GÖLCÜKSPOR YOĞUN SİSE ALDIRMADI

Spor 06.09.2020 - 12:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR YOĞUN SİSE ALDIRMADI

Gölcükspor dün sabah antrenmanın ardından akşamki antrenmanında ise teknik direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirdi. Antrenman yoğun sis vardı.

Kırmızı Siyahlılar dün akşamki antrenmanda ise Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda yoğun sise rağmen antrenman gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma çalışmasının ardından istasyon çalışması ile devam etti. Top çalışmasında  sisin yoğun olması nedeni zaman futbolcular bir hayli zorlandılar. Yaklaşık bir buçuk saatlik anrtrenmanın ardından sona erdi. YÖNETİM TAKİPTE Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetimi ise kampı yakından takip ediyor. Futbolcular ve teknik heyette birebir sohbet etti. Akşam yemeğinde futbolcular ve teknik heyet ile birtlikte oldu. Futbolcuların moralleri yüksek olması dikkatlerden kaçınılmadı. Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak Topuk Yaylasında kamp yapan Milli Güreşçilerimizden Gölcüklü Abdulvasi Balta ve Ramazan Sarı ile sohbet etmesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.  
Gölcükspor dün sabah antrenmanın ardından akşamki antrenmanında ise teknik direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirdi. Antrenman yoğun sis vardı.

Kırmızı Siyahlılar dün akşamki antrenmanda ise Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda yoğun sise rağmen antrenman gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma çalışmasının ardından istasyon çalışması ile devam etti. Top çalışmasında  sisin yoğun olması nedeni zaman futbolcular bir hayli zorlandılar. Yaklaşık bir buçuk saatlik anrtrenmanın ardından sona erdi.

YÖNETİM TAKİPTE

Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetimi ise kampı yakından takip ediyor. Futbolcular ve teknik heyette birebir sohbet etti. Akşam yemeğinde futbolcular ve teknik heyet ile birtlikte oldu. Futbolcuların moralleri yüksek olması dikkatlerden kaçınılmadı. Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak Topuk Yaylasında kamp yapan Milli Güreşçilerimizden Gölcüklü Abdulvasi Balta ve Ramazan Sarı ile sohbet etmesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.