LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR A-2'NİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Spor 16.08.2013 - 00:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKSPOR A-2'NİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Gölcükspor A-2 takımı 5.hafta Galatasaray'la oynuyor.

Naci Yavuz yönetiminde çalışmalarını sürdüren Göcükspor A-2 takımının rakipleri belli oldu.Gölcükspor A-2 tamımız 5. hafta Galatasaray'la oynuyor.Genç bir kadroyla A-2 ligine katılan Gölcükspor günde çift idman yaparak lige hazırlanıyor.Bu sene ilk kez katılacağı ligde başarılı olmak için yoğun çalışan Gölcükspor da yüzler gülüyor. Alt yapı Genel Koordinatörü ve aynı zamanda A-2 takımını çalıştıran Naci Yavuz "yaş ortalamamız lig statüsüne uygun,bazı mevkilerde takviye yapmak şart,amatör kuluplerimizde yetişen beğendiğimiz futbolcularla temas halindeyiz.Bu ligde yer almamız alt yapımızın ve Gölcüksporun geleceği açısından önemli olduğu kadar futbolcuların kendilerini hazırlamalrı bakımından da çok önemlidir"dedi.  8 TAKIM FİNALE KALACAKA2 Ligi`nde 16 Eylül`de başlayacak olan kademe grubu maçları 23 Aralık  Pazartesi günü oynanacak 14. hafta müsabakaları ile sona erecek. 3'ü 7 takım, 5'i 8 takımdan oluşan 8 grupta toplam 61 takım arasında çift devreli lig usulüne göre oynanacak kademe grubu müsabakaları sonucu 1. sırayı alan toplam 8 takım, Final Grubu'nu oluşturacak. Tek grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak Final Grubu müsabakaları 20 Ocak  Pazartesi günü başlayıp, 07 Nisan Pazartesi günü 14. hafta maçlarıyla tamamlanacak.  A2 Ligi 1. Grup  Galatasaray A.Ş.  Kasımpaşa A.Ş.  İstanbul BŞB Bayrampaşa Tepecikspor A.Ş.  Derince Belediyespor Gölcükspor İstanbulspor A.Ş. 
Gölcükspor A-2 takımı 5.hafta Galatasaray'la oynuyor.

Naci Yavuz yönetiminde çalışmalarını sürdüren Göcükspor A-2 takımının rakipleri belli oldu.Gölcükspor A-2 tamımız 5. hafta Galatasaray'la oynuyor.Genç bir kadroyla A-2 ligine katılan Gölcükspor günde çift idman yaparak lige hazırlanıyor.Bu sene ilk kez katılacağı ligde başarılı olmak için yoğun çalışan Gölcükspor da yüzler gülüyor.

Alt yapı Genel Koordinatörü ve aynı zamanda A-2 takımını çalıştıran Naci Yavuz "yaş ortalamamız lig statüsüne uygun,bazı mevkilerde takviye yapmak şart,amatör kuluplerimizde yetişen beğendiğimiz futbolcularla temas halindeyiz.Bu ligde yer almamız alt yapımızın ve Gölcüksporun geleceği açısından önemli olduğu kadar futbolcuların kendilerini hazırlamalrı bakımından da çok önemlidir"dedi.

 8 TAKIM FİNALE KALACAK
A2 Ligi`nde 16 Eylül`de başlayacak olan kademe grubu maçları 23 Aralık  Pazartesi günü oynanacak 14. hafta müsabakaları ile sona erecek. 3'ü 7 takım, 5'i 8 takımdan oluşan 8 grupta toplam 61 takım arasında çift devreli lig usulüne göre oynanacak kademe grubu müsabakaları sonucu 1. sırayı alan toplam 8 takım, Final Grubu'nu oluşturacak. Tek grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak Final Grubu müsabakaları 20 Ocak  Pazartesi günü başlayıp, 07 Nisan Pazartesi günü 14. hafta maçlarıyla tamamlanacak. 

A2 Ligi 1. Grup 

Galatasaray A.Ş. 

Kasımpaşa A.Ş. 

İstanbul BŞB

Bayrampaşa

Tepecikspor A.Ş. 

Derince Belediyespor

Gölcükspor

İstanbulspor A.Ş. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.