GÖLCÜKSPOR ANTALYA'DA KAMPA GİRDİ !

Spor 09.01.2015 - 20:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKSPOR ANTALYA'DA KAMPA GİRDİ !

3.Lig 2 grup da ilimizi başarı ile temsil eden Gölcükspor, Anatalya Lara Kervansaray Otelde ilk idmanına çıktı.

Yeni transferler Muhammed ve Enesinde bulunduğu kadroya Kayseri Erciyesspor’dan kiralanan Tugay Adamcıl’ında katılması bekleniyor. Kamp yaptığı süre içersinde 4 karşılaşma yapacak olan Gölcükspor’un Beşiktaş’la oynaması ön görülüyor.   Antalyanın Lara ilçesinde Kervansaray otelde kam çalışmalarına başlayan Gölcükspor’da yüzler gülüyor. Günün ilk antrenmanına çıkan futbolcuları uyaran Ali Beykoz “sezona başlarken ilk haftalarda aldığımız puanlar ortada bu yüzden hedefe ulaşmamız için ciddi hazırlık dönemi geçirmenizi istiyorum. Ligin ikinci yarısına yeni arkadaşlarımızla birlikte güçlenerek gireceğiz. Takım olarak sizden memnunum fakat ikinci yarı çok zorlu geçecek. Her futbolcumdan daha üst performans bekliyorum. Kapasitenizin üstüne çıkmanız için gayret göstereceğiz. Hedefe ulaşmak için hepinizin gayret göstereceğinizden şüphem yok o yüzden şimdiden sizlere ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Bu kampın sonunda takım olarak Gölcük’e döndüğümüzde lige hazır ve daha azimle oynayan, şampiyonluk isteyen oyuncular olarak savaşmanızı istiyorum. Bu olanakları bizlere sağlayan yöneticilerimize, Kaymakam Bey ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.    
3.Lig 2 grup da ilimizi başarı ile temsil eden Gölcükspor, Anatalya Lara Kervansaray Otelde ilk idmanına çıktı.

Yeni transferler Muhammed ve Enesinde bulunduğu kadroya Kayseri Erciyesspor’dan kiralanan Tugay Adamcıl’ında katılması bekleniyor. Kamp yaptığı süre içersinde 4 karşılaşma yapacak olan Gölcükspor’un Beşiktaş’la oynaması ön görülüyor.

 

Antalyanın Lara ilçesinde Kervansaray otelde kam çalışmalarına başlayan Gölcükspor’da yüzler gülüyor. Günün ilk antrenmanına çıkan futbolcuları uyaran Ali Beykoz “sezona başlarken ilk haftalarda aldığımız puanlar ortada bu yüzden hedefe ulaşmamız için ciddi hazırlık dönemi geçirmenizi istiyorum. Ligin ikinci yarısına yeni arkadaşlarımızla birlikte güçlenerek gireceğiz. Takım olarak sizden memnunum fakat ikinci yarı çok zorlu geçecek. Her futbolcumdan daha üst performans bekliyorum. Kapasitenizin üstüne çıkmanız için gayret göstereceğiz. Hedefe ulaşmak için hepinizin gayret göstereceğinizden şüphem yok o yüzden şimdiden sizlere ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Bu kampın sonunda takım olarak Gölcük’e döndüğümüzde lige hazır ve daha azimle oynayan, şampiyonluk isteyen oyuncular olarak savaşmanızı istiyorum. Bu olanakları bizlere sağlayan yöneticilerimize, Kaymakam Bey ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.