LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR YEŞİLYUT’A HAZIRLANIYOR

Spor 06.11.2019 - 17:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR YEŞİLYUT’A HAZIRLANIYOR

Geride bıraktığımız haftada sahasında Halide Edip Adıvar ile karşı karşıya gelen ve 1 puana razı olan temsilcimiz Gölcükspor deplasmanda oynayacağı Malatya Yeşilyurt maçının hazırlıklarına başladı

Ligde oynadığı son karşılaşmada sahadan 1 puanla ayrılan temsilcimiz  Gölcükspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Malatya Yeşilyurt maçının hazırlıklarına başladı. Kavaklı tesislerinde yaptığı antrenmanla bu maçın çalışmalarına start veren temsilcimizde teknik direktör Taner Gülleri futbolcularıyla kısa bir konuşma yaptı. Temsilcimiz hafta içi boyunca yapacağı çalışmalarla bu kritik maça hazırlanmaya devam edecek. HEDEF YENİ SERİ Son oynadığı iki maçtan galibiyetle ayrılan temsilcimiz Gölcükspor bu hafta sahasında puan kaybederek serisini bitirmişti. Temsilcimiz şimdi yeni bir seri yakalamanın hesaplarını yapıyor. Kırmızı şimşeklerin konuk olacağı Malatya temsilcisi içinde bu karşılaşma büyük önem taşıyor. Düşme hattında yer alan yeşil beyazlılar bu müsabakayı kazanarak ligde yeni bir sayfa açmanın hesaplarını yapıyor.
Geride bıraktığımız haftada sahasında Halide Edip Adıvar ile karşı karşıya gelen ve 1 puana razı olan temsilcimiz Gölcükspor deplasmanda oynayacağı Malatya Yeşilyurt maçının hazırlıklarına başladı

Ligde oynadığı son karşılaşmada sahadan 1 puanla ayrılan temsilcimiz  Gölcükspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Malatya Yeşilyurt maçının hazırlıklarına başladı. Kavaklı tesislerinde yaptığı antrenmanla bu maçın çalışmalarına start veren temsilcimizde teknik direktör Taner Gülleri futbolcularıyla kısa bir konuşma yaptı. Temsilcimiz hafta içi boyunca yapacağı çalışmalarla bu kritik maça hazırlanmaya devam edecek.

HEDEF YENİ SERİ

Son oynadığı iki maçtan galibiyetle ayrılan temsilcimiz Gölcükspor bu hafta sahasında puan kaybederek serisini bitirmişti. Temsilcimiz şimdi yeni bir seri yakalamanın hesaplarını yapıyor. Kırmızı şimşeklerin konuk olacağı Malatya temsilcisi içinde bu karşılaşma büyük önem taşıyor. Düşme hattında yer alan yeşil beyazlılar bu müsabakayı kazanarak ligde yeni bir sayfa açmanın hesaplarını yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.