcükspor, yarın sahasında 24 puanla son sırada yer alan İstanbul ekibi Modafen’i konuk edecek. Hafta boyunca bu maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlılar, bugün yapacağı son taktik antrenmanın ardından önce  Estabien cafede Ufuk Çakmak, Cemre Kurtulu^’un verdiği  kahvaltıda bir araya geldiler.


HAKEM TRABZON’DAN
Rahat bir nefes almak isteyen Gölcükspor’un yarın saat 14.30’da Gölcük Şehir Stadı’nda oynayacağı bu kritik karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemlerinden Furkan Aksuoğlu yönetecek. Aksuoğlu’nun yardımcılıklarını Halil Altun ve Zafer Gayretli üstlenecek. Ömür Bozkurt’un dördüncü hakem olarak görev alacağı maçta Mehmet Uğur Alptekin gözlemci, Koray Bakış ile Necdet Yeşildal da temsilci olarak yer alacaklar. Gölcük ekibi, tüm ilçe halkını maçta destek olmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.