LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR YÖNETİMİ VALİ AKSOY'U ZİYARET ETTİ

Spor 18.10.2017 - 20:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR YÖNETİMİ VALİ AKSOY'U ZİYARET ETTİ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor’un Başkan ve yönetim kurulu, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a, makamında bir nezaket ziyaretinde bulundular.

Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, Vali Aksoy’a, ilimizde göreve başlamasından dolayı, hayırlı olsun dileklerini ileterek, Vali Aksoy’u Gölcükspor’un herhangi bir iç saha maçına davet etti   BAŞKAN VALİYİ MAÇA DAVET ETTİ Gölcükspor Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin ile yöneticilerden, Temel Erten, Rıdvan Zengin, Murat Ağacan, Olcay Balaban, Zafer Birdal, Ömer Şekerci, Emrullah Çamur, Şener Meter ve Sezgin Ellibeş, ilimizde yeni göreve başlayan Kocaeli Vali Aksoy’u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Vali Aksoy’un makamında, oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Şahin, Gölcükspor Kulübünün tarihçesi ve yapısı hakkında, Vali Aksoy’a bilgi aktarımında bulundu.   VALİ AKSOY’A FORMA VE ATKI VERİLDİ Kocaeli Valisi Aksoy’da, Gölcükspor Yönetim Kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılar diledi. Başkan Şahin’in maç teklifini seve seve kabul eden Vali Aksoy, “En kısa zamanda Gölcükspor’un maçını seyretmek üzere Gölcük’e geleceğim” dedi. Vali, Aksoy’un konuşmasının ardından, yönetim kurulu üyelerini tek tek Vali Aksoy’a tanıtan Başkan Şahin, ziyaretin sonunda, Kocaeli Valisi Aksoy’a, Gölcükspor forması ve atkısı hediye ederek, Vali Aksoy’u Gölcükspor’un herhangi bir iç saha maçına davet etti *********************  
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor’un Başkan ve yönetim kurulu, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a, makamında bir nezaket ziyaretinde bulundular.

Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, Vali Aksoy’a, ilimizde göreve başlamasından dolayı, hayırlı olsun dileklerini ileterek, Vali Aksoy’u Gölcükspor’un herhangi bir iç saha maçına davet etti

 

BAŞKAN VALİYİ MAÇA DAVET ETTİ

Gölcükspor Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin ile yöneticilerden, Temel Erten, Rıdvan Zengin, Murat Ağacan, Olcay Balaban, Zafer Birdal, Ömer Şekerci, Emrullah Çamur, Şener Meter ve Sezgin Ellibeş, ilimizde yeni göreve başlayan Kocaeli Vali Aksoy’u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Vali Aksoy’un makamında, oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Şahin, Gölcükspor Kulübünün tarihçesi ve yapısı hakkında, Vali Aksoy’a bilgi aktarımında bulundu.

 

VALİ AKSOY’A FORMA VE ATKI VERİLDİ

Kocaeli Valisi Aksoy’da, Gölcükspor Yönetim Kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılar diledi. Başkan Şahin’in maç teklifini seve seve kabul eden Vali Aksoy, “En kısa zamanda Gölcükspor’un maçını seyretmek üzere Gölcük’e geleceğim” dedi. Vali, Aksoy’un konuşmasının ardından, yönetim kurulu üyelerini tek tek Vali Aksoy’a tanıtan Başkan Şahin, ziyaretin sonunda, Kocaeli Valisi Aksoy’a, Gölcükspor forması ve atkısı hediye ederek, Vali Aksoy’u Gölcükspor’un herhangi bir iç saha maçına davet etti

*********************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.