LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR YÖNETİMİNİ BALABAN AĞIRLADI

Spor 13.07.2017 - 09:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR YÖNETİMİNİ BALABAN AĞIRLADI

Gölcükspor yönetimi, önceki akşam gerçekleştirdiği haftalık olağan toplantısını, Kavaklı Tesisleri'nin bakımda olması nedeniyle, yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Altyapı Sorumlusu İşadamı Olacay Balaban'ın Üçevler Mevkiindeki ofisinde gerçekleştirdi.

Toplantıda, durum değerlendirmesi yapan yönetim, yeni sezonda hedefi olan bir takım olmak istediklerini belirttiler. Toplantıda ayrıca hafta başında çekilen grupların bir değerlendirmesi yapıldı “HEDEFİ OLAN TAKIM KURACAĞIZ”  Gölcükspor Altyapı Sorumlusu Olcay Balaban'ın işyerindeki ofisinde yapılan toplantıya, izinli olan Başkan Yardımcısı Ahmet Arık, Bölge Temsilcisi İlhan Dişli, Yönetim Kurulu üyeleri Emirhan Yılmaz ve Engin Saral katılmadı. Başkan Ahmet Şahin Başkanlığında yapılan toplantıda, durum değerlendirmesi yapan yönetim, yeni sezonda hedefi olan bir takım olmak istediklerini belirttiler. Toplantıda ayrıca hafta başında çekilen grupların bir değerlendirmesi yapıldı. Başkan Şahin, Gölcükspor olarak en zorlu gruba düştüklerinin altını çizerek, “Gölcükspor bu zorlukların üstesinden gelecek bir kulüp. Gölcükspor olarak, sürekli olarak üst gruptaki takımların arasında olmak istiyoruz. Ayrıca yapağımız 3-4 transfer ile hedefi olan bir takım oluşturmak niyetindeyiz. Yeni sezonda en büyük isteğimiz özellikle iç saha maçlarında tribün desteği. Tribün desteği yeterli düzeyde olursa, Gölcük'ten hiçbir takım puanla ayrılamaz” dedi. Yönetim kurulu toplantısında ayrıca, yen sezonun planlaması da masaya yatırıldı.  
Gölcükspor yönetimi, önceki akşam gerçekleştirdiği haftalık olağan toplantısını, Kavaklı Tesisleri'nin bakımda olması nedeniyle, yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Altyapı Sorumlusu İşadamı Olacay Balaban'ın Üçevler Mevkiindeki ofisinde gerçekleştirdi.

Toplantıda, durum değerlendirmesi yapan yönetim, yeni sezonda hedefi olan bir takım olmak istediklerini belirttiler. Toplantıda ayrıca hafta başında çekilen grupların bir değerlendirmesi yapıldı

“HEDEFİ OLAN TAKIM KURACAĞIZ” 
Gölcükspor Altyapı Sorumlusu Olcay Balaban'ın işyerindeki ofisinde yapılan toplantıya, izinli olan Başkan Yardımcısı Ahmet Arık, Bölge Temsilcisi İlhan Dişli, Yönetim Kurulu üyeleri Emirhan Yılmaz ve Engin Saral katılmadı. Başkan Ahmet Şahin Başkanlığında yapılan toplantıda, durum değerlendirmesi yapan yönetim, yeni sezonda hedefi olan bir takım olmak istediklerini belirttiler. Toplantıda ayrıca hafta başında çekilen grupların bir değerlendirmesi yapıldı. Başkan Şahin, Gölcükspor olarak en zorlu gruba düştüklerinin altını çizerek, “Gölcükspor bu zorlukların üstesinden gelecek bir kulüp. Gölcükspor olarak, sürekli olarak üst gruptaki takımların arasında olmak istiyoruz. Ayrıca yapağımız 3-4 transfer ile hedefi olan bir takım oluşturmak niyetindeyiz. Yeni sezonda en büyük isteğimiz özellikle iç saha maçlarında tribün desteği. Tribün desteği yeterli düzeyde olursa, Gölcük'ten hiçbir takım puanla ayrılamaz” dedi.
Yönetim kurulu toplantısında ayrıca, yen sezonun planlaması da masaya yatırıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.