Gölcükspor 2 - 0 Derincespor

Spor 23.07.2013 - 12:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Gölcükspor 2 - 0 Derincespor

Yeniz sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yapan temsilcimiz ilk hazırlık maçını galibiyetle kapadı.

Grand Körfez Otel futbol sahasında Derincesporun konuğu olan Gölcükspor iki ayrı kadroyla mücadele ederek farkını ortaya koydu.Maçı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Gölcükspor Başkanı İsmail Gençdemir,Futbol şubesi sorumlusu Adem Ellibeş,Mali As Başkan Musa Şenol Yöneticiler Caner Uzuner,Ahmet şahin,Hulusi Uzuner Gazetemiz spor yazarı Hayri Morkan takip ettiler. Metin Peken yönetiminde sezona  hazırlanan takımımız maçın ilk  devresinde bulduğu gollerle maçı 2-0 tamamladı.Gölcükspor takımı ilk hazırlık maçında yönetimin yüzünü güldürdü.Futbol şubes sorumlusu Adem Ellibeş "daha henüz yolun başındayız 3 takviye daha yapacağız ve transferi kapatacağız.Oynanan futboldan teknik heyet ve yönetim olarak şimdilik memnunuz daha iyi olması adına çaba sarf edeceğiz" dedi. PEKEN "EKSİĞİMİZ VAR" Metin Peken "10 Temmuzda çalışmaya başladık eski ve yeni futbolcuların kaynaşmasını,eksik yönlerimizi görmek için oynadığımız Derince maçı bir fırsattı.Takım olarak daha hazır değiliz,kampa kadar eksik bölgelerimize takviye yapmaya çalışan yönetimin çabalarını takdirle izliyoruz.Amacım kampta eksiksiz çalışma yapmak,kamp süresince takım halinde hücum ve pres yapan Gölcükspor izlettirmek"dedi. Gölcükspor Teknik direktörü Peken "Derince karşısında  2 ayrı devrede 2 ayrı takımı denedik.İlk yarıda golleri bulduk ikinci yarıda kadronun değişimine rağmen takım halinde iyi oynadık,kazanmasını bildik."dedi. BİR GÜN İZİN VERİLDİ Yeni sezon hazırlıklarına start veren, yaklaşık iki haftadır çalışan Gölcükspor, oldukça yorgun düştü. Kırmızı-Siyahlı ekipte, teknik heyet futbolculara bir gün izin verdi. Dünü dinlenerek geçiren Kırmızı-Siyahlı ekip, ilk etabın ikinci bölümü için çalışmalara bu günden itibaren  yeniden başlayacak. Temsilcimiz, ilk etap çalışmalarını 29 Temmuz'a kadar kendi tesislerinde yapacak, daha sonra 12 günlük kamp için Kartepe'ye çıkacak. Foto: Gölcükspor maçından enstantane
Yeniz sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yapan temsilcimiz ilk hazırlık maçını galibiyetle kapadı.

Grand Körfez Otel futbol sahasında Derincesporun konuğu olan Gölcükspor iki ayrı kadroyla mücadele ederek farkını ortaya koydu.Maçı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Gölcükspor Başkanı İsmail Gençdemir,Futbol şubesi sorumlusu Adem Ellibeş,Mali As Başkan Musa Şenol Yöneticiler Caner Uzuner,Ahmet şahin,Hulusi Uzuner Gazetemiz spor yazarı Hayri Morkan takip ettiler.

Metin Peken yönetiminde sezona  hazırlanan takımımız maçın ilk  devresinde bulduğu gollerle maçı 2-0 tamamladı.Gölcükspor takımı ilk hazırlık maçında yönetimin yüzünü güldürdü.Futbol şubes sorumlusu Adem Ellibeş "daha henüz yolun başındayız 3 takviye daha yapacağız ve transferi kapatacağız.Oynanan futboldan teknik heyet ve yönetim olarak şimdilik memnunuz daha iyi olması adına çaba sarf edeceğiz" dedi.

PEKEN "EKSİĞİMİZ VAR"

Metin Peken "10 Temmuzda çalışmaya başladık eski ve yeni futbolcuların kaynaşmasını,eksik yönlerimizi görmek için oynadığımız Derince maçı bir fırsattı.Takım olarak daha hazır değiliz,kampa kadar eksik bölgelerimize takviye yapmaya çalışan yönetimin çabalarını takdirle izliyoruz.Amacım kampta eksiksiz çalışma yapmak,kamp süresince takım halinde hücum ve pres yapan Gölcükspor izlettirmek"dedi.

Gölcükspor Teknik direktörü Peken "Derince karşısında  2 ayrı devrede 2 ayrı takımı denedik.İlk yarıda golleri bulduk ikinci yarıda kadronun değişimine rağmen takım halinde iyi oynadık,kazanmasını bildik."dedi.

BİR GÜN İZİN VERİLDİ

Yeni sezon hazırlıklarına start veren, yaklaşık iki haftadır çalışan Gölcükspor, oldukça yorgun düştü. Kırmızı-Siyahlı ekipte, teknik heyet futbolculara bir gün izin verdi. Dünü dinlenerek geçiren Kırmızı-Siyahlı ekip, ilk etabın ikinci bölümü için çalışmalara bu günden itibaren  yeniden başlayacak. Temsilcimiz, ilk etap çalışmalarını 29 Temmuz'a kadar kendi tesislerinde yapacak, daha sonra 12 günlük kamp için Kartepe'ye çıkacak.

Foto: Gölcükspor maçından enstantane

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.