LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR YENİ TEKNİK EKİPLE ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Spor 21.11.2019 - 12:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR YENİ TEKNİK EKİPLE ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Geçtiğimiz hafta Yozgatspor karşısında 4-2 lik yenilgi alan Gölcükspor da teknik direktör değişti. Takımın başına bir dönem Trabzonspor'u da çalıştıran Sadi Tekelioğlu getirildi.

Teknik Direktör Taner Gülleri ve ekibinin ayrılığının ardından göreve getirilen Sadi Tekelioğlu ve Ekibi bugün itibari ile göreve başladı. Tekellioğlu 24 Kasım Pazar günü kendi evinde konuk edeceği Muğlaspor maçıyla start verecek.  CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN... Gölcükspor’dan yapılan açıklamada Teknik Direktör Taner Gülleri ve ekibinin ayrılığının ardından göreve getirilen Sadi Tekelioğlu ve Ekibi bugün itibari ile göreve başladı. Ankara’da tedavi gören Kardeşinin yanında bulunan Sadi Tekelioğlu takımla ilk idmana katılmazken bugün memleketleri Trabzon’dan kentimize gelen yardımcı Antrenörler Taner Yılmaz, Ahmet Başkır ve Harun Eskimez eşliğinde idman yapıldı. Teknik Direktörümüz Sadi Tekelioğlu ise bugün akşam saatlerinde ilçemize gelerek sözleşme imzalayarak görevine başlayacak.
Geçtiğimiz hafta Yozgatspor karşısında 4-2 lik yenilgi alan Gölcükspor da teknik direktör değişti. Takımın başına bir dönem Trabzonspor'u da çalıştıran Sadi Tekelioğlu getirildi.

Teknik Direktör Taner Gülleri ve ekibinin ayrılığının ardından göreve getirilen Sadi Tekelioğlu ve Ekibi bugün itibari ile göreve başladı. Tekellioğlu 24 Kasım Pazar günü kendi evinde konuk edeceği Muğlaspor maçıyla start verecek. 

CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN...
Gölcükspor’dan yapılan açıklamada Teknik Direktör Taner Gülleri ve ekibinin ayrılığının ardından göreve getirilen Sadi Tekelioğlu ve Ekibi bugün itibari ile göreve başladı.
Ankara’da tedavi gören Kardeşinin yanında bulunan Sadi Tekelioğlu takımla ilk idmana katılmazken bugün memleketleri Trabzon’dan kentimize gelen yardımcı Antrenörler Taner Yılmaz, Ahmet Başkır ve Harun Eskimez eşliğinde idman yapıldı. Teknik Direktörümüz Sadi Tekelioğlu ise bugün akşam saatlerinde ilçemize gelerek sözleşme imzalayarak görevine başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.