GÖLCÜKSPOR YENİ SEZON İÇİN START VERDİ

Spor 13.07.2017 - 14:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR YENİ SEZON İÇİN START VERDİ

Bu sezon Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi verecek olan Gölcükspor, 2017-2018 İlhan Cavcav sezonunu, önceki akşam İhsaniye Stadı’nda yaptığı tek çalışma ile açtı.

Antrenman öncesi, futtbolculara ve teknik ekibe başarılar dileyen Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Başkan Ahmet Şahin ile yönetim kurulu üyeleri, daha sonra toplu olarak objektiflere poz verdiler. Sezonun ilk antrenmanı kurban kesilmesiyle başladı   KAYMAKAM VE YÖNETİM TAM KADRO Gölcükspor’un İhsaniye Stadı’nda düzenlediği sezon açılış törenine, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Başkan Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancı, Değirmenderespor Antrenörü Yaşar Yıldız ile futbolseverler katıldı. Antrenman öncesinde, sahaya inen Kaymakam Altıntaş ve yönettim kurulu üyeleri, futbolcularla tek tek tokalaşarak, yeni sezon için başarılar dilediler. Sezonun ilk antrenmanı, kurban kesimi yapıldıktan sonra başladı. Yeni sezonun bir değerlendirmesini yapan, Gölcükspor Teknik Dişrektörü Ramiz Soydaş, şu açıklamalarda bulundu:   “RAKİPLERİMİZİ CİDDİYE ALACAĞIZ” “Öncelikye yeni sezonun başta Gölcükspor camiası olmak üzere, tüm takımlara hayırlı uğurlu olmasını, fair-play çerçevesinde, sakatlık olmayan, centilmence bir sezon diliyorum. Bu sezon mücadele edeceğimiz 2. Gruptaki takımlara baktığımız zaman, hedefi çok olan takım görüyoruz. Yani her takım her takımı yenebilecek güçte. Bizde Gölcükspor olan hedefi olan bir takımız. Birinci grupta olsaydık, şansımızın daha yüksek olduğunu söyleyebilirdim. Ama ben bunu dert etmiyorum. Çünkü bizde iddialı, hedefi olan güçlü bir takımız. Biz sezon içinde sürekli olarak, üsttteki takımlarla aynı yerde yer almak istiyoruz. Bunu başarmak için, her maça galibiyet parolasıyla çıkacağız.Ancak en önemlisi bütün rakipleri ciddiye alarak, tüm takımlara saygı gösterek.” Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  
Bu sezon Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi verecek olan Gölcükspor, 2017-2018 İlhan Cavcav sezonunu, önceki akşam İhsaniye Stadı’nda yaptığı tek çalışma ile açtı.

Antrenman öncesi, futtbolculara ve teknik ekibe başarılar dileyen Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Başkan Ahmet Şahin ile yönetim kurulu üyeleri, daha sonra toplu olarak objektiflere poz verdiler. Sezonun ilk antrenmanı kurban kesilmesiyle başladı

 

KAYMAKAM VE YÖNETİM TAM KADRO

Gölcükspor’un İhsaniye Stadı’nda düzenlediği sezon açılış törenine, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Başkan Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancı, Değirmenderespor Antrenörü Yaşar Yıldız ile futbolseverler katıldı. Antrenman öncesinde, sahaya inen Kaymakam Altıntaş ve yönettim kurulu üyeleri, futbolcularla tek tek tokalaşarak, yeni sezon için başarılar dilediler. Sezonun ilk antrenmanı, kurban kesimi yapıldıktan sonra başladı. Yeni sezonun bir değerlendirmesini yapan, Gölcükspor Teknik Dişrektörü Ramiz Soydaş, şu açıklamalarda bulundu:

 

“RAKİPLERİMİZİ CİDDİYE ALACAĞIZ”

“Öncelikye yeni sezonun başta Gölcükspor camiası olmak üzere, tüm takımlara hayırlı uğurlu olmasını, fair-play çerçevesinde, sakatlık olmayan, centilmence bir sezon diliyorum. Bu sezon mücadele edeceğimiz 2. Gruptaki takımlara baktığımız zaman, hedefi çok olan takım görüyoruz. Yani her takım her takımı yenebilecek güçte. Bizde Gölcükspor olan hedefi olan bir takımız. Birinci grupta olsaydık, şansımızın daha yüksek olduğunu söyleyebilirdim. Ama ben bunu dert etmiyorum. Çünkü bizde iddialı, hedefi olan güçlü bir takımız. Biz sezon içinde sürekli olarak, üsttteki takımlarla aynı yerde yer almak istiyoruz. Bunu başarmak için, her maça galibiyet parolasıyla çıkacağız.Ancak en önemlisi bütün rakipleri ciddiye alarak, tüm takımlara saygı gösterek.” Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.