Gölcükspor 0- 2 Bergamaspor

Spor 06.08.2013 - 15:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Gölcükspor 0- 2 Bergamaspor

Gölcüksporu kampın son gününde yöneticiler yanlız bırakmadılar.Gölcükspor yönetim kurulu üyesi Hulusi Uzuner,Ahmet Şahin,Caner Uzuner ve Gölcüklü bazı esnaflar temsilcimize moral verdiler. Kartepe  kampının son gününde oynanan maçta Gölcükspor istediği futbolu sahaya yansıtamadı.Maçın ilk yarısı taraflar arasında üstünlük olmamasına rağmen Bergamaspor'un hırslı ve istekli oluşu dikkatlerden kaçmadı.Gölcükspor maçın ilk yarısında  ideal kadroya yakın oyuncu kadrosuyla çıktı.Temsilcimiz sergilediği oyun ile tat vermedi.İlk yarı 0-0 berabere bitti. 2.Yarıya Bergamaspor'un hırsı ve istekli oluşu yansıdı.Temsilcimiz önünde ikinci yarıya farklı kadro çıkarıp  2 gol bulan Bergamaspor sezona hazır göründü.Kampın son günü yenilgi alan takımımızın morali bozuldu. Teknik Direktör Metin Peken Maç sonu gazetemize genel bir değerlendirme yaptı.Peken "29 temmuzda Kartepeye geldimiştik.Gölcükte kendi tesisimizde yaptığımız kondisyon ağırlıklı çalışmalar burada meyvesini verecek. Şu an kadromuzda 23 futbolcumuz var,2 futbolcumuz sakatlıklarından dolayı Gölcükte kaldılar,onlarda çekirdek kadromuzdandır. Geçen sene bizde oynayan bazı arkadaşlarla yollarımızı ayırdık.Yeni oyuncular aldık,yeni takım kurduk,takım olma yolunda kampların ve özel maçların önemi büyük. Bu gün özellikle ikinci yarı oynanan oyun bize bazı gerçekleri gösterdi,oyuncularımızı tanıma fırsatı bulduk.Eksik yönlerimiz var yönetim kuruluna rapor halinde sunacağım"dedi. Futbol Şube sorumlusu Adem Ellibeş Bergamaspor karşılaşması sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ellibeş " Kartepe kampının son günü aldığımız yenilgiye üzülmedim,bir kaç futbolcunun sorumsuzluğuna üzüldüm.Buradaki çalışmaları rapor halinde yönetime sunacağım.Bazı futbolcular eğer böyle giderse bizimle yola devam edemezler,hocayla bu konuda konuşup karar vereceğiz. Bazı futbolcular formanın kıymetini bilmiyorlar. Gölcükspor kalitesi belli bir takım bu takımı küçümseyen bu takımda oynayamaz.İki takviye daha yapmak gerecek yönetimin onayı ile transferi bir an önce gerçekleştirmek istiyoruz.Aslında takım iyi fakat istediğimiz gibi değil,bu yüzden bu sezon tehlike yaşamak istemediğimizden şimdiden önlem alacağız"dedi. Gölcükspor,Bergamaspor karşılaşmasına Lokman, Erkan, Orhan, Mert, Mehmet Serhat, Abdullah,İbrahim, Özgür, Süleyman, Sezgin şeklinde maça başlayıp ikinci yarıda farklı kadroyla çıkması yenilmekten kurtaramadı.

Gölcüksporu kampın son gününde yöneticiler yanlız bırakmadılar.Gölcükspor yönetim kurulu üyesi Hulusi Uzuner,Ahmet Şahin,Caner Uzuner ve Gölcüklü bazı esnaflar temsilcimize moral verdiler. Kartepe  kampının son gününde oynanan maçta Gölcükspor istediği futbolu sahaya yansıtamadı.Maçın ilk yarısı taraflar arasında üstünlük olmamasına rağmen Bergamaspor'un hırslı ve istekli oluşu dikkatlerden kaçmadı.
Gölcükspor maçın ilk yarısında  ideal kadroya yakın oyuncu kadrosuyla çıktı.Temsilcimiz sergilediği oyun ile tat vermedi.İlk yarı 0-0 berabere bitti. 2.Yarıya Bergamaspor'un hırsı ve istekli oluşu yansıdı.Temsilcimiz önünde ikinci yarıya farklı kadro çıkarıp  2 gol bulan Bergamaspor sezona hazır göründü.Kampın son günü yenilgi alan takımımızın morali bozuldu.
Teknik Direktör Metin Peken Maç sonu gazetemize genel bir değerlendirme yaptı.Peken "29 temmuzda Kartepeye geldimiştik.Gölcükte kendi tesisimizde yaptığımız kondisyon ağırlıklı çalışmalar burada meyvesini verecek. Şu an kadromuzda 23 futbolcumuz var,2 futbolcumuz sakatlıklarından dolayı Gölcükte kaldılar,onlarda çekirdek kadromuzdandır. Geçen sene bizde oynayan bazı arkadaşlarla yollarımızı ayırdık.Yeni oyuncular aldık,yeni takım kurduk,takım olma yolunda kampların ve özel maçların önemi büyük. Bu gün özellikle ikinci yarı oynanan oyun bize bazı gerçekleri gösterdi,oyuncularımızı tanıma fırsatı bulduk.Eksik yönlerimiz var yönetim kuruluna rapor halinde sunacağım"dedi.
Futbol Şube sorumlusu Adem Ellibeş Bergamaspor karşılaşması sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ellibeş " Kartepe kampının son günü aldığımız yenilgiye üzülmedim,bir kaç futbolcunun sorumsuzluğuna üzüldüm.Buradaki çalışmaları rapor halinde yönetime sunacağım.Bazı futbolcular eğer böyle giderse bizimle yola devam edemezler,hocayla bu konuda konuşup karar vereceğiz. Bazı futbolcular formanın kıymetini bilmiyorlar. Gölcükspor kalitesi belli bir takım bu takımı küçümseyen bu takımda oynayamaz.İki takviye daha yapmak gerecek yönetimin onayı ile transferi bir an önce gerçekleştirmek istiyoruz.Aslında takım iyi fakat istediğimiz gibi değil,bu yüzden bu sezon tehlike yaşamak istemediğimizden şimdiden önlem alacağız"dedi. Gölcükspor,Bergamaspor karşılaşmasına Lokman, Erkan, Orhan, Mert, Mehmet Serhat, Abdullah,İbrahim, Özgür, Süleyman, Sezgin şeklinde maça başlayıp ikinci yarıda farklı kadroyla çıkması yenilmekten kurtaramadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.