Gölcükspor A-2 İlk İdmana Çıktı

Spor 01.08.2013 - 01:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Gölcükspor A-2 İlk İdmana Çıktı

Gölcükspor A-2 takımı Teknik Direktör Naci Yavuz yönetiminde ilk idmanına çıktı.

Gölcükspor A-2 takımı Teknik Direktör Naci Yavuz yönetiminde ilk idmanına çıktı. A-2 ligine katılmak için karar veren Gölcükspor Metin Uzuner tesislerinde toplanarak hazırlıklara başladı.Teknik Direktör Naci Yavuz gazetemize yaptığı açıklamada "Henüz yolun başındayız kadroda eksik arkadaşlarımız var" dedi. U-19 liginde oldukça başarılı bir sezon geçiren kadroyla yola çıkan Yavuz "aramıza yeni katılacak arkadaşlarımız olacak,bunun yanısıra  aramızdan ayrılan arkadaşlarımız var.Bu yüzden daha vaktimiz varken önce eksik yönlerimize takviyeler yapacağız.Takımıma güveniyorum,A-2 ligine katılarak deneyimimizi arttırıyoruz.Gölcükspor A takımı için de çok verimli bir dönem olacak.Genç ve yetenekli futbolcuların olduğu bu takımdan oldukça umutluyum"dedi.
Gölcükspor A-2 takımı Teknik Direktör Naci Yavuz yönetiminde ilk idmanına çıktı.

Gölcükspor A-2 takımı Teknik Direktör Naci Yavuz yönetiminde ilk idmanına çıktı.

A-2 ligine katılmak için karar veren Gölcükspor Metin Uzuner tesislerinde toplanarak hazırlıklara başladı.Teknik Direktör Naci Yavuz gazetemize yaptığı açıklamada "Henüz yolun başındayız kadroda eksik arkadaşlarımız var" dedi.

U-19 liginde oldukça başarılı bir sezon geçiren kadroyla yola çıkan Yavuz "aramıza yeni katılacak arkadaşlarımız olacak,bunun yanısıra  aramızdan ayrılan arkadaşlarımız var.Bu yüzden daha vaktimiz varken önce eksik yönlerimize takviyeler yapacağız.Takımıma güveniyorum,A-2 ligine katılarak deneyimimizi arttırıyoruz.Gölcükspor A takımı için de çok verimli bir dönem olacak.Genç ve yetenekli futbolcuların olduğu bu takımdan oldukça umutluyum"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.