LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR YARALARINI SARIYOR

Spor 30.10.2017 - 21:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR YARALARINI SARIYOR

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta geçtiğimiz hafta sonu Tire ile 1-1 berabere kalarak, yine hayal kırıklığı yaratan Gölcükspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı zorlu Diyarbekir maçı öncesinde, yaralarını sarıyor

SEDAT CEZALI, FURKAN SAKAT Kendi evinde oynadığı Tire 1922 Spor ile berabere kalarak, 12 puana ulaşan Gölcükspor, hafta sonu ligde şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor maçının hazırlılarına, dün Kavaklı Stadı’nda yaptığı ilk çalışma ile start verdi. Kırmızı-Siyahlılar, Diyarbekirspor maçının ikinci antrenmanı bugün saat 13.00 da Kavaklı Stadı’nda yapması bekleniyor. Tire maçında kaybettiği 2 puanın yanı sıra, maçın 71. Dakikasında gördüğü sarı kartla 4 sarı kart barajına ulşan ve 1 maç ceza alan kaptan Sedat Cengiz’i de kaybeden Gölcükspor, yaralarını sarmaya başladı. Diyarbekirspor maçında ayrıca sakatlığı devam eden Furkan Öztürk, kadroda yer almaaycak. Kart cezası sona eren Onur Özcan ise teknik heyetin yer vermesi durumda, yine ilk 11’de yer alması bekleniyor. Gölcükspor, önünde bulunan 3 zorlu maçtan en az puan kaybıyla ve en çok puanla ayrılmayı hedefliyor. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta geçtiğimiz hafta sonu Tire ile 1-1 berabere kalarak, yine hayal kırıklığı yaratan Gölcükspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı zorlu Diyarbekir maçı öncesinde, yaralarını sarıyor

SEDAT CEZALI, FURKAN SAKAT

Kendi evinde oynadığı Tire 1922 Spor ile berabere kalarak, 12 puana ulaşan Gölcükspor, hafta sonu ligde şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor maçının hazırlılarına, dün Kavaklı Stadı’nda yaptığı ilk çalışma ile start verdi. Kırmızı-Siyahlılar, Diyarbekirspor maçının ikinci antrenmanı bugün saat 13.00 da Kavaklı Stadı’nda yapması bekleniyor. Tire maçında kaybettiği 2 puanın yanı sıra, maçın 71. Dakikasında gördüğü sarı kartla 4 sarı kart barajına ulşan ve 1 maç ceza alan kaptan Sedat Cengiz’i de kaybeden Gölcükspor, yaralarını sarmaya başladı. Diyarbekirspor maçında ayrıca sakatlığı devam eden Furkan Öztürk, kadroda yer almaaycak. Kart cezası sona eren Onur Özcan ise teknik heyetin yer vermesi durumda, yine ilk 11’de yer alması bekleniyor. Gölcükspor, önünde bulunan 3 zorlu maçtan en az puan kaybıyla ve en çok puanla ayrılmayı hedefliyor. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.