LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR YARALARINI SARIYOR !

Spor 26.09.2017 - 07:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR YARALARINI SARIYOR !

Geçtiğimiz cumartesi günü, Rize deplasmanında oynadığı Pazarspor maçını 2-1 kaybederek, 2’inci deplasman maçından da eli boş dönen Gölcükspor, yarın kendi evinde oynayacağı hafta içi maçı olan, Ankaraspor maçı öncesinde yaralarını sarıyor.

Teknik direktör Ramiz Soydaş, Pazarspor maçında, ilk yarının son saniyelerinde gelen moralin, takımı demoralize ettiğini belirterek, yarın oynayacakları Ankara Demirspor maçının, mutlaka kazanılması gereken bir maç haline geldiğini söyledi SON PROVA İHSANİYE STADI’NDA Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor’da, moraller oldukça bozuk. Bunun nedeni ise, Pazarspor mağlubiyeti. Geçtiğimiz cumartesi günü, Rize deplasmanında oynadığı Pazarspor maçını 2-1 kaybederek, 2’inci deplasman maçından da eli boş dönen Gölcükspor, yarın kendi evinde oynayacağı hafta içi maçı olan, Ankaraspor maçı öncesinde yaralarını sarıyor. Ankara Demirspor maçının son hazırlığını, bugün İhsaniye Stadı’nda yapacak olan kırmızı-siyahlılar, galibiyetten başka bir formül düşünmüyor. Ankara Demirspor maçını kazanarak, kendilerini affettireceklerini ifade eden futbolcular, Pazarspor maçında, bırakın beraberliği galibiyeti kaçırdıklarının altını çizdiler. “KAZANMAKTAN BAŞKA ŞANSIMIZ YOK” Rize deplasmanında kötü oynamadıklarını belirten, teknik direktör Ramiz Soydaş, “Bizim şanssızlığımız olsa gerek. Bir aydır yağmur yağmayan Rize’ye cumartesi günü yağdı ve bnozuk olan zemini daha da bozuk bir hale getirdi. Yediğimiz golden sonra gol de bulduk. Ancak, ilk yarının son saniyelerinde maçın hakemi uydurnma bir frikik kararı verdi. Kaleci İlyas kapattığı köşeden golü yiyince, oyuncularım demoralize oldu. 2. Yarıda iyi olan ve pozisyon bulan bizdik ama ele geçirdiğimiz pozisyonları gole çeviremeyince, yenilgi kaçınılmaz oldu. Bu nedenle, yarın oynacağımız Ankara Demirspor maçının zorluk derecesi arttı ve mutlaka kazanılması gereken bir hale geldi. İnşllah bnu maçı kazanarak, kendi sahamızdaki 3 puanla tanışmak istiyoruz” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  
Geçtiğimiz cumartesi günü, Rize deplasmanında oynadığı Pazarspor maçını 2-1 kaybederek, 2’inci deplasman maçından da eli boş dönen Gölcükspor, yarın kendi evinde oynayacağı hafta içi maçı olan, Ankaraspor maçı öncesinde yaralarını sarıyor.

Teknik direktör Ramiz Soydaş, Pazarspor maçında, ilk yarının son saniyelerinde gelen moralin, takımı demoralize ettiğini belirterek, yarın oynayacakları Ankara Demirspor maçının, mutlaka kazanılması gereken bir maç haline geldiğini söyledi

SON PROVA İHSANİYE STADI’NDA

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor’da, moraller oldukça bozuk. Bunun nedeni ise, Pazarspor mağlubiyeti. Geçtiğimiz cumartesi günü, Rize deplasmanında oynadığı Pazarspor maçını 2-1 kaybederek, 2’inci deplasman maçından da eli boş dönen Gölcükspor, yarın kendi evinde oynayacağı hafta içi maçı olan, Ankaraspor maçı öncesinde yaralarını sarıyor. Ankara Demirspor maçının son hazırlığını, bugün İhsaniye Stadı’nda yapacak olan kırmızı-siyahlılar, galibiyetten başka bir formül düşünmüyor. Ankara Demirspor maçını kazanarak, kendilerini affettireceklerini ifade eden futbolcular, Pazarspor maçında, bırakın beraberliği galibiyeti kaçırdıklarının altını çizdiler.

“KAZANMAKTAN BAŞKA ŞANSIMIZ YOK”

Rize deplasmanında kötü oynamadıklarını belirten, teknik direktör Ramiz Soydaş, “Bizim şanssızlığımız olsa gerek. Bir aydır yağmur yağmayan Rize’ye cumartesi günü yağdı ve bnozuk olan zemini daha da bozuk bir hale getirdi. Yediğimiz golden sonra gol de bulduk. Ancak, ilk yarının son saniyelerinde maçın hakemi uydurnma bir frikik kararı verdi. Kaleci İlyas kapattığı köşeden golü yiyince, oyuncularım demoralize oldu. 2. Yarıda iyi olan ve pozisyon bulan bizdik ama ele geçirdiğimiz pozisyonları gole çeviremeyince, yenilgi kaçınılmaz oldu. Bu nedenle, yarın oynacağımız Ankara Demirspor maçının zorluk derecesi arttı ve mutlaka kazanılması gereken bir hale geldi. İnşllah bnu maçı kazanarak, kendi sahamızdaki 3 puanla tanışmak istiyoruz” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.